Asıl saçma olan sizsiniz yazık su kafada birde çocuk yetistiriyorsunuzSiz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Ne bekliyorsunuz aceba hakmi verelim size ? Simdi erkek degilde kiz diye tuttursaniz gene ayni tepki olacak ne severmissiniz erkek erkekSiz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Uslubunuz cidden cok kotuSende hamilesin ama kalp kirici bi kadınsın nebicim anne olacaksin belli
siz milletin anneligini sorgulayacaginiza bı dönüp aynaya bakın!Sende hamilesin ama kalp kirici bi kadınsın nebicim anne olacaksin belli
Sohbet olsun diye yazdım saçma yorumlar yapan sizsinizNe bekliyorsunuz aceba hakmi verelim size ? Simdi erkek degilde kiz diye tuttursaniz gene ayni tepki olacak ne severmissiniz erkek erkek
Uslubunuz cidden cok kotu
Şaka mısınız ? Ben ciddi olarak yazdım ne yazdıysam. Bilgi yoksa siz de biz ne yapalım?Sende hamilesin ama kalp kirici bi kadınsın nebicim anne olacaksin belli
Bu ne bicim sohbetSohbet olsun diye yazdım saçma yorumlar yapan sizsiniz
siz milletin anneligini sorgulayacaginiza bı dönüp aynaya b
Zaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuzSohbet olsun diye yazdım saçma yorumlar yapan sizsiniz
Insallah kiziniz olurZaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuz
Birde benim dinimi mi sorguluyorsunZaten gerçek müslüman olsaydin Allah şifa versin derdiniz oguluda tattirsin derdiniz siz kotuusunuz
Ayy gülme krizine girdim, ablacım Google a yazıp sorsana, bebek nasıl yapılıyormuş, cınsıyet kimin genlerınden geliyormus.. Bu kadar cahil olmayın ya, okuma yazmanız var.. Azıcık okuyun nolurSiz nerenizden anliyosunuz konuyu ben belki bi beslenme belki bi günü vardır diye sordum ne saçma kisilersiniz
Yaaa salak kocası tutturmustur erkek olsun diye, bu da arayısa girmiş nasıl erkek olur diye.. Allahın cahili işte.. Ne bu arkadas bir aydınlardan bir cahillerden teker teker gelşyorlar banaAsıl saçma olan sizsiniz yazık su kafada birde çocuk yetistiriyorsunuz
Vermezse nolacak?Tabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Niye siz kral mısınız size konuşmak için yürek yemek gerekiyor?Önce benim anneligime siz laf soyleddiniz okuyun önce yazdinlarinizi yürek yiyip millete satasmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?