- 10 Mart 2013
- 661
- 874
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
Skandell var diye geldim, dram çıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hatami ben biliyorum. Ama dedim ya psikolojimi cokerttiler. Dusunsenize ilk kez birisi sizi dinliyor buna aldandim. Benim en buyuk hatam alkol almakti ilk keZ aldim ve bin psimanim
Kızını erkekle gördü diye öldüren aileler var, bekaret testi yaptıran niye olmasın?şu başka şehre gitmeye kadar gayet akıcıydı ama sonrasında hikayede kopukluk oldu bu adam eczane falan ararken hopp alkol iyi gelir dedi içirdi öyle mi ? nuri alçonun gazozu gibi yanında alkol mu taşıyormuş? ayrıca hiçbir aile kızını bir erkekle gördü diye bekaret testi aldırmaz
varda,bunda değil shot. yapma lütfen:)Kızını erkekle gördü diye öldüren aileler var, bekaret testi yaptıran niye olmasın?
Ortaokul eğitiminde bu gibi bilgiler verilir.yıl 1997 değil mi? 1960 falan değil.. yani 1997 yılında "aa hamileymişim, demek çocuk böyle oluyor" diye düşünmek, daha doğrusu 1997 YILINDA, iyi kötü LİSE'ye giden bir kızın nasıl hamile kalınacağını bilmemesi.. NEYSE..
ya ona bakarsan karısı çay koymadı diye öldüren de var şekerim ama liseden elele çıktılar diye bekaret testi yaptılar sanmıştım meğersem eve geç gitti diye yaptırmışlar dur şimdi konunun heycanını kaçırmaKızını erkekle gördü diye öldüren aileler var, bekaret testi yaptıran niye olmasın?
Ben konu özelinde yazmadım.varda,bunda değil shot. yapma lütfen:)
o kadar masummuş hatun anla işte..yıl 1997 değil mi? 1960 falan değil.. yani 1997 yılında "aa hamileymişim, demek çocuk böyle oluyor" diye düşünmek, daha doğrusu 1997 YILINDA, iyi kötü LİSE'ye giden bir kızın nasıl hamile kalınacağını bilmemesi.. NEYSE..
buyrun ne istediniz..Arkadaslar, editore bilgi siz verebiliyor musunuz? Kendi ricamdir, Lutfen