Kız tarafı kendini ağırdan mı satmalı yoksa aşkı için savaşan taraf mı olmalı?

iste bende aynen telden oldugu icin bulamadim...neyse artik....calis canimmm sende derslerine aaaa burda okumus akilli bayanlara cok ihtiacimiz oluo.....illa gece yatmadan bi bakinirim bende acaip bagimlilik yapio...gercek insanlarin sahte yuzlulugu yok burda....

Evet haklısınız burda kk insanlar sanki bu dünyyadan değilmiş gibiler .bir kadın güzellikle ilgili bişi bulucak ve onu başka bi kadınla paylaşıcak asla ama burda dertlere deva beraber aaranıyior seviyorum burayı ya

7 gün oldu ama.bişi olduğu yok .galiba unutmam gerekicek...en azIndan beklentim olmasın artık.zaten bugün sinir etti beni.ben arkadaşlarımla yukarı çıkıyordum bi yandan da merdivenin başında duran bi hocayla sesli bi şekilde konuşuyordum .o da arkadaşlarıyla aşagı iniyordu onu görmedim ama orda olduğunu biliyodum nerden diceksiniz arkadaşlarını göz ucuyla gördüm ve zeki arkadaşım onu görünce zeynep dedi ama ben bakmadım bile hıh .s.s sonra yukarı çıkınca sordum arkilere. ordaydı dimi diye evet dediler hatta iki arkadaşımla göz göze gelmişler yuh yani ya bana inadına bakmıyo bu galiba arkadaşlarım bana moral olsun diye belki gözüyle seni arıyodur dedi ama saçma zaten o sırada sesli bi şekilde hocayla konuşuyordum.zaten karşilikli dururken göz göze gelmedik hiç arkadaşım diyor ki direk bakmıyor arkası dònükken azicik donerek bakıyormuş zaten geçen göz gòze gelirkende dwdiği gibi duruyordu ama bu bakmalarıda arada oluyor .resmen takmıyor ya ....

Neredeyse 15 gün oldu.Ama mesaj da yok,selamda .Arada göz göze geliyoruz hatta bi kere onun orda olduğunu bilmeden baktığımda onun da bana baktığını fark ettim.Ama bu bakışlar umutlandırmamalı beni.Çünkü olmayacak artık bu iş.Anladım gibi.Anlasam da faceden mesaj gelince umutlanıyorum yine de .Mesaj atan belki odur diye..Ama zamanla o umutlarda gider nasıl olsa.Zaten o başka birinden hoşlanıyor galiba.Emin değilim.Neyse zaten bir önemi yok.Unutucam,nasıl mı? Hiç bahsetmicem ondan.Telimde olan flotolarInı silicem :) saf saf bakıp durmicam Arkadaşım faceden sil diyor.Sileyim mi sizce?Bence gereksiz silmem.Kalsın işte .Bu arada olur bi arkadaş okursa bu konuyu diyeceğim şey şu ;önceki sayfalarda ilgilenip yorum yapan arkaşların,ablaların dediği gibi belli edin ama gidip de sürekli mesaj atmayın!Benim ilk başta yaptığım gibi yapıpta sevgisine karşılık bulanlarda var ama genel olarak ERKEKLER ZORU SEVERLER!yani biz bayanlar olarak zoru oynicaz .ben bunu yaşayarak öğrendim . Òğrendim ama hayatım hooşlandığim ilk kişiyi kaybettiM.siz benim yaptığım hatayı yapmayın :) sevgiler...

BU ARADA BENIMLE ILGILENIP ZAHMET EDIP YORUM YAPAN HERKESE COK TESEKKUR EDIYORUM.IYIKI KK'YE UYU OLMUSUM.GERCEKTEN COK TESEKKUR EDERIM.INSALLAH HEPINIZ DAIMA MUTLU HUZURLU VE SEVDIKLERINIZLE BERABER OLURSUNUZ!

Haber falan yok da sadece onun numarasınî bulldummm gizli numaradan aradım ilk meşgul çaldı ikinci veya üçüncü aramada tam hatırlamıyorum açtı telefonu ALO dedi heycanlandım konuşamadım kapadım ben cevap veremesemde sesli olarak konuşmuş olduk

Offf ya bugün bir arkadaşım ona mesaj attı!telefonum arkadaşımdaydı bana gıcıklık olsun diye attı.ben mesaj yazarken görd elinden almaya yetişemedn gönderdi gshshdj gibi saçma sapan bişi yazdı o da ? Soru işareti attı bende arkadaşımın giciklik olsun diye attigini soyledim oda onemli degil dedi .ama kesin yalan soyledigimi dusunmustur.off ya!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okulda nöbetçiydim geldi sandalye istedi benden ilk konuşmamîz(yüz yüze) bòyle oldu.Ismimi biliyordu ama bana "nöbetçi" diye hitap etti.son zamanlarda karakteri hakkînda çok şey öğrendim soğumaya başlîyorum ondan...Dün gece dua ettim eğer benim için hayîrlıysa onu rüyamda güzel olumlu bir §ekkilde göreyim ama hayırlı değilse kötü , olumsuz bir şekilde goreyim diye sonuç rüyamda bana kızıyordu seni görmek istemiyorum kar§ıma çîkıp durma falan diyirdu sanırım benim için hayırlî değildi .. neyse ben yorum yapaan herkese teşekkür etmk istiyorum

Bir erkek neden birine bilerek bakmaz ?Resmen bilerek bakmıyor bana.

