Kız tarafı kendini ağırdan mı satmalı yoksa aşkı için savaşan taraf mı olmalı?

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
53
Daha önce burada ki konulara yorum yapmıştım.yani anlatmıştım onu.o bence çok yakışıklı bense güzel bile sayılmam. Ve ondan hoşlaniyorum.ama o benden hoşlanmıyo büyük ihtimalle.bi kaç kere mesaj attım gayet güzel konuştuk ama sürekli ben mesaj atıyorum... bigün dayanamadım sordum sürekli mesaj atmamdan rahatsız olmuyorsun değil mi diye o da sıkımadığını gayet güzel bi dille belirtti . Sizce yaptığım doğru mu sürekli adım atan taraf olmam doğru mu ?? Fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkür ederim :))

Bence sürekli mesaj atmak iyi değil
Yani ondan hoşlanıyorsan ama onun duygularından emin değilsin
Madem mesaj atıp konuşabiliyosun o zaman açık olmayı dene
Aranızda bir şeyler olmayacaksa zaman kaybetme boşuna

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) ama eğer red cevabı alırsam ona bir daha mesaj atamam dolayısıyla da konuşamam.şimdi en azından onunla konuşabiliyorum

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) ama eğer red cevabı alırsam ona bir daha mesaj atamam dolayısıyla da konuşamam.şimdi en azından onunla konuşabiliyorum

Rica ederim :) Haklısın muhabbet bitsin istemiyorsun galiba ama böyle de sana haksızlık olmuyor mu
Bir şeyler hissediyorsun sonuçta bu durum seni etkilemiyor mu :26:

bir kere ilgini belli etmişsin. bundan sonra geri çekilip beklemen lazımdı. bir de o sorduğun soru son derece yanlış. sürekli mesaj atmamdan rahatsız olmuyosun de mi diye bir soru sormak, karşı tarafa şu mesajı vermektedir: sen benimle ilgilensen de ilgilenmesen de ben peşindeyim. bana değer vermesen de sen benim gözümde çok değerlisin ve benden üstünsün. adama bu mesajı veriyosun, sonra da o adamın senden hoşlanmasını bekleme. biraz kendine güven. ne demek o çok yakışıklı ben güzel bile sayılmam. böyle düşük özgüvenle hayatına iyi şeyler çekemezsin. senin için kılını kıpırdatmayan bir adamın ego tatmini olmak seni mutlu ediyorsa devam et, ama ben değerliyim ve değer görmek istiyorum diyorsan bundan sonra adım atan olmayı bırak, o zaten istiyorsa seni arayacaktır. kendini gümüş tepside sunma.

Rica ederim :) Haklısın muhabbet bitsin istemiyorsun galiba ama böyle de sana haksızlık olmuyor mu
Bir şeyler hissediyorsun sonuçta bu durum seni etkilemiyor mu :26:

Etkilemez mi tabi çok etkiliyor.değersiz ve eksik hissediyorum...

mj atmam senirahatsız ediyomu diye sorduğun anda zaten olayı kaybettin onu kendinden üstün gördüğünü hissettirdin karşı tarafa. bu tarz sorular özgüven eksikliği yada kendini ezikgörme olarak yorumlanırmış

size de çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığınız için :)

Çook haklısınız..sürekli mesaj atmak dışında geçen konuşmamızda iltifat da ettim ...teşekkürden sonra konuşma bitti çünkü ben biraz daha konuşmak için saçmalamadım.hiçbir çaba sarf etmiyor ..peki eğer dediklerinizi yapıp mesaj atmazsam o bana yönelicek mi yoksa biticek mi bu olay ??tabi ki bunu siz bilemezsiniz sonuçta onun hisleriyle alakalı ama şu an onu kaybetmeyi düşünmek istemiyorum(gerçi kazanmış değilim) ama en azından değersiz hissetmem.. bilemiyorum ya gerçekten karışık bi durum.daha önce vazgeçmiye denedim ama onu görünce yine yoğun duygular hissettim..bu arada şunu söylememde fayda var mesajlaşıyoruz daha doğrusu mesajlarıma cevap veriyor ama haftaiçi hergün ayni ortamda olmamIza rağmen bi kere bile selamlaşıp konuşmadık ve sanırım ben selam verip konuşmadıkça da konuşup selamlaşmicaz ...

bence sürekli mesaj atan taraf olma.yani biraz akışına bırak bakalım o ne yapacak.eğer senden hoşlanıyorsa bu defa sen arayıp sormayınca onun seni arayıp sorması lazım.böyle yaparak bi nebze de olsa onun senle ilgilenip ilgilenmediğini anlarsın.

