- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
Arkadaslar, editore bilgi siz verebiliyor musunuz? Kendi ricamdir, Lutfen
ne bilgisi vereceğiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bir rakibesi daha vargünün topiği derdi bu olsa gerek
Ha bir de... hangi şehirdesiniz?
Hanım ablamız liseye giderken bir erkekle görülüyor ailede aşırı muhafazakar... Kızlarını hemen bekaret testine götürüyor sonra kızı okuldan alıyorlar sonra kız ailedn kurtulmak için evleniyor. Sonra kocasıyla sevişiyor. Çocuğu oluyor . Sonra kocası ona başka bir şehre yolluyor kafa dinlemesi için... Sonrada o adam buna alkol veriyor ve sevişiyorlar. Sonrada kız gidip kocasına bu durumu analtıp şerefli bir biçimde ayrılıyor.. AA bide ailesi buna git namusunu temizle o yattığın herüffle evlen diyor buda herifi buluyor evleniyor..Bu ne alıntı falan mı?
Okuyamadım çok uzundu.
Dert ne şimdi özetle?
yok bir rakibesi daha var
yok bir rakibesi daha var
shot,zipzipe rakip olmak üzeresin
Hanım ablamız liseye giderken bir erkekle görülüyor ailede aşırı muhafazakar... Kızlarını hemen bekaret testine götürüyor sonra kızı okuldan alıyorlar sonra kız ailedn kurtulmak için evleniyor. Sonra kocasıyla sevişiyor. Çocuğu oluyor . Sonra kocası ona başka bir şehre yolluyor kafa dinlemesi için... Sonrada o adam buna alkol veriyor ve sevişiyorlar. Sonrada kız gidip kocasına bu durumu analtıp şerefli bir biçimde ayrılıyor
Size telefonuma kadar ya da kisiel bilgilerimi ozelden verebilirim. Simdi ki esimin meslegi ve calistigi yere kadar. Sadece konu kapansin istiyorum, ricamdir.buyrun ne istediniz..
tabii canım adam da aşık olmuştur ama bunu güzlliğine başta dedi ya okulda popülermişşşşşve namus namus diye tutturan ailede kızı o adamla evlendiriyor.adam da çok sfa bi kere beraber olduğu kadınla hemen evleniyor.
shot,zipzipe rakip olmak üzeresin
nerde kihangi başlık
bugünkü kk konuları aldatmak aldatılmak diyim anlarsınız zatenAllah aşkına kim ki
o işlere adminler bakıyor. ben editörüm.Size telefonuma kadar ya da kisiel bilgilerimi ozelden verebilirim. Simdi ki esimin meslegi ve calistigi yere kadar. Sadece konu kapansin istiyorum, ricamdir.
Size telefonuma kadar ya da kisiel bilgilerimi ozelden verebilirim. Simdi ki esimin meslegi ve calistigi yere kadar. Sadece konu kapansin istiyorum, ricamdir.