Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Deli gibi erkek evlat isterler. Ama yaşlandıklarında kızlarından medet umarlar. Değişmez bir kuraldir bu .

( ayrım yapanlar icin söylüyorum)

eşimin annenanesinin 4 kızı var 2 oğlu var. Kızları bakıyor kadına ama kadının hala aklı fikri oğullarında Tarlaları oğullarına vermişler

İşte bende o yüzden iki oğlan iki kız hayal ettim hep emmeee artık zamanda gidiyor henüz birtane bilem yok

Ama inan okadar çok çaba veriyoruz ki kadın olarak ne tür tedavilerden geçiriyoruz bu yüzden hayırlı evlat olması cisniyetinden elbette daha önemli hayirsiz olacaksa olmasa da olur ben böyle iyiyim

eşimin annenanesinin 4 kızı var 2 oğlu var. Kızları bakıyor kadına ama kadının hala aklı fikri oğullarında Tarlaları oğullarına vermişler
Ve 2. Değişmez kural da bu işte. Mal mülkün fazlası erkeğe . Hatta bazıları senın anane gibi tamamını veriyor.
Bakmak kızlara düşüyor.
Merhamet cok başka bisi

Teşekkür ederim cnm

Ve 2. Değişmez kural da bu işte. Mal mülkün fazlası erkeğe . Hatta bazıları senın anane gibi tamamını veriyor.
Bakmak kızlara düşüyor.
Merhamet cok başka bisi
Noldu yürekli yedin erkek evladindan erkek çocuklara bukadar dusmansin

Ben de bunu yazacaktım. Dişi spermler daha yavaş ama uzun ömürlü olurlar, yani yumurtlamadan >3 gün önceki ilişkiyle çatlamış yumurtaya ulaşmaları erkek spermlerden daha olasılıklı.

Erkek spermler daha hızlı fakat kısa ömürlüler, bu yüzden çatlamış yumurtaya ulaşıp döllemek için kısıtlı vakitleri mevcut. Bu yüzden tam çatlama gününde ilişki öneriliyor.

Konu sahibenin iki cinsiyeti de tatmak istemesini anlıyorum. Sözüm meclisten dışarı: Erkek bebek isteyene cahil deniliyor ama kız bebek isteyene hiç bukadar gaddar yorumlar yapıldığını görmedim, hatta destek görürler. "İnşallah kızın olur" veya "Üzülme, bir sonraki kız olur" derler. Son zamanlarda erkek bebekler istenmez oldu maalesef.

Yukarıda tarif ettiğim denenebilinir, garantisi yok, benim buna inancım da yok, çünkü ben nasibe inanırım. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat isteyin öncelikle.

Tabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Burda 1 kere hamile kalmak için türlü türlü tedaviler gören, kucağına alamadan toprağa veren bir sürü üye var . Once hayırlı ve sağlıklı isteyin.

Ille de tavsiye derseniz geçen buralarda bir üye vardı sağ yumurtası çatlamış, döllenme olmuş erkek mi diyen. Tavsiye için gelir inşallah

Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
“Kız ya da erkek farketmez, ben ikisini de tatmak istiyorum. Önce oğlum olsaydı 2. gebeliğimde de bi kız annesi olmak isterdim ama ilki kızdı o maksatla bununda erkek olmasından yana gönlüm ” demeye çalışıyorsanız umarım dileğiniz kabul olur.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Ha ama benim yukarıda anlamak istediğim gibi değil de geri zihniyetteki “ERKEK adamın erkek oğlu olur(!) ” zihniyetindeyseniz ilk kızınıza bile şükredin Rabbim yine ilkini nasip etmiş size. Bence o zihniyettekiler değil erkek, kız evladının tırnağına bile hasret kalmalılar.

Net!

Cok yanlis baktiniz olaya kadina saldirmadik o sakince cevap yazmayinca konu buyudu o direk dinsizlikle itham etti
Su herkesin gonlunden birsey gecer durumunu hic anlamiyorum simdi ajitasyon diye baslayacak uyeler var biliyorum ama
Sukursuzlukden baska bisey degil cogu insanin yaptigi
Hic olmayanlarin cani yokmu olsun da tek kiz erkek farketmez diyenlerin
Yani evlat ayrimi daha hamile kalmadan basliyorsa bu zihniyete sakin konusmak zor oluyor

Valla bravo güzel toparladın

Ben öyle bisey yapmadım guzellile sordum bana 2 kadın ağır konuştu bende sjnirledim

Ben öyle bisey yapmadım guzellile sordum bana 2 kadın ağır konuştu bende sjnirledim
Ama onlar agir konusmadi gercek Neyse onu soylediler sizin elinizden gelen bisey yok
Once Allah verir ama bilimsel olarak erkek kromozomundan cinsiyet secilir bunu dedi diye kizdiniz

Elferay diye bir arkadaş durumu çok iyi özetlemiş yukarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…