Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Ayyy ayni ben bende sürekli böyle diyorum o zaman duayı mühürleyelim AMİN inşallah

Ohh içim rahatladı Allah razı olsun inşallah benimde öyle olur
İnşallah canim. Sana ve kendime çok dua ettim bugün. Umutsuzluk yok. Yaşadıkça umut hep var. :) Allah'ım sana da hasret olduğun tatlı mı tatli, annesini çok sevecek, onun sırdaşı, dostu olacak sağlıklı bir kız nasip eder inşallah. İnşallah gönlüne göre verir rabbim, aminnn.

Evet cok doğru kox istedim 2 oğlum oldu zaten cok şükür iyiki olmuşlar diyorum tabiki çevremde kim benim gibi kiz takintilisiysa hep oğlu oldu sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Siz oğlanlarınızda birşey uyguladınızmı

Aminn Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Ya ben bisey sorabilirymm..
ben son adet tarihimi unuttum hatrlamiyorum..diger adet tarihlerimide net hatrlamiyorum..yumurtlma donemleri adetden oncemi oluyo sonrami oluyo
28günde bir adet oluyorsan adetin 14günü yumurtlama oluyor canım tabi bazen erken veya geç yumurtlayabilirsin en net sonucu ovulasyon testleri verir sana

İmternette toplu 20 tanesi 35tl falan instagram sayfalarındada var oda 30 tanesi 70tl diye duymuştum ama instagramdan aldığınız kişide her türlü yardımcı oluyormuş size
Kızım olsun co istiyorum hayrlisiyla..çin takviminde baktigimda..kasim ayi kiz gosteriyo bende kasim 17 dogumluyum..dogum gununuze kdr olursa kız dogum gununden sorasi erkek diyo..bugun ayin 14.ü 17 si dogum gunum...yumurtlamami bilmiorm cnku adet tarihimi hatrlamiyorum hic birini smdi nasl bi yol izlicegimi bilmiyorum kafam karman corman..

Canım hiç doktora gittin mi hormonlarına baktırman gerek ilk çocuğun mu olacak yani sen önce bi kendine baktır çocuk için sağlıklı mı vücudun adetin neden düzenli değil mesela neden gecikiyor folikasit desteği alman gerek. Yani yumurtalamanı bilmeden nasıl olacak bilemedim ki

2 oglum var birisi 11 digeri 6 yasinda onlarda herhangi bisi yapmadm..ilk oglumdan sonra bi dusuk yaptim bide son oglumdan sonra 1 duusuk yaptim aslnda hic arastrmadm dediginizi..haklisinz ben bi once kndime baktryim..yine ayni aciyi yasamaktansa once bnlari yapmak dha mantikli..cok saolun fikir verdiginz icin

Ne demek canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…