- 25 Aralık 2024
- 231
- 474
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay valla onu al bunu al evde yer kalmadı kız bunla oynarsa düzelir ona bakarsa uyur salıncak olursa iyi olur derken ev toys shopa döndü yer yolŞimdi bunlar ellerini kollarını yeni keşfettiği için onları hareket ettirmekte hoşlarına gidiyor ondan da uyumuyorlsr bazen öyle günlerde de bizim ayaklı piyano mudur nedir öyle bir oyuncak var koyuyorum ona yorulmasını bekliyorum tepiniyor tepiniyor uyuyor![]()
Çaresizliğin adıdır o ahahah ay ne güldüm Allah hepimize sabırlar versinler valla tatlı olmasalar çekilcek çile değil şu atak dönemleri biri bitiyor biri başlıyor benimde ilk bebiş saçlarım beyazladıAy valla onu al bunu al evde yer kalmadı kız bunla oynarsa düzelir ona bakarsa uyur salıncak olursa iyi olur derken ev toys shopa döndü yer yol![]()
Ya benimde öyle saçlarımda beyazlar çıktı o kadar bakımlı ben kaşımı bıyığımı alamıyorum tuvalete gidemiyorum o derece vahim durumum şimdi zorla uyuttum mozart açtım bu seferde bakalım nolcak dün gece 2 de uyudu sabah 9, 30 da kalktı sonra bir daha uyumadı şimdi uyudu artık ne kadar uyursa bende bakayım sahur yaparım dinlenirim birazÇaresizliğin adıdır o ahahah ay ne güldüm Allah hepimize sabırlar versinler valla tatlı olmasalar çekilcek çile değil şu atak dönemleri biri bitiyor biri başlıyor benimde ilk bebiş saçlarım beyazladı![]()
Ah ah merhaba yapmaz olur muyum küvezden eve geldiği günden itibaren rahatlaması için hep beyaz gürültü açtım hala öyle geceleri özellikle açarım dinlesin diye uykusunda da ama artık nasıl bi duruma geldiyse hiç birşey kar etmiyor yinede çok teşekkür ederimMerhaba yazıp yazmamakta kararsız kaldım anne değilim malesef ama beyaz gürültü youtubeden açın loş ışıklı odada yatırın beyaz gürültü hiç yapmadıysanız deneyin çok işe yarıyor![]()
Çok şükür Mozart çok etkili denendi onaylandı . Onaylayan Aden hanımYa benimde öyle saçlarımda beyazlar çıktı o kadar bakımlı ben kaşımı bıyığımı alamıyorum tuvalete gidemiyorum o derece vahim durumum şimdi zorla uyuttum mozart açtım bu seferde bakalım nolcak dün gece 2 de uyudu sabah 9, 30 da kalktı sonra bir daha uyumadı şimdi uyudu artık ne kadar uyursa bende bakayım sahur yaparım dinlenirim biraz
Adenler çoğaldı bizde sevdiğim bir arkadaşımım bebeğinin adıda aden sağlıkla büyütün bebişinizi annesiÇok şükür Mozart çok etkili denendi onaylandı . Onaylayan Aden hanım![]()
Her akşam duş aldırıyorumBaktın oda olmuyor en kötüsü zor ama her akşam ılık duş aldırın Allah kolaylık versin hayırlı sahurlar
Ay canım üzülme zaman zaman olur böyle geçici durumdur herşeyi temiz çıkmış acaba sen streselisin o etkiyi alıyor olabilir babasına ver biraz uyur belkiAh ah merhaba yapmaz olur muyum küvezden eve geldiği günden itibaren rahatlaması için hep beyaz gürültü açtım hala öyle geceleri özellikle açarım dinlesin diye uykusunda da ama artık nasıl bi duruma geldiyse hiç birşey kar etmiyor yinede çok teşekkür ederim![]()
Kız keşke dursa benden başkasında asla durmuyor yaka iğnem o benim kimseyi istemiyor ne baba ne anane ne teyze dede hiç birinde durmuyor kıyamet kopuyor benden başkası dokununcaAy canım üzülme zaman zaman olur böyle geçici durumdur herşeyi temiz çıkmış acaba sen streselisin o etkiyi alıyor olabilir babasına ver biraz uyur belkierkeklerde strese seviyesi düşük olduğundan bebekler sakinliyomuş
rica ederim bu arada
![]()
Maşallah çok tatlıKız keşke dursa benden başkasında asla durmuyor yaka iğnem o benim kimseyi istemiyor ne baba ne anane ne teyze dede hiç birinde durmuyor kıyamet kopuyor benden başkası dokununcaama keyfi yerindeyken kucaktan kucağa
Ay saolun şimdide uykudan kalkmıyor ben anlamadım bacımMaşallah çok tatlıallah uzun ömürler versin üzülme geçici bi süreçtir biyere kadar uykusuz dayanabilir
![]()
Baktın oda olmuyor en kötüsü zor ama her akşam ılık duş aldırın Allah kolaylık versin hayırlı sahurlar
disarda temiz havada uyutmayi denedin mi?4 aylık bebeğim 2 ay erken doğdu 3 gündür uyku uyumuyor dün gece acile gittik kanlarıma baktılar sorun yok dedi nöroloji takipliyiz omada gittik hafta içi problem yok çocuk doktoruna da gitmiştik hafta içi onda da sorun yok ama özellikle bugün hiç uyumadı uyutuyorum 10 dakika sonra kalktı 2 defa uyudu oda 10 dakika hala ayakta sürekli aguluyor kıpır kıpır ara ara ağlama krizleri oluyor ama genel olarak sürekli konuşmamızı istiyor onunla gecesi gündüzüne karıştı desem bu sefer gündüz uyur gece uyumaz bu hiç uyumuyor nedendir ne yapabilirim ben