Kesinlikle herzaman mesaj atan taraf sen olma...
Biraz akisina birakmalisin , fazla ustune gitme...
Birak birazda o yazsin sorsun... sen yazinca istemesede nezaketen cevap veriyordur..

Biliyor musunuz ilgi gösterip cevap vermeniz benim için çok değerli çok teşekkür ediyorum... aslında beni korkutan tarafı o .ya ilgilenmiyorsa ki öyle gözüküyor...ama beni istemeyen birinin peşinde ne kadar dolaşabilirim .olmadı burda unutmak için neler yapılabilir ona bakarım şaka bi yana olumsuz ihtimali düşünmek korkutuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl bi duygudur bilirim o yüzden sana da aynısı olmasın diye dedim ben yaptım o hatayı sen yapma :) ne kadar peşinden koşarsan o kadar yorulursun ve onu o kadar alıştırmış olursun.bırak bakalım eğer sana karşı bi şey hissediyorsa zaten kendi arar seni.olumsuzu düşünme derim kaç yaşındasın bilmiyorum ama her şerde bi hayır vardır derler.o çocukla birlikte olup üzülmektense eğer hayırlı değilse olumsuz cevap versin daha iyi yani en azından benim bakış açım bu

vazgeçtiğin topraklar senindir..

bunu unutma. tabii konuşur mesajına da karşılık verir, bana da böyle istekle yazan ilgilenen biri olsa ben de mesajlarına karşılık veririm. ama anca o kadar. bir yerde okumuştum, diyor ki, bir erkek size iki birim sevgi veriyor ve siz o iki birimle yetiniyorsanız daha fazlası için çabalamaz, bu kadın iki birimlik neden kendimi yorayım ki der. yani öyle diyormuş gerçekten de düşününce hak veriyorum. karşındakinin gözünde kendi değerini biçmek senin elinde. iki birimliğe razıysan o adam da sana o kadarlık muamele yapar. bir de şu çok ilginç, aynı ortamdasınız ve hiç selamlaşıp konuşmamışsınız. iyi de mesajlaşmaya nasıl başladınız? hadi mesajlaştınız diyelim, bunun üzerine seni görüp de hala selam vermiyorsa sen kaldır o adamı çöpe at. niye sen selam vermeden o vermeyecekmiş ki?? amiyane bir tabir olacak ama böyle karı gibi adamların egosunu tavan yapmayın çok kızıyorum.

Sadece 15 yaşındayım o ise 16 ... belki de ilk kez birine böyle hissettiğim için vazgeçemiyorumdur .. dediğinizi yapıp mesaj atmicam.ondan beklicem umarım hayırlısı olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana okulda selam vermemesinin sebebi şu sanırım.Ben ondan hoşlandıktan sonra daha mesaj atmamış hata sosyal paylaşîm sitesinden eklememişken o bir kızla çıkmıştı ve o kızın sınıf arkadaşlarıyla baya yakın arkadaşlar.. tabi onlar çiksada ben hala hoslaniyor oonu gorduğum yerde ona bakıyordum.. ee kızda sevgilisi de anladı tabi .anlayıncada ortak arkadaşlarda anladı ve bana gordukleri yerde çook sert bakmaya başladılar .ayrılmalarına rağmen eski sevgilisi ve ortak arkadaşları sert bakıyorlar ve beni sevmiyorlar. Işte bi de bu durum var bu çocuk bende hoşlansada gelip nasIl söylesin .benim için tUm arkadaşlarından mı vazgeçicek??

daha küçüksün cnm inşallah hakkında hayırlısı olur.reddedilecem diye sakın korkma kimbilir daha karşına ne kadar çok seveceğin insanlar çıkacak.

daha küçüksün cnm inşallah hakkında hayırlısı olur.reddedilecem diye sakın korkma kimbilir daha karşına ne kadar çok seveceğin insanlar çıkacak.

Haklısınız hayırlısı olur inSAllah ...bu arada tekrar teşekkür etmek istiyorum.beni dinleyip zaman ayırarak yorum yaptığInız için ....

Kesinlikle herzaman mesaj atan taraf sen olma...
Biraz akisina birakmalisin , fazla ustune gitme...
Birak birazda o yazsin sorsun... sen yazinca istemesede nezaketen cevap veriyordur..

Bazen diyorum ki keşke vermesede bitirebilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…