Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Anladım

Hayırlısı

Cogu insan hesaplamayi yanlis yapiyor.
Hangi ay da hamile kaldigina bakcaksin ve cocugunun dogdugunda kac yasinda olcagina.
Sana bir link atiyorum özelden.
Banada atarmisiniz linki merak ettim yada ben size soyleyim siz hesaplayın benimkini çünkü bu arkadaşımda ben hesaplıyorum kerkesjn doru çıktı sen yanlış yapmışsındır dedi yaptı gerçekten benim yanlış çıktı bide siz deneyin isterim

Bana hic mantilkli gelmedi.
Mantıklı gek.esine gerek yok benim sorum size mantıklı gelip gelmediği değil ki benim sorum böyle bi doktorla karşılaşan var mi bi kadar ki var diyorum burda yazan da oldu ablama doktor söyledi diye bunu diyen doktor sizin mantığının değil inşallah kırmadan cevaplayabimisimdir sizi

cinsiyete bağlı çocuk istemeyi aklım almıyor. kusura bakmayın.
bazı yörelerdeki ille de erkek olmalı takıntısından farklı gelmiyor bana.
Saygı duyuyorum ne diyim umarım ev sahibi olup daha büyük bi ev yada araba sahibi olup bi üst model araba istemesiniz yani keyfi bisey gerçi bu ornegide kabuk etmeyeceksiniz biliyorum gönül istiyi iste herseyj istiyor yalan dünyada herseyj istiyo cocugu olmayanın sadece dua etmekle kalmayıp doktorlara gidip tüp bebek yaptırması gibi

ev, arabanın üst modelini istemekle çocuk cinsiyeti bir mi ?
yada ben hiç çocuğu olmamış, çocuk hasreti yaşayan arkadaşlarla ilgili bir laf ettim mi ?
neyse, uzatmaya gerek yok. ben evlat cinsiyetini verdiğiniz örneklerle ölçmüyorum. sizin fikriniz de size aittir.
kırmadan fikrimi yazdım, bu kadarına da tepki varsa zaten kimse yazmamalı burada.

Kirilmadim neden kirilayim. Ben soru olarak yanıtlamadm defne arkadasla konuştuk. Isin mantığını merak ettgimden yazmıştım zaten.

Aslında ben de tepkili yazmadım gayet sakin yazdım neyse varsa doktor tanıdığınız bekliyorum hoscakalin

tamam canim sen bana özelden yaz

Adetin bitsin hemen iliskiye gir kizi tutdurursun benim oleboldu adetten hemen 1 gun sonra iliski oldu ve kizim olcak

Tesekkur ederim cevap için ama cok şaşırdım edetten hemen sonra hep erkek olur derlerdi bunu ilk defa duydum ama sagolun cevabınız için
Yok valla oyle bise olmadi adet bitti 1 gun sonra iliski durduldu 1 gun sonra yine iliski 2 iliskide kizim olcagini orendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…