• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Evet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
Ne istediğinize dikkat edin, kocam da siz gibiydi.
Her gün çocuğa hayretle bakıyor ‘aha sana oğul, ömrün boyunca çekeceksin sızlanma’ diyorum.
Allah sağlık, huzur versin.
Mutluluğu cinsiyette arayanların hazin sonunu mecburen yaşıyorum.

Bunu ben yukarıdaki mesajlarımdan birisinde dile getirmiştim zaten ama cevap vermedi konu sahibesi 🤷🏻‍♀️
Evet sizin mesajinizida gördüm bence iyi dusunelm biz ya linçlemeye gerek yok zaten aksini düşünüyorsa Allah görüyor ☹️ biz niye agzimizi kirletelimki birde yine yukarda gördüm eşi tarafindan baski yedigi icin erkek adamin erkek oglu olur kafasindalar kesin yazanlar var cidden çok kötü bir düşünce evet katiliyorum ama bu kadinin sucu ne cahilde olabilir saf niyetle yazmis olabilir ne bileyim üzüldüm açıkcası hormonlarim tavan durumda 😂🤰😬 maalesef bazı takım insanlar hala cinsiyeti erkeğin belirleyebilecegini anlamiyorlar anlamak istemiyorlar hikaye gibi geliyor onlara 😄 kimiside bilmiyor olabilir yani bilmeyebilir bilmek zorundada degil bunu sadece konuya cok hakim olan kisiler bilir diye dusunuyorm tamam eskiden fen dersinde x ve y kromozomu diye anlatiyorlardi ama 😂 inanin ozmn anlamiyordum suan cakiyorum olayi evlendikten snra anladigim birsey bu 😬👍🏻 çocuğu bile isteyince hemen tek seferde olan bisi zannediyordum evlenmeden önce 🤪 bazi seyleri yasayarak öğreniyoruz 8 ay hamile kalamayinca kısır zannetmisligim var kendimi 😂🤭 neyse arkadaslar yorgunum hamileyim ve gecenin 3 ü yeterince saçmaladigima gore gidebilirim 🙌🏼 evlat evlattir cinsiyet etkisiz eleman bizim gayemiz iyi bir hayat gelecek sunmak .. sonra hepsi uçup gidiyor yuvadaan zaten genelde erkek çocuguna pranga takip erkek evlda bagimli yasayan kimseler ve boyle bu zihinyetle yetistirilmis insanlar erkek evlat diye yanip tutusuyor .. bir oglum var nasipse birde kizim olacak asla kendime güvence olarak doğurmuyorum onları tek isteğim hakkini vererek vatana millete iyi hayirli bir insan evladi yetistirmek sonrasinda iyi bir meslek edinip gidip kendi ayaklari uzerine dursunlar .

Kucuklugumden beri hep bir erkek cocugum olsun isterdim. Atılgan , cesaretli , özgüvenli bir erkek cocugu yetıstırecektım. Hamıle kaldığımda da erkek hissettim. Benım kızım olmaz dedım .Öyle ki yapı olarak da bana hep erkek bebesi yakıştırırlardı ama 12. Haftaya gelince doktorum muhtemelen kız dedi. O kadar şaşırmıstım ki. Erkek olduguna emindim. Ve bir kızımız oldu.3 yıldır kız evlat annesiyim. Hep şükrediyorum Allahım benım tercihime iyi ki bırakmadın diye. Cevval atılgan bir kızım oldu. Hemde bana arkadas.
Şimdi ikinci bebişi bekliyorum. 3. Düşünmüyorum eşimle epey dusunup 2. Ye karar verdik .
Bu bebişimi de kızıma kız arkadas olsun büyüdüklerinde yoldaş olsun diye kız olsa güzel olur diyorum. Erkek olursa evet degisiklik olur ama bu sefer ilerleyen yaşlarda evlilik olunca bağları biraz zayıflıyor. Ama kız kardesler her zaman birbirlerinin destekcisi oluyor. Yani hangi cinsiyet olursa da ikisini de severek karsılayacagız. Nasiplerinde neyse o olacak .Zaten bu mucadeleyi cok zorlukla kazanıyorlar.

Bu arada biz 3 kız kardesiz ,annemle babamın evliliği kötü gidiyormuş herkes erkek olursa adam eve baglanır demiş. Erkek kardesım olduktan ıkı sene sonra ise bosandılar 🙄 Ne cok istenen erkek evlat gordum de... Cok uzatmak istemıyorum. Hiç canınızı sıkmayın Hayırlı Saglıklı Evlat Nasip Etsin Rabbim

Son düzenleme:
Rahatsızlığınız varsa madem bedeninizi daha çok yormayın.
Bir tane de yeter.
Benim sizin gibi bir sıkıntım olmamasına rağmen ikinciden sonra pertim çıktı.
Çünkü hassas bir bünyem var.
Hem doğum bir şekilde olsa da iki çocuk sizin için daha çok yorgunluk demek.
Kardeşler arasındaki dengeyi kurabilmek de ayrıca manevi yorgunluk demek.
Niye kendinizi riske atıyorsunuz anlamadım.
Hem ısmarlama olsaydı o işler ohhoo herkes ne isterse olurdu o vakit.
Kızınızla birlikte hayatın tadını çıkarmaya bakın derim.

Durumunuz için üzüldüm ama hayırlısı bu demek ki öyle düşünün hem 2 çocuk güzel birbirlerine destek olurlar. Ama cinsiyet için sipariş veremiyoruz ne yazık ki bence onu düşünmeyin.!

Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Mumkun degil erkek olması ıcın hepsını yap yıne kız olabılır.allahın nasıp etmesıyle alakalı. Zaten belkı de 2. De olmıycak?? Ve belkı sırf sen ozendın diye gelen erkek cocugun hayırsız olcak az mantıklı dusunun ya

En önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olsun kız erkek ne fark eder.
Allahtan hayırlısını istemek lazım.
Geçmiş olsun bu arada.

Back