Bana da atarmısınıznCogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.
Ay darısı bana inşallah tekrar teşekkür ederim cevabiniz için Allah bağışlasın
Adetten iki gün sonra birkliktelik olsun çok dikkat et. O arkadaşın tutmuş ama sen de adette yumurtan olabilir aman.Tesekkur ederim cevap için ama cok şaşırdım edetten hemen sonra hep erkek olur derlerdi bunu ilk defa duydum ama sagolun cevabınız için
Tesekkur ederim evet riskli olabilir yjnurtlamayi takip etmek lazımAdetten iki gün sonra birkliktelik olsun çok dikkat et. O arkadaşın tutmuş ama sen de adette yumurtan olabilir aman.
Cok teşekkür ederim cevap için evet bende testlerle takip edicem siz denediniz mi bilgilere vakifsiniz ya merak ettimSevgili arzu, adet biter bitmez oğlu olan çok var. İçeride yumurta oluşması, kalması vs olaylarından dolayı. Adet bitsin, iki gün beklemeni tavsiye ediyorum sana. yumurtlamadan iki gün önce de bırakırsan süper olur ilişkiyi. Ovulasyon testi ile takip çok belirleyici oluyor bu konuda
Ay simdi gördüm bu mesaji tersten okumaya başlamışımAh be arzucum, sen de bendensin. Son konuma bak istersen, orada dört aydır kız bebek diyeti yaptığımdan ve İbrahim saracoglunun kız bebek kürüne başladığımdan bahsediyorum. İstersen sana bu konuda yardımcı olabilirim.
Canim, inan hiç bilmiyorum. Saraçoğlu güvenilir bir insan, bitkiler konusunda da uzman. O anlatıyor uzun uzun YouTube da 'kiz bebek için yapilmasi gerekenler' isimli bir video da. Önerdiği bitkilerin ne ise yarayacağını da ince ince anlatıyor. Ben ikna oldum şahsen. Zaten hamile kalır ve kızım olursa burada bol bol paylaşacağım inşallah. :)Sanırım burada ilk deneyen ben olacağım.Ay simdi gördüm bu mesaji tersten okumaya başlamışımhalimden anlayan birini bulmam Harika icim rahatladı yaaa ay sen dene eger senin tutarsa bende yaparım çünkü bi kaç yıl sonra yapmak istiyorum ama doktor bulursam yardımcı olacak belki o zaman daha erken tarihe alabilirim bu kararımı peki bu kürü yapıp olan var mi
Ben ilk defa geçen ay denedim. Bu ayda ve hamile kalana kadar da ovulasyon testine devam. :) Burada öyle konular gördüm ki, kadın regl oluyor, bitiyor ve ovulasyon testi yapıyor, pik. Yani regl içinde yumurtlama olmuş. Böyle bir durumda herkes adet bitimi ilişki yaşayınca kızı olmuyor maalesef. :) O yüzden kafadan iki gün beklenmeli, neme lazım. :)Cok teşekkür ederim cevap için evet bende testlerle takip edicem siz denediniz mi bilgilere vakifsiniz ya merak ettim
Adet sonrası ilişkiyle kızı olanlar çoğunlukta çünkü, adette yumurta olayı çok sık görülen bir durum değil bildiğim kadarıyla. Cogunluga bakıp, aldanmamak lazım. :) Kimseye olmaz, bize olur. :)Tesekkur ederim evet riskli olabilir yjnurtlamayi takip etmek lazım
Evet saracogluna bende çok güveniyorum cok sagol bende bakicam o videoya valla hayırlı haberlerini bekliyorum saglikli hayır bi kiz evladın olur inşallah başkası adına edilen dua cik önemli bende senin için dua edicem Rabbım gönlündeki muradına versin inşallahCanim, inan hiç bilmiyorum. Saraçoğlu güvenilir bir insan, bitkiler konusunda da uzman. O anlatıyor uzun uzun YouTube da 'kiz bebek için yapilmasi gerekenler' isimli bir video da. Önerdiği bitkilerin ne ise yarayacağını da ince ince anlatıyor. Ben ikna oldum şahsen. Zaten hamile kalır ve kızım olursa burada bol bol paylaşacağım inşallah. :)Sanırım burada ilk deneyen ben olacağım.
Ben senin kadar detaylı bilmiyorum hemen bisey sormak istiyorumBen ilk defa geçen ay denedim. Bu ayda ve hamile kalana kadar da ovulasyon testine devam. :) Burada öyle konular gördüm ki, kadın regl oluyor, bitiyor ve ovulasyon testi yapıyor, pik. Yani regl içinde yumurtlama olmuş. Böyle bir durumda herkes adet bitimi ilişki yaşayınca kızı olmuyor maalesef. :) O yüzden kafadan iki gün beklenmeli, neme lazım. :)
Ben senin kadar detaylı bilmiyorum hemen bisey sormak istiyorum
Ovulasyon testini aldın yumurtlama gunjne kadar denedin bi gün cift çizgi çıktı yumurtama gününmüş diyelim iste o gün mu kiz oluyor
evet benimde oyleydi kizim olduBenim cin takviminde yanlis çıkıyor. Erkek gozukuyor hepsinde ama kız. Bende inanirdim ama yalanmış yani yuzde 50 şansa tutturmak
Ne tespit amaerkek olursa ne olacak..
aldirir misin?
çocuğuna annelik yapmayacak misin?
Gerçek bi doktor cinsiyet belirlemede yardımcı olmaz bence, olamaz ya. Doktor dediğin bilimsel olur. Bence bunu söyleyen kişi sizi
Çoook guzel ayrıntılı yazmışsın cok teşekkür ederim sana okuyan baska insanlara da faydan olucak canim benim gerçekten eksik olma hayırlı haberlerini bekliyorum gerçekten arada buraya bak yaz bana hamile olup olmadığınıCanim, testi internetten 30 lu paket aldım, daha uyguna geldiği için. Bu aklında bulunsun çünkü ne zaman hamile kalacağımızı, dolayısıyla ne kadar kullanacağımızı bilmiyoruz bu testleri. Regl oldun, bitti, iki gün tanı kendine ve o iki gün test yapma. Üçüncü gün başla teste. Testten üç saat önce sıvı almayı bırak ve hep aynı saatte yapmaya özen göster. sulu olmayan yemekler, kuru şeyler yiyebilirsin. Sulu sebzelerden vs uzak dur. Üç saat sıvı almadan bekledikten sonra, testi dört damla olacak şekilde yap. C çizgisi hep koyu çıkacak, bu testin kuralı. Yanindaki t silik çıkacak. T çizgisi hergun yaptıkça sende göreceksin ki, yavaş yavaş koyulasip, neredeyse c kadar koyu olacak. Sen bu koyulugu beklemeyeceksin ama ilk ay yaptığın testte ne zaman yumurtladigini, catlamasinin kaç gün sürdüğünü bilmen için, fikir sahibi olmak için bunları not edeceksin. Test kitlerinin üstüne saatleri günleri not et. Bu su gün bu gün diye. Hamile kalmak istediğin ayda, o tabloya göre, çizgilerin ikisi koyu olmadan önce t tam koyu değilken bırakacaksın ilişkiyi. Pike iki gün kala. İki günde yumurta çatlaması sürerse toplam dört gün sürüyor. Bunca zamanda erkekler spermler hayatta kalamaz. X lerde kalır inşallah :)
kesinKız istiyorsun ya kesin oğlun olur. Bu işlerde genelde ters işliyo işler. Benim de gönlümden geçen bi cinsiyet var ama nasip artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?