Bakmak istemiyordur,bile bile de bakmıyordur...
Ya tamam da öyle değil benim ona bakamiyacağım konumlardayken gizliden bakıyor arkadaşlarım gOrüyor ama onun dışında geçenlerde tam karşı karşıya geldik beni görmesiyle kafasını çevirmesi bir oldu.

Demek ki baktığını görmeni istemiyor.
Kırıcı olmuyayım diyorum da anlamıyorum ne buluyorsunuz böyle ergen çocuklarda?

Demek ki baktığını görmeni istemiyor.
Kırıcı olmuyayım diyorum da anlamıyorum ne buluyorsunuz böyle ergen çocuklarda?

zaten ergen 16 yaşında :)) bende bilmiyorum ki ne buluyorum

Anladım ki olmicak bu iş.Ama hislerim bir tuhaf.Artık ne bir hayalim var onunla ilgili ne de umudum.Olmiyacak biliyorum.Ama hala hoşlanıyorum.Zamanla geçicek bu hoşlantı da sanırım.Ama açtığım konu da ablalarım da dediği gibi kız tarafı kaçmalıdır.Çok pişmanım keşke bu kadar düşmeseydim üstüne.Ilgimi bu kadar belli etmeseydim.Büyük konuşmamak gerek ama bundan sonra aşkımdan ölmedikçe ne bir adım atarım ne de başka bir şey yaparım...

Sonra sen adım atmadığın için bi süre sonra seni gerçekten seveni de yorarsın...Şuan düştüğün duruma başkasını sokarsın...
Temkinli adım atmak gerek... Adım atıyormuş gibi yapıp atmayabilirsin

Haklısınız aslında ...Peki o nasıl olucak ? Ne kadar belli etmeli bir kız ilgisini???

Haklısınız aslında ...Peki o nasıl olucak ? Ne kadar belli etmeli bir kız ilgisini???

Bi kere bayansın evet ağırdan alman gerekir...Ancak bu tamamiyle ilgisiz olmanı gerektirmez... Karşındaki insan ilgiliyse ,boş durmayacak kazanmak için kendiyle bir yarışa senin ördüğün duvarlarla da savaşmaya başlayacaktır...
Hani ben ilgimi belli edemiyorum , ben böyle seviyorum ,söyleyemiyorum vs yalanlarına sakın inanma...Seven insan gerçekten düşünmeden tereddüt etmeden her koşulda yanında olma çabasına giriyor...
İlişki uzmanı değilim, ancak görmüş olduklarım çevremde olan bitenler de beni doğruluyor...
Zarf atarsın, çaktırmadan denersin, ilgilendiği kadar ilgileneceğini düşündürürsün artık bi çok yolu var , karşındaki insana göre uyarlamak sana kalmış.

Benim erkek arkadaşım, ilk çok ilgiliydi ,çok küçük bi ilgisizliğini sezdim...Çekildim geriye..Bana neden ilgisizsin ,sıkıldın mı diye sordu ben de yaptığımın üstüne yatıp, ne ilgisizliği ? Sen de ilgilenemediğin zaman sıkılıyor musun benden ? Bu beni de sıkar falan diye triplendim
Sonuç şöyle :
Eskisinden daha ilgili, daha düşünceli, daha çok özlüyor, göremediğinde deliriyor,sürekli arıyor, mesaj atıyor...
Hatta bugün ben ona canının istediği bişey olup olmadığını sordum,hazırlayayım akşama dedim ...Evli gibi hissettim çok hoşuma gitti ama işten çıkıp bi de yemekle uğraşma dışardan söyleriz dedi...
Ben yine de hazırlayıp götüreceğim
Ona kötü bi sürprizim var çünkü biraz da oyun oynaman gerek,emin olana kadar...Bu işler böyledir ...

Hmm anladım.Tamemen ilgisiz olmamak da kötü olur yani.Dengeyi iyi tutmak gerekiyor sanırım :) Ama ben ona fazla ilgi gösterdim, hiç geri çekilmedim ve onu kaybettim.Bu bana tecrübe olsun.Hiç ilgisiz olmamakla beraber fazla ilgi gösterilmemeli ve dengeyi iyi tutturabilmeli insan :) cevabınız için teşekkür ederim...

Rica ederim... Normal şartlarda doğal olanı, senin hiç ilgilenmemenden yana olurdu sanırım...Şimdiki kızlarımız şımartıyor erkekleri, erkeklik yapmak kızlarımıza kalıyor...Sorun bu aslında...
Umarım herşey gönlünce olur

Evet, eskiden erkekler kızların peşinden koşarlarmış şimdi erkekler kaçıyor valla :) ama dediğiniz gibi böyle olmasa her şey güzel olucak...Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

Güzellik yakışıklılık ilk etapta etkilesede çok önemli değil ve inan bana bunu samimi söylüyorum .
Hiç mi örneklerini görmedin çok yakışıklı adam yanında çirkin kadın , çok güzel kadın yanın da çirkin adam .
Kıstasın bu olmamalı , ayrıca sonra gördüm okulluymuşsunuz daha bu kadar dert etme kendine .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…