- 24 Mayıs 2021
- 343
- 484
- 53
Aminn aminn aminn çok memnun oldum hayırlı geceler ❤Çok teşekkür ederim,aynı sekilde tüm evlatları annelerine babalarına bağışlasın . İsteyenlere de nasip olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn aminn aminn çok memnun oldum hayırlı geceler ❤Çok teşekkür ederim,aynı sekilde tüm evlatları annelerine babalarına bağışlasın . İsteyenlere de nasip olsun inşallah
Amiiiin güzel dilekleriniz için teşekkürler Allah razı olsunMashaAllah az da kalmış sayılır doğuma İnshaAllah güzel sağlıkla alırsınız kucağınıza
Ne istediğinize dikkat edin, kocam da siz gibiydi.Evet ama insan erkek ogulda ister sen istemezmisin
Evet sizin mesajinizida gördüm bence iyi dusunelm biz ya linçlemeye gerek yok zaten aksini düşünüyorsa Allah görüyor biz niye agzimizi kirletelimki birde yine yukarda gördüm eşi tarafindan baski yedigi icin erkek adamin erkek oglu olur kafasindalar kesin yazanlar var cidden çok kötü bir düşünce evet katiliyorum ama bu kadinin sucu ne cahilde olabilir saf niyetle yazmis olabilir ne bileyim üzüldüm açıkcası hormonlarim tavan durumda maalesef bazı takım insanlar hala cinsiyeti erkeğin belirleyebilecegini anlamiyorlar anlamak istemiyorlar hikaye gibi geliyor onlara kimiside bilmiyor olabilir yani bilmeyebilir bilmek zorundada degil bunu sadece konuya cok hakim olan kisiler bilir diye dusunuyorm tamam eskiden fen dersinde x ve y kromozomu diye anlatiyorlardi ama inanin ozmn anlamiyordum suan cakiyorum olayi evlendikten snra anladigim birsey bu çocuğu bile isteyince hemen tek seferde olan bisi zannediyordum evlenmeden önce bazi seyleri yasayarak öğreniyoruz 8 ay hamile kalamayinca kısır zannetmisligim var kendimi neyse arkadaslar yorgunum hamileyim ve gecenin 3 ü yeterince saçmaladigima gore gidebilirim evlat evlattir cinsiyet etkisiz eleman bizim gayemiz iyi bir hayat gelecek sunmak .. sonra hepsi uçup gidiyor yuvadaan zaten genelde erkek çocuguna pranga takip erkek evlda bagimli yasayan kimseler ve boyle bu zihinyetle yetistirilmis insanlar erkek evlat diye yanip tutusuyor .. bir oglum var nasipse birde kizim olacak asla kendime güvence olarak doğurmuyorum onları tek isteğim hakkini vererek vatana millete iyi hayirli bir insan evladi yetistirmek sonrasinda iyi bir meslek edinip gidip kendi ayaklari uzerine dursunlar .Bunu ben yukarıdaki mesajlarımdan birisinde dile getirmiştim zaten ama cevap vermedi konu sahibesi
Malesef ısmarlama olmuyor bebek cinsiyeti.sizin herkesten başka ve fazla bildiğiniz birsey mi var?Benim soruma cvp bu değil saçma şeyler yazmayın insanlari kırmayın
Aslinda haklisin benim iki kizim var ve hamileyim bu ay sonunda ogrenecegim. Bende isterim oğlan olsun. Cok dua ettim. Allahim nasip et isteyenlere. Amin.Teşekkür ederim en güzel cevap bana
AKDJJFFKMFLFKFKFZaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuz
Mumkun degil erkek olması ıcın hepsını yap yıne kız olabılır.allahın nasıp etmesıyle alakalı. Zaten belkı de 2. De olmıycak?? Ve belkı sırf sen ozendın diye gelen erkek cocugun hayırsız olcak az mantıklı dusunun yaYanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Ya niye konuyu hortlatıyorsun dhskjdhisAKDJJFFKMFLFKFKF
Calci eski konusuna yazamadım kapanmıs buraya geldimskfjfkglfl gümledim ya deli karıYa niye konuyu hortlatıyorsun dhskjdhis