KOCAMI ALDAT(MISIM)IM

Benim hatami ben biliyorum. Ama dedim ya psikolojimi cokerttiler. Dusunsenize ilk kez birisi sizi dinliyor buna aldandim. Benim en buyuk hatam alkol almakti ilk keZ aldim ve bin psimanim

bilemiyorum bunları yaşayanlar vardır elbet ama o kişi siz misiniz emin değilim.

küçük emrah filimlerini hatırlattı bana,acıların çocuğu gibi :KK14:

şu başka şehre gitmeye kadar gayet akıcıydı ama sonrasında hikayede kopukluk oldu bu adam eczane falan ararken hopp alkol iyi gelir dedi içirdi öyle mi ? nuri alçonun gazozu gibi yanında alkol mu taşıyormuş? :KK14: ayrıca hiçbir aile kızını bir erkekle gördü diye bekaret testi aldırmaz :cool:
Kızını erkekle gördü diye öldüren aileler var, bekaret testi yaptıran niye olmasın?

yıl 1997 değil mi? 1960 falan değil.. yani 1997 yılında "aa hamileymişim, demek çocuk böyle oluyor" diye düşünmek, daha doğrusu 1997 YILINDA, iyi kötü LİSE'ye giden bir kızın nasıl hamile kalınacağını bilmemesi.. NEYSE..
Ortaokul eğitiminde bu gibi bilgiler verilir.
Yani en azından temel bilgiler anlatılır.
Dediğimiz gibi lise eğitimi gören bir genç kizin, bunları en azindan okulda görmesi gerekirdi.
Guzel tespit tebrikler :KK14:

Kızını erkekle gördü diye öldüren aileler var, bekaret testi yaptıran niye olmasın?
ya ona bakarsan karısı çay koymadı diye öldüren de var şekerim ama liseden elele çıktılar diye bekaret testi yaptılar sanmıştım meğersem eve geç gitti diye yaptırmışlar dur şimdi konunun heycanını kaçırma:KK51:

Bakin arkadaslar cevaplarinizi, tepkinizi anlayabiliyorum. Ben polemik ciksin istemiyorum. Ne kimse ile eglenmek ne de eglenilmek istemem.

Cevap veren de vermeyenden de Allah razi olsun. Maksadim bir mesaj vermekti.

Hakkinizi helal edin, Allah esirgesin cocuklarinizi.

Editor hanim konumu kapatmanizi rica ediyorum. Maksadim olay cikarmak, kis kis gulnek degil. Umarim duyorsunuzdur

varda,bunda değil shot. yapma lütfen:)
Ben konu özelinde yazmadım.
Alıntı yaptığım üye genel bir yorum yazmış, ben de genel bir cevap yazdım. Bu konuda olmayabilir ama kızını erkekle gördü diye bekaret testine götürecek aile olmaz diyemiyoruz maalesef.

Çok üzüldüm durumuna kardeşim..
Başına gelen olayların bir benzerini eski bi kız arkadaşım yaşamıştı..
Okurken göz yaşlarıma engel olamadım..
Çok çok çok zor..

X