Deli gibi erkek evlat isterler. Ama yaşlandıklarında kızlarından medet umarlar. Değişmez bir kuraldir bu .
( ayrım yapanlar icin söylüyorum)
İşte bende o yüzden iki oğlan iki kız hayal ettim hep emmeee artık zamanda gidiyor henüz birtane bilem yokAslında şöyle düşünüyorum ben. bir oğlum var diğeri de erkek olursa ikisi hemcins olur onlara iyi olur ama kızım olursa da bana iyi olur. O yüzden kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve güzel bir hayat yaşasınlar
Gerizekalı!Cahil sensin ve igrencsin
Ve 2. Değişmez kural da bu işte. Mal mülkün fazlası erkeğe . Hatta bazıları senın anane gibi tamamını veriyor.eşimin annenanesinin 4 kızı var 2 oğlu var. Kızları bakıyor kadına ama kadının hala aklı fikri oğullarındaTarlaları oğullarına vermişler
Teşekkür ederim cnmCanim ovulasyon takibi yapılıyor.
Erkek kromozomu daha çabuk öldüğü için yumurtlamanın olduğu güne denk getirilmeye çalışılıyor ki, ölmeden döllenme olsun.
Ovulasyon testi alacaksın, adetten sonra her gün testi yapacaksın, ikinci çizginin daha kırmızı olduğu günden sonraki gün siliklestiyse test çatlama olmustur demekmiş. O günü cinsel ilişkiyle değerlendireceksin.
Tabi bu nasip, olur yada olmaz yüzde yüz değil. Ama bilime en yakın takip bu.
Ovulasyonla ilgili burada sayfalar var takip edebilirsin, ben daha önce takip etmedim, burdan okuduklarim kadarıyla sana anlattım. Başka ayrıntılar da vardır.
Noldu yürekli yedin erkek evladindan erkek çocuklara bukadar dusmansinVe 2. Değişmez kural da bu işte. Mal mülkün fazlası erkeğe . Hatta bazıları senın anane gibi tamamını veriyor.
Bakmak kızlara düşüyor.
Merhamet cok başka bisi
Ben de bunu yazacaktım. Dişi spermler daha yavaş ama uzun ömürlü olurlar, yani yumurtlamadan >3 gün önceki ilişkiyle çatlamış yumurtaya ulaşmaları erkek spermlerden daha olasılıklı.Canim ovulasyon takibi yapılıyor.
Erkek kromozomu daha çabuk öldüğü için yumurtlamanın olduğu güne denk getirilmeye çalışılıyor ki, ölmeden döllenme olsun.
Ovulasyon testi alacaksın, adetten sonra her gün testi yapacaksın, ikinci çizginin daha kırmızı olduğu günden sonraki gün siliklestiyse test çatlama olmustur demekmiş. O günü cinsel ilişkiyle değerlendireceksin.
Tabi bu nasip, olur yada olmaz yüzde yüz değil. Ama bilime en yakın takip bu.
Ovulasyonla ilgili burada sayfalar var takip edebilirsin, ben daha önce takip etmedim, burdan okuduklarim kadarıyla sana anlattım. Başka ayrıntılar da vardır.
Burda 1 kere hamile kalmak için türlü türlü tedaviler gören, kucağına alamadan toprağa veren bir sürü üye var . Once hayırlı ve sağlıklı isteyin.Tabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
“Kız ya da erkek farketmez, ben ikisini de tatmak istiyorum. Önce oğlum olsaydı 2. gebeliğimde de bi kız annesi olmak isterdim ama ilki kızdı o maksatla bununda erkek olmasından yana gönlüm ” demeye çalışıyorsanız umarım dileğiniz kabul olur.Yanı deneyimi veya fikri olan varmı kızda erkek te evlat ama her anne hem oğlu hem kızı olsun oster ama benim şansım 1 kere sadece hastalıktan onerilerinizi bekliyorum
Neden hakaret ?Cahil sensin ve igrencsin
Noldu yürekli yedin erkek evladindan erkek çocuklara bukadar dusmansin
Cok yanlis baktiniz olaya kadina saldirmadik o sakince cevap yazmayinca konu buyudu o direk dinsizlikle itham ettiYa arkadaşlar herkesin gönlünden birşey geçer kadın demiş ki gönlümden bir kızım bir oğlum olsun geçiyor ne var bunda bu kadar. Önce bir şifa dileyin. Kadının ne cahilliği kaldı, ne dinsizliği. Ben cinsiyet bile öğrenmeyi düşünmüyorum kendi adıma ama yani gönlümden bu geçiyor diyen insanı da bu kadar yerin dibine sokmak da gereksiz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bir şansınız varsa bunu sağlıklı olmasını umarak hareket etmeniz sizi daha bilinçli bir ebeveyn yapar.Tabiki ama benim şansım 1 kere kaldi
Cahil sensin demek nedemek yani önce o bana yazmis demekNeden hakaret ?
Valla bravo güzel toparladın“Kız ya da erkek farketmez, ben ikisini de tatmak istiyorum. Önce oğlum olsaydı 2. gebeliğimde de bi kız annesi olmak isterdim ama ilki kızdı o maksatla bununda erkek olmasından yana gönlüm ” demeye çalışıyorsanız umarım dileğiniz kabul olur.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ha ama benim yukarıda anlamak istediğim gibi değil de geri zihniyetteki “ERKEK adamın erkek oğlu olur(!) ” zihniyetindeyseniz ilk kızınıza bile şükredin Rabbim yine ilkini nasip etmiş size. Bence o zihniyettekiler değil erkek, kız evladının tırnağına bile hasret kalmalılar.
Net!
Ben öyle bisey yapmadım guzellile sordum bana 2 kadın ağır konuştu bende sjnirledimCok yanlis baktiniz olaya kadina saldirmadik o sakince cevap yazmayinca konu buyudu o direk dinsizlikle itham etti
Su herkesin gonlunden birsey gecer durumunu hic anlamiyorum simdi ajitasyon diye baslayacak uyeler var biliyorum ama
Sukursuzlukden baska bisey degil cogu insanin yaptigi
Hic olmayanlarin cani yokmu olsun da tek kiz erkek farketmez diyenlerin
Yani evlat ayrimi daha hamile kalmadan basliyorsa bu zihniyete sakin konusmak zor oluyor
Siz başlattınız ama farkında mısınız? koskoca kadınsınız annesiniz ama hakaret etmekten geri durmuyorsunuz.Cahil sensin demek nedemek yani önce o bana yazmis demek
Ama onlar agir konusmadi gercek Neyse onu soylediler sizin elinizden gelen bisey yokBen öyle bisey yapmadım guzellile sordum bana 2 kadın ağır konuştu bende sjnirledim
Elferay diye bir arkadaş durumu çok iyi özetlemiş yukarıda.Cok yanlis baktiniz olaya kadina saldirmadik o sakince cevap yazmayinca konu buyudu o direk dinsizlikle itham etti
Su herkesin gonlunden birsey gecer durumunu hic anlamiyorum simdi ajitasyon diye baslayacak uyeler var biliyorum ama
Sukursuzlukden baska bisey degil cogu insanin yaptigi
Hic olmayanlarin cani yokmu olsun da tek kiz erkek farketmez diyenlerin
Yani evlat ayrimi daha hamile kalmadan basliyorsa bu zihniyete sakin konusmak zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?