Kız tarafı kendini ağırdan mı satmalı yoksa aşkı için savaşan taraf mı olmalı?

şimdi okudum 15 yaşındaymışsın. benim yarı yaşım adam adam dediğim kişi de 16 yaşındaymış bu yaşta bu duyguların çok doğal. ama şunu unutma ki hangi yaşta olursan ol hiçbir zaman bir erkeğe kendini gümüş tepside sunma. yaşı ister 16 ister 36 olsun, mantıkları hiçbir zaman değişmiyor. kolay ulaşılan olma. arkadaşmış cartmış curtmuş bunlar bahane. bir erkek bir kızdan hoşlanıyorsa kimseyi gözü görmez.

Haklısınız aynen dediğiniz gibi yapıcam ne mesaj atıcam ne de onu görmek için sürekli karşısına çıkıp ona bi kaç metre yakın olmak için onun durağında beklemeyeceğim...kolay ulaşılan olmicam.hem.nasıl ben onun için gurumu bırakıp kız olarak süreki mesaj attıysam o da gelir söyler... size de tekrar teşekkür ederim.muhattab alıp cevap yazdınız hemde bu saatte :) çook teşekkür ederim

okudukca gerdin benim minik kizimi......birkere bu isler yasla alakali pek olmuo biz kizlar ici yasanmis acilar la alakali oluo...yasla deli cag denilen genelde erkeklerde oluo nacizane fikrim......asla ve asla yasamadan kalbimizi yakmadan anlamioruz ne hatalar yaptigimizi direk kendimden bahsediorum suan baska ornege ihtiyac yok.....birine asik oldum degip onunla 2yil arkadas kalirmi insan kalabilio ne mi oluo yaninda bi dunya kizla cikio......sonra sonunda bi iliski yasiosun onda da meger kac kez boynuzlanmissin.....kiz tatafi kenndini naza cekmemeli...tam aksine tehditkar ve net olmali.....kes bisi yapmayi selam bile weremiosa asla duygularina karsilik wrmez...cok ozur dilerim kirilma.....birak bakalim 1 hafta 10 gun napuosun sesi cikmio dicekmi....derse hiii merak edio demek deger werio diebilioruz.....sende o zman dersin ki sen bana selam bile wermiosu bense sadece sms atip duruorum sanirim bnm sana hislerim arkadasliktan bi tik otede....o yuzden cekilmek istedim etrafindan.....2 secengi war cewap icin 1 ama ben senin mesajlarina cok alismistim sen bana ii geliodun gibi yesil isik yakan tip...(buna zaten cewap werirsin artik )
2 anliorum eger bole izlenim werip duygularini karistirdisam ozur dilerim gibi bi stop ......(bunada icin kan aglasada rica ederim sormasa solemezdim cewap atmaj zorunda degilsin ii geceler ) gibi bi golllll yazarsin.....sonra oturup aglayabiliriz....acicik.....inan bana gecici hepