• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım var bide oglum olsun istiyorum cunku daha dogurma sansim yok sadece 2 dogum yapabilirmişim sizce ne yapmam lazim herkes ister kiz ve oglu olsun

Vallahi küçüklüğümden bu yana hep bir kızım olsun isterdim.Ona cicili bicili kıyafetler alayim saçlarına renkli renkli tokalar alayim.Cok şükür bin şükür Allahım nasip etti bir kızım var😊Ve hiç erkek çocuk isteğim olmadi.Hele abim ve erkek kardeşim evlendikten sonra iyice nefret ettim erkek çocuklarından😅.Erkek çocuğu evlendikten sonra sizin olmaktan çıkıyor.Kiz çocuğu da tam tersi evlenince ailesine daha bağlı ve hayırlı oluyor.

Keske hayirlı evlat versin Allah deseniz,yazik erkek verip uzuvlarini eksik verse Rabbim ne yapicaksin al sana erkek deyipte bunlarida düşunuyomusunuz,senin dediklerinin aynisini dedi akrabamda simdi oglu 18yasinda zihinsel özurlu, erkek istiyordu insan istermi öyle olsun
Ya da evlendiklerinde ailelerinin yüzüne bakmayanlar oluyor.
El oluyor ailesi öyleleri icin. İşte onlara da " hayırsız evlat " deniyor

Yaaa salak kocası tutturmustur erkek olsun diye, bu da arayısa girmiş nasıl erkek olur diye.. Allahın cahili işte.. Ne bu arkadas bir aydınlardan bir cahillerden teker teker gelşyorlar bana 🤣
gümbür gümbür geliyorlar :kızgın:
Spermlerin ne olduğunu bilmiyor , erkekten kaynaklandığından bı haber gelmiş n'aptiniz🙄

Ya arkadaşlar herkesin gönlünden birşey geçer kadın demiş ki gönlümden bir kızım bir oğlum olsun geçiyor ne var bunda bu kadar. Önce bir şifa dileyin. Kadının ne cahilliği kaldı, ne dinsizliği. Ben cinsiyet bile öğrenmeyi düşünmüyorum kendi adıma ama yani gönlümden bu geçiyor diyen insanı da bu kadar yerin dibine sokmak da gereksiz. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ya da evlendiklerinde ailelerinin yüzüne bakmayanlar oluyor.
El oluyor ailesi öyleleri icin. İşte onlara da " hayırsız evlat " deniyor
Iste bunlari düşünupte Rabbimden isteseler yazik evlat ya kız olsun erkek olsun,
Dedemde oglumda oglum dedi oglu cenazesine bile gelmedi

Bunun bir tarifi yok, cinsiyeti belirlemek gibi bir misyonumuz da yok kadınlar olarak. Kocanızdan gelen sperme bağlı bir şey, onu da bilemeyeceğimiz ve seçme şansımız olmadığı için konunuzun çözümü yok. İstiyorsanız ikinci çocuğu, sağlıcakla gelsin demekten başka çareniz yok.

Canim ovulasyon takibi yapılıyor.
Erkek kromozomu daha çabuk öldüğü için yumurtlamanın olduğu güne denk getirilmeye çalışılıyor ki, ölmeden döllenme olsun.

Ovulasyon testi alacaksın, adetten sonra her gün testi yapacaksın, ikinci çizginin daha kırmızı olduğu günden sonraki gün siliklestiyse test çatlama olmustur demekmiş. O günü cinsel ilişkiyle değerlendireceksin.

Tabi bu nasip, olur yada olmaz yüzde yüz değil. Ama bilime en yakın takip bu.

Ovulasyonla ilgili burada sayfalar var takip edebilirsin, ben daha önce takip etmedim, burdan okuduklarim kadarıyla sana anlattım. Başka ayrıntılar da vardır.

