• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Ne yalan soyleyim kizlar bende kiz askiyla yananlardanim 3 tane oglum var ama hic birindede herangi bi yontem denemedim 3cu belki kiz olur diye yaptik yine oglan oldu ve simdi 4cuyu dusunuyorum ve bu sefer bisiler yapmak istiyorum mesela ovulasyon testi aldim yumirtlamadan once iliski diyolar aralik ayinda denedim ama tutmadi subatta tekrar deniycem baska neler yapabilirim acaba ya kimse yardim etmiyo anam kizi bulmak banami zor benim esimdemi x kromozon yok anlamadim valla 😂😂😂 bu son ama yani 4cu cocuk son ben tedbirimi alim taktiri rabbime birakayim herseyi yapmak istiyorum yani tutarsa ne guzel olur tutmazsa yapcak bisi yok
Canim benim rabbim insallah gönlündekini sana hayırlı kılıp nasip etsin duayı tam yapmakta bence faydalı ben hâlâ araştırıyorum konu sahibi olarak ve internette bi doktor buldum %75garanti veriyor Ankarada doktor kutlugül yüksel googleda cikiyor aradım.konuştum beslenme ve yumurtlama rakibiyle yapıyorlarmış istersen sende bi ara konus baska çaremiz yok çünkü ben henüz düşünmediğim için gitmicem

Konyadada var öyle doktor hemde profesör tanınmış bir doktor benim arkadaşıma demişti birkac yil once cinsiyet belirlemede yardim ederim diye onunda 2 oğlu vardı 3cü için kız olması için ama gitmedi yinede kızı oldu
Bize o konyadaki doktorun adını öğrenip yazar misiniz rica etsem arayıp görüşsek

Back