Üzülerek söylüyorum tabii ki bebeğinize vurmanız doğru değil, lütfen kendinize hakim olun. Ancak sizi anlıyorum. Hiç kolay bir süreç değil. Benim bebeğimde de doğduğundan beri uyku sorunları vardı. Hala %100 düzelmedi ama geçmişe oranla çok daha iyi. Evde sürekli aynı cenderede olmak, kendi hayatının bitmiş olması neredeyse sizi bu psikolojiye sokuyor. Yaşadım, biliyorum. Dışarıda zaptetmek çok yorucu ama çocuğa da siZr de iyi gelir. Bence çıkmayı deneyin. Biz mahallede sıkıntıdan herkesle sohbet eder olduk. Bunlar iyi geliyor bana. Çıkarken güzel de giyinmeye çalışıyorum, sırf kendimi iyi hissetmek için.
Uyku sorununa gelirsek bebeğiniz nasıl uykuya geçiyor bilmiyorum. Ancak öncelikle yoksa uyku düzeni oluşturmalısını. Bu yaşta tek uyku yapıyor bebekler. Ortalama 5-6 saat uyanıklık süreleri. Sizde bu düzen nasıl? Bu oturunca desteksiz uyutmaya alıştırmak gerekiyor. Uyku eğitimi gibi değil de nir süreç olarak. Geçen sene hayatım bebek uyutmakla mı geçecek diye ağladığımı biliyorum. Eğer uyku konusunda fikir almak isterseniz kendi yaşadıklarımızı seve seve paylaşırım.