benim anlamadığım başka okulun öğrencileri nasıl oluyorda okula , hatta sınıfa kadar girebiliyor ve kızınızın okuduğu okulun bahçesine çıkarıp tartaklayabiliyor.neden müdüre bunu sormuyorsunuz ????? milli eğitime şikayet edeceğinizi , gerekirse polise şikayet edeceğinizi söyleyin ve gerekirse yapın.Allah korusun ya ciddi ciddi kızınızın bedenine ve ruhuna zarar verselerdi?
neler duyuyoruz neler.bıçaklamalar , saldırmalar, dövmeler vs.
zayıf görmüşler kızınızı yapmışlar.kızınıza destek olun, takipte olun ,yalnız bırakmayın.
hemen gitmeyin de emniyete müdürü tehdit edin gidip şikayet edicem diye bak nasıl veriyor sonra çocukların isimlerini. eğer gerekirse de öncelikle milli eğitim müdürlüğüne sonra polise şikayet edin. hatta işlem yapmadıklarını görürseniz okul müdürünün sözlü değil kesinlikle yazılı olarak dilekçe verin milli eğitime bu olay konusunda o çocukların disiplin kuruluna gitmesini istiyorum diye dilekçenizi işleme sokmak zorundalar! şahitler varsa onlarla birlikte şahit yoksa bile okulun içine girdilerse mutlaka bir kamerada gözüküyorlardır o çocuklar. bu kayıtları görmek istediğinizi söyleyin. bu arada nöbetçi öğretmen olmak zorundadır o sırada ilgilenmediyse görevini yapmadığı için onu da ayrıca şikayet edin akılları başına gelsinkızım sadece 2 kızın isimlerini biliyo diğer 6 erkek çocuğunu tanımıyom anne dedi. yarın olmadı emniyetemi gitsem ??
Bende onu söylüyorum işte.
Birincisi o okulda nöbetçi öğretmen yok.
İkincisi kapıda bir görevli yok demek ki. Çünkü bellidir okullarda bu durum. Yabancı öğrenciler öyle toplanıp gelmişse bir bit yeniği aranır. Öğrenciler bile bilir bu durumu,değil ki yaşını başını almış bir bekçi orada olsa bu durumu anlamasın...
Konunun üzerine gidin. Kızım okula gelmeye korkuyor. Neden nöbetçi öğretmen yok,neden yabancı öğrenciler elini kolunu sallayarak okula girebiliyor deyin.
Ayrıca da diğer okulun müdürüne de gidip,ailelerinin çağırılmasını isteyin. Kızınızın psikolojisinden bahsedin. Sizi bile etkilemiş ki 8. sınıf çocukları (!) için herkes onlardan korkuyor diyorsunuz. Komik bir durum. Emin olun o çocuklardan biri kravatını gevşetse bile aileleri aranıyor,saçı uzunsa okula çağırılıyor. Sizin için de hayli hayli çağırılır o veliler...
Velileri bulduktan sonra gerekirse suç duyurusunda bulunursunuz. Kimliği belirsiz insanları nasıl şikayet edeceksiniz ?
Savciliga gidip suc duyurusunda bulunun. Okul müdürlerinin birsey yapacagini ben de sanmiyorum. O cocuklarin ailesine bu sekilde ulasirsiniz gibi. Bana kalirsa bu kadar cesur davranmalarinin nedeni birsey olmayacagini bilmeleri. Kiziniz ilk degildir. Cocugu siniftan alip arka bahceye goturuyorlar. Ya ne kadar kötü birsey. Cocuk zavalli zavalli yuruyor bunlarin onunde. Siz bu olayi müdüre falan birakmayin bence. Gidin karakola ya da savciliga kiziniz anlatsin olayi. Ya daha kötü birsey yapsalardi kesici birseyler kulllanip serseriler!
şimdi ben önce nereye gideyim. okul müdürlerine mi? emniyete mi ? savcılığa mı? yol gösterin nolur(((
önce müdürlerle tekrar konuşun disipline verin diye. baktınız olumsuz cevap aldınız milli eğitime dilekçe verin disipline kuruluna girmelerini istiyorum diye en son emniyete şuç duyurusu... ama nöbetçi öğretmeni şikayet etmeyi unutmayın. bu arada alabiliyorsanız mutlaka darp raporu alınşimdi ben önce nereye gideyim. okul müdürlerine mi? emniyete mi ? savcılığa mı? yol gösterin nolur(((
hemen gitmeyin de emniyete müdürü tehdit edin gidip şikayet edicem diye bak nasıl veriyor sonra çocukların isimlerini. eğer gerekirse de öncelikle milli eğitim müdürlüğüne sonra polise şikayet edin. hatta işlem yapmadıklarını görürseniz okul müdürünün sözlü değil kesinlikle yazılı olarak dilekçe verin milli eğitime bu olay konusunda o çocukların disiplin kuruluna gitmesini istiyorum diye dilekçenizi işleme sokmak zorundalar! şahitler varsa onlarla birlikte şahit yoksa bile okulun içine girdilerse mutlaka bir kamerada gözüküyorlardır o çocuklar. bu kayıtları görmek istediğinizi söyleyin. bu arada nöbetçi öğretmen olmak zorundadır o sırada ilgilenmediyse görevini yapmadığı için onu da ayrıca şikayet edin akılları başına gelsin
önce müdürlerle tekrar konuşun disipline verin diye. baktınız olumsuz cevap aldınız milli eğitime dilekçe verin disipline kuruluna girmelerini istiyorum diye en son emniyete şuç duyurusu... ama nöbetçi öğretmeni şikayet etmeyi unutmayın. bu arada alabiliyorsanız mutlaka darp raporu alın
Okul müdürlerine gidin.
