Evet cok doğru kox istedim 2 oğlum oldu zatenKız istiyorsun ya kesin oğlun olur. Bu işlerde genelde ters işliyo işler. Benim de gönlümden geçen bi cinsiyet var ama nasip artık.
Bence hep öyle olmuyor. :) Ben iki abimden sonra gelmişim dünyaya ve annem kızı olmasını çok istemiş öyle ki bana özlemini anlatan bir isim koymuş. :)kesin
Hep öyle oluyor
Benim annemde hep erkek istemiş hep kızı olmuş
Öyle çok isteyince olmuyor.
Ne güzel yaBence hep öyle olmuyor. :) Ben iki abimden sonra gelmişim dünyaya ve annem kızı olmasını çok istemiş öyle ki bana özlemini anlatan bir isim koymuş. :)
Aminnnn. <3Ne güzel ya
İnşallah seninde gönlünden geçen olur sağlıklı güzel bir kızın olur
Ama annenle ilişkilerin çok iyiymiş galiba iki arkadaş gibiAminnnn. <3
Cogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.
Çok teşekkür ederim Defnecim, evet öyleydi ancak dört sene önce kaybettim arkadaşımi ben. En cok da bu yüzden bir kızım olsun çok istiyorum zaten. Hepimizin gönlüne göre versin rabbim. Anne olduktan sonra anlıyor insan annenin kıymetini. <3Ama annenle ilişkilerin çok iyiymiş galiba iki arkadaş gibi
Bu çok güzel
Böyle anne kız arkadaş gibi olan kişilere hep çok imrendimsöylemeden geçmeyeyim
X krozomu kız y krozomu erkek cinsiyeti taşırmış y krozomu yanı erkek cinsiyet krozomu çok hızlı ve kısa ömürlü okuyormuş tam yumurtlama gününde olan beraberlikte erkek ovi gününden önce yapılan birliktelik sonucu kız olma şansı yüksek oluyormuş tabi erkek olma ihtimalide varmış arkadaşlar
Allah gani gani rahmet eylesin anneciğineÇok teşekkür ederim Defnecim, evet öyleydi ancak dört sene önce kaybettim arkadaşımi ben. En cok da bu yüzden bir kızım olsun çok istiyorum zaten. Hepimizin gönlüne göre versin rabbim. Anne olduktan sonra anlıyor insan annenin kıymetini. <3
Öyle bilemeyiz ki benim 1 kızım var bu da kız olsun istedim tabi önce hayırlısı sağlıklısı dedim rabbime erkek verdi herkes kız yada herkes erkek dogursa düzen bozuldu belkide kim bilirKesin olsa ne iyi olurdu. :) Belki de olmazdı. :)))
İkincisini neden kız istediniz? :)Öyle bilemeyiz ki benim 1 kızım var bu da kız olsun istedim tabi önce hayırlısı sağlıklısı dedim rabbime erkek verdi herkes kız yada herkes erkek dogursa düzen bozuldu belkide kim bilir
Çok teşekkür ederim. Son anına kadar hiç ayrılmadık biz. İyi gunlerimiz, komik anılarımız ohooo neler neler yaşadık. Rabbim gittiği yerde utandırmasın. Yeniden buluşacağız inşallah bir gün. <3Allah gani gani rahmet eylesin anneciğine
Çok üzüldüm
Ama ne güzel ki arkadaş gibi olmuşsunuz iyi günleriniz olmuş böyle olması çok güzel
Bilmem kızım çok tatlı oldugu için belkide küçükken evcilik ornarken de hep 3 kızım olurdu belki de ondanİkincisini neden kız istediniz? :)
Ayyyy masallah ne kadar güzel bir kızın en iyi arkadaşı annesi olması böyle anne kız ilişkisi iyi olan çok azÇok teşekkür ederim. Son anına kadar hiç ayrılmadık biz. İyi gunlerimiz, komik anılarımız ohooo neler neler yaşadık. Rabbim gittiği yerde utandırmasın. Yeniden buluşacağız inşallah bir gün. <3
Bilmem kızım çok tatlı oldugu için belkide küçükken evcilik ornarken de hep 3 kızım olurdu belki de ondan
amin cümlemizinkini inşallahAllah bagislasin:)
Amin, yürekten amin. Çok teşekkür ederim, Her şey gönlünce olsun defnecim. <3Ayyyy masallah ne kadar güzel bir kızın en iyi arkadaşı annesi olması böyle anne kız ilişkisi iyi olan çok az
Allahım inşallah sana da kız çocuğu nasip eder aynı şeyleri bu sefer kızınla yaşarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?