• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Benim annemin jenerasyonu böyle. Kız çocukları değer görmemiş hiç. Erkek bana bakar mantığı ile hareket etmiş anne ve babaları.
Halbuki o iş hiç belli olmaz hayırsız kız evlatlarinada şahit oluyoruz erkek evlatlarına da.. Kimin ne olacağı belli değil

Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur

Allah yinede gönlünüze göre versin

Aldığınız eleştirilere kızmayın çok haklı eleştiriler insanlar evlat diye hastane hastane gezerken sizinki düpedüz şımarıklık kalp hastalarına ikinci doğumu bile önermezler aslında siz erkek evlat diye hiç almayın bu riski elinizde olan evladınıza ömür versin Allah

Birde insanlara “gerçek müslüman olsaydınız” gibi laflar söylemişsiniz sorarım size dinimizde Allah’ın işine karışmak doğru mu ?
Önce o laflarına dikkat etsin hasta birine ağır şeyler soyluyorsa kalbinde merhamet kalmamis demek oluyor

Önce o laflarına dikkat etsin hasta birine ağır şeyler soyluyorsa kalbinde merhamet kalmamis demek oluyor
E siz de hastasınız diye hakaretlerinize sessiz mi kalsınlar istiyorsunuz. Cidden soruyorum. Bir de bu kadar sinirlenmek hastalığınıza iyi gelmez

Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur

Allah yinede gönlünüze göre versin

Aldığınız eleştirilere kızmayın çok haklı eleştiriler insanlar evlat diye hastane hastane gezerken sizinki düpedüz şımarıklık kalp hastalarına ikinci doğumu bile önermezler aslında siz erkek evlat diye hiç almayın bu riski elinizde olan evladınıza ömür versin Allah

Birde insanlara “gerçek müslüman olsaydınız” gibi laflar söylemişsiniz sorarım size dinimizde Allah’ın işine karışmak doğru mu ?
Bana bunları yazıyorsun Allah icin konuş Hem kız hem erkek evlat istemezmisin hicmi istemedin ve başka insanlarin meselelerini bana neden yazıyorsun

M Minesare benim yorumumu görmediniz sanırım 🤓 bırakın diğerlerine cevap yetiştirmeyi, onlar kadın düşmanı 😒
Ben de bunu yazacaktım. Dişi spermler daha yavaş ama uzun ömürlü olurlar, yani yumurtlamadan >3 gün önceki ilişkiyle çatlamış yumurtaya ulaşmaları erkek spermlerden daha olasılıklı.

Erkek spermler daha hızlı fakat kısa ömürlüler, bu yüzden çatlamış yumurtaya ulaşıp döllemek için kısıtlı vakitleri mevcut. Bu yüzden tam çatlama gününde ilişki öneriliyor.

Konu sahibenin iki cinsiyeti de tatmak istemesini anlıyorum. Sözüm meclisten dışarı: Erkek bebek isteyene cahil deniliyor ama kız bebek isteyene hiç bukadar gaddar yorumlar yapıldığını görmedim, hatta destek görürler. "İnşallah kızın olur" veya "Üzülme, bir sonraki kız olur" derler. Son zamanlarda erkek bebekler istenmez oldu maalesef.

Yukarıda tarif ettiğim denenebilinir, garantisi yok, benim buna inancım da yok, çünkü ben nasibe inanırım. Hayırlı ve sağlıklı bir evlat isteyin öncelikle.

Bana bunları yazıyorsun Allah icin konuş Hem kız hem erkek evlat istemezmisin hicmi istemedin ve başka insanlarin meselelerini bana neden yazıyorsun
Allah aşkına insanların hepsinin illa erkek evladı olsun diye birşey mi düşündüğünü zannediyorsunuz ? Eşimde bende hep kız diye istedik Allah kız nasip etti , hiçbir zamanda eşim erkek diye istemedi umrunda bile değil hatta asla istrmiyor..bence sizinki eşinizden kaynaklı

Allah aşkına insanların hepsinin illa erkek evladı olsun diye birşey mi düşündüğünü zannediyorsunuz ? Eşimde bende hep kız diye istedik Allah kız nasip etti , hiçbir zamanda eşim erkek diye istemedi umrunda bile değil hatta asla istrmiyor..bence sizinki eşinizden kaynaklı
Eşimden kaynakli değil ben hem kziim hem oğlum olsun istiyorum bu günah mi erkek evlat evlat degilmi

Back