Ailelerinin gelmelerini isteyin.
Yok gelmiyorlarsa,emniyete gidip durumu anlatacağınızı söyleyin. Durumu ciddiye almazlarsa,emniyete gidip anlatın. Bir iki polisle gidip ailelerinin çağrılmasını istediğinizi söyleyin tekrar. En azından o zaman çağırılır diye düşünüyorum.
Çağırılmazsa da en son kapı milli eğitim bakanlığı ve savcılık.
yarın 3 buçukta tekrar gelin görüşelim dedi diğer okulun müdürü. yani önce haklarında disipline gitmeleri için işlem yapıp yapmadığınımı sorayım ? yapmadıysa millieğitim müdürüne mi gideyim ?
siz yine de bir sağlık kuruluşuna gidip darp raporu almak istediğiniz söyleyin displin kuruluna da sunulur müdüre de gösterirsiniz. sizin müdürden de kamera kayıtlarını isteyin[/QUOTE
haklısın yarın kamera kayıtlarını isteyeyim. ama vermek istemezse ? bide kızımda darp izi yok çantanın üzerine düştüğü için rapor verirlermi ki ? ama psikolojisi bozuldu çocuğumun yaa(
çocuğa darp raporu alın. savcılığa gidin. 12 yaşını aştıkları için ceza alırlar. okulda en fazla kınama verilir. ama siz çocuklar anlaşsın diyorsanız darp eden öğrencilerin okuluna gidip öğrenci ve aileleriyle görüşmek istediğinizi gelip kızınızdan özür dilerlerse durumu savcılığa taşımayacağınızı söyleyebilirsiniz ama aileler gelince kavga çıkacaksa hiç muhattap olmayın mahkemede görüşün. bu arada çoğu okulda maddi imkansızlık sebebiyle güvenlik görevlisi tutulamaz. nöbetçi öğretmen de belirli saatlerde yemeğe ayrılır. veya okul büyükse o anda orada olmayabilir. önce bunu araştırın ondan sonra o kişileri şikayet edecekseniz edersiniz.
işte şimdi şimdi jetonum düşüyo arkadaşım. bugün kal geldi kitlendim resmen kime ne diyeceğimi nasıl hesap soracağımı bilemedim. siz yazdıkça aklım başıma gliyo neden bunu sormadım demedim diye. bide nasıl hastaydım anlatamam. valla kızımı öyle görünce kendimi unuttum. yarın müdüre bunuda sorayım çok saol çok...
şimdi ben önce nereye gideyim. okul müdürlerine mi? emniyete mi ? savcılığa mı? yol gösterin nolur(((
yarın 3 buçukta tekrar gelin görüşelim dedi diğer okulun müdürü. yani önce haklarında disipline gitmeleri için işlem yapıp yapmadığınımı sorayım ? yapmadıysa millieğitim müdürüne mi gideyim ?
vermek istemezse suç duyurusunda bulunacağınızı polislerle birlikte elbet alacağınızı söyleyin. bence verirler darp raporunu annem eczacıdır babam öğretmen hem sağlık sektörünü hem de meb i iyi bilirim. diretin rapor almak için gerekirse psikolog ile görüşmek istediğinizi söyleyin. fiziksel olmak zorunda değil.siz yine de bir sağlık kuruluşuna gidip darp raporu almak istediğiniz söyleyin displin kuruluna da sunulur müdüre de gösterirsiniz. sizin müdürden de kamera kayıtlarını isteyin[/QUOTE
haklısın yarın kamera kayıtlarını isteyeyim. ama vermek istemezse ? bide kızımda darp izi yok çantanın üzerine düştüğü için rapor verirlermi ki ? ama psikolojisi bozuldu çocuğumun yaa(
siz yine de bir sağlık kuruluşuna gidip darp raporu almak istediğiniz söyleyin displin kuruluna da sunulur müdüre de gösterirsiniz. sizin müdürden de kamera kayıtlarını isteyin[/QUOTE
vermezse emniyetten isterler .artık psikiyatr dan rapor da alınabilir diye biliyorum....ruh sağlığından ötürü.çünkü tam gelişim çağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?