Bi kere bayansın evet ağırdan alman gerekir...Ancak bu tamamiyle ilgisiz olmanı gerektirmez... Karşındaki insan ilgiliyse ,boş durmayacak kazanmak için kendiyle bir yarışa senin ördüğün duvarlarla da savaşmaya başlayacaktır...
Hani ben ilgimi belli edemiyorum , ben böyle seviyorum ,söyleyemiyorum vs yalanlarına sakın inanma...Seven insan gerçekten düşünmeden tereddüt etmeden her koşulda yanında olma çabasına giriyor...
İlişki uzmanı değilim, ancak görmüş olduklarım çevremde olan bitenler de beni doğruluyor...
Zarf atarsın, çaktırmadan denersin, ilgilendiği kadar ilgileneceğini düşündürürsün artık bi çok yolu var , karşındaki insana göre uyarlamak sana kalmış.
Benim erkek arkadaşım, ilk çok ilgiliydi ,çok küçük bi ilgisizliğini sezdim...Çekildim geriye..Bana neden ilgisizsin ,sıkıldın mı diye sordu ben de yaptığımın üstüne yatıp, ne ilgisizliği ? Sen de ilgilenemediğin zaman sıkılıyor musun benden ? Bu beni de sıkar falan diye triplendim
Sonuç şöyle :
Eskisinden daha ilgili, daha düşünceli, daha çok özlüyor, göremediğinde deliriyor,sürekli arıyor, mesaj atıyor...
Hatta bugün ben ona canının istediği bişey olup olmadığını sordum,hazırlayayım akşama dedim ...Evli gibi hissettim çok hoşuma gitti ama işten çıkıp bi de yemekle uğraşma dışardan söyleriz dedi...
Ben yine de hazırlayıp götüreceğim
Ona kötü bi sürprizim var çünkü biraz da oyun oynaman gerek,emin olana kadar...Bu işler böyledir ...