.....
Ya arkadaşlar herkesin gönlünden birşey geçer kadın demiş ki gönlümden bir kızım bir oğlum olsun geçiyor ne var bunda bu kadar. Önce bir şifa dileyin. Kadının ne cahilliği kaldı, ne dinsizliği. Ben cinsiyet bile öğrenmeyi düşünmüyorum kendi adıma ama yani gönlümden bu geçiyor diyen insanı da bu kadar yerin dibine sokmak da gereksiz. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Üslubu cok kötü en basından itibaren. Yoksa ilk mesajlara bakın
Kimse ona durduk yere bisi demedi. Neyse onu soyledık

Evladın kızı erkeği olmaz hayırlısı olur

Allah yinede gönlünüze göre versin

Aldığınız eleştirilere kızmayın çok haklı eleştiriler insanlar evlat diye hastane hastane gezerken sizinki düpedüz şımarıklık kalp hastalarına ikinci doğumu bile önermezler aslında siz erkek evlat diye hiç almayın bu riski elinizde olan evladınıza ömür versin Allah

Birde insanlara “gerçek müslüman olsaydınız” gibi laflar söylemişsiniz sorarım size dinimizde Allah’ın işine karışmak doğru mu ?

Keske gönlümüzden gecen olsa ha deyince

İnsanlar senelerce cocuk sahibi olmak icin cabalıyolar gönlünden gecirmiyolar mı yani

Canim ovulasyon takibi yapılıyor.
Erkek kromozomu daha çabuk öldüğü için yumurtlamanın olduğu güne denk getirilmeye çalışılıyor ki, ölmeden döllenme olsun.

Ovulasyon testi alacaksın, adetten sonra her gün testi yapacaksın, ikinci çizginin daha kırmızı olduğu günden sonraki gün siliklestiyse test çatlama olmustur demekmiş. O günü cinsel ilişkiyle değerlendireceksin.

Tabi bu nasip, olur yada olmaz yüzde yüz değil. Ama bilime en yakın takip bu.

Ovulasyonla ilgili burada sayfalar var takip edebilirsin, ben daha önce takip etmedim, burdan okuduklarim kadarıyla sana anlattım. Başka ayrıntılar da vardır.
Aynen bunu bende hep paylaşıyorum soranlara..

Ben şahsen ilgilenmiyorum evladım olsun İnshaAllah hayırlı olsun elbette bende isterim oğullarım kızlarım olsun herkesin gönlünden geçen farklıdır, ancak en güzeli hayırlısını dilemek.. Hayırlı olacaksa erkek veya kız olsun demek..

.....

Üslubu cok kötü en basından itibaren. Yoksa ilk mesajlara bakın
Kimse ona durduk yere bisi demedi. Neyse onu soyledık
Maalesef yazılı okuduklarımıza duygu katmak bizimle ilgili. ben mesela ilk okuduğumda kendiminde tek şansı olduğu için daha duygusal yaklaşmış olabilirim. Neyse sonuçta allah herkese gönlündekini versin. Senin de az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Sevgiler

Maalesef yazılı okuduklarımıza duygu katmak bizimle ilgili. ben mesela ilk okuduğumda kendiminde tek şansı olduğu için daha duygusal yaklaşmış olabilirim. Neyse sonuçta allah herkese gönlündekini versin. Senin de az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Sevgiler
Amin, size de nasip olsun.
Allah
Evladın hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Aynen bunu bende hep paylaşıyorum soranlara..

Ben şahsen ilgilenmiyorum evladım olsun İnshaAllah hayırlı olsun elbette bende isterim oğullarım kızlarım olsun herkesin gönlünden geçen farklıdır, ancak en güzeli hayırlısını dilemek.. Hayırlı olacaksa erkek veya kız olsun demek..
Aslında şöyle düşünüyorum ben. bir oğlum var diğeri de erkek olursa ikisi hemcins olur onlara iyi olur ama kızım olursa da bana iyi olur. O yüzden kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve güzel bir hayat yaşasınlar

Aslında şöyle düşünüyorum ben. bir oğlum var diğeri de erkek olursa ikisi hemcins olur onlara iyi olur ama kızım olursa da bana iyi olur. O yüzden kız olmuş erkek olmuş çok önemli değil. Yeter ki sağlıklı olsunlar ve güzel bir hayat yaşasınlar
Deli gibi erkek evlat isterler. Ama yaşlandıklarında kızlarından medet umarlar. Değişmez bir kuraldir bu .

( ayrım yapanlar icin söylüyorum)

Keske gönlümüzden gecen olsa ha deyince

İnsanlar senelerce cocuk sahibi olmak icin cabalıyolar gönlünden gecirmiyolar mı yani
42 yaşında tüp bebekle hamile kalan bir insana yazıyorsun şuan bunu. O 2. Cümlen var ya benim işte.

Herkesin gönlündekini versin demenin neresine sinirlenebilirsin Allah aşkına bu herkesi kapsayan bir dua

Back