• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket KIZIM OLSUN İSTİYORUM

Kız istiyorsun ya kesin oğlun olur. Bu işlerde genelde ters işliyo işler. Benim de gönlümden geçen bi cinsiyet var ama nasip artık.
Evet cok doğru kox istedim 2 oğlum oldu zaten 🥰🥰cok şükür iyiki olmuşlar diyorum tabiki çevremde kim benim gibi kiz takintilisiysa hep oğlu oldu 😄😄sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Mutlaka yazacağım canim benim. Unutmam seni merak etme.

kesin
Hep öyle oluyor
Benim annemde hep erkek istemiş hep kızı olmuş
Öyle çok isteyince olmuyor. :KK43:
Bence hep öyle olmuyor. :) Ben iki abimden sonra gelmişim dünyaya ve annem kızı olmasını çok istemiş öyle ki bana özlemini anlatan bir isim koymuş. :)

Kız istiyorum, kız istiyorum, kız istiyorum. 40 kere söyleyince olurmuş, ben yüz kırk kere söyleyeceğim kız istiyorummmm, evrene kizzz mesajı yolluyorum, Rabbimden sağlıklı bir kızım olmasını istiyorum ve tüm isteyenlerin de kızı olsun istiyorummm, kız istiyorummmm :)

X krozomu kız y krozomu erkek cinsiyeti taşırmış y krozomu yanı erkek cinsiyet krozomu çok hızlı ve kısa ömürlü okuyormuş tam yumurtlama gününde olan beraberlikte erkek ovi gününden önce yapılan birliktelik sonucu kız olma şansı yüksek oluyormuş tabi erkek olma ihtimalide varmış arkadaşlar

Ama annenle ilişkilerin çok iyiymiş galiba iki arkadaş gibi
Bu çok güzel
Böyle anne kız arkadaş gibi olan kişilere hep çok imrendim 🥰söylemeden geçmeyeyim ☺️
Çok teşekkür ederim Defnecim, evet öyleydi ancak dört sene önce kaybettim arkadaşımi ben. En cok da bu yüzden bir kızım olsun çok istiyorum zaten. Hepimizin gönlüne göre versin rabbim. Anne olduktan sonra anlıyor insan annenin kıymetini. <3

X krozomu kız y krozomu erkek cinsiyeti taşırmış y krozomu yanı erkek cinsiyet krozomu çok hızlı ve kısa ömürlü okuyormuş tam yumurtlama gününde olan beraberlikte erkek ovi gününden önce yapılan birliktelik sonucu kız olma şansı yüksek oluyormuş tabi erkek olma ihtimalide varmış arkadaşlar

Kesin olsa ne iyi olurdu. :) Belki de olmazdı. :)))

Çok teşekkür ederim Defnecim, evet öyleydi ancak dört sene önce kaybettim arkadaşımi ben. En cok da bu yüzden bir kızım olsun çok istiyorum zaten. Hepimizin gönlüne göre versin rabbim. Anne olduktan sonra anlıyor insan annenin kıymetini. <3
Allah gani gani rahmet eylesin anneciğine :(
Çok üzüldüm :(
Ama ne güzel ki arkadaş gibi olmuşsunuz iyi günleriniz olmuş böyle olması çok güzel 😊

Öyle bilemeyiz ki benim 1 kızım var bu da kız olsun istedim tabi önce hayırlısı sağlıklısı dedim rabbime erkek verdi herkes kız yada herkes erkek dogursa düzen bozuldu belkide kim bilir
İkincisini neden kız istediniz? :)

Allah gani gani rahmet eylesin anneciğine :KK43:
Çok üzüldüm :KK43:
Ama ne güzel ki arkadaş gibi olmuşsunuz iyi günleriniz olmuş böyle olması çok güzel 😊
Çok teşekkür ederim. Son anına kadar hiç ayrılmadık biz. İyi gunlerimiz, komik anılarımız ohooo neler neler yaşadık. Rabbim gittiği yerde utandırmasın. Yeniden buluşacağız inşallah bir gün. <3

Çok teşekkür ederim. Son anına kadar hiç ayrılmadık biz. İyi gunlerimiz, komik anılarımız ohooo neler neler yaşadık. Rabbim gittiği yerde utandırmasın. Yeniden buluşacağız inşallah bir gün. <3
Ayyyy masallah ne kadar güzel bir kızın en iyi arkadaşı annesi olması böyle anne kız ilişkisi iyi olan çok az :(
Allahım inşallah sana da kız çocuğu nasip eder aynı şeyleri bu sefer kızınla yaşarsınız 🤲❤️😍

Ayyyy masallah ne kadar güzel bir kızın en iyi arkadaşı annesi olması böyle anne kız ilişkisi iyi olan çok az :KK43:
Allahım inşallah sana da kız çocuğu nasip eder aynı şeyleri bu sefer kızınla yaşarsınız 🤲❤️😍
Amin, yürekten amin. Çok teşekkür ederim, Her şey gönlünce olsun defnecim. <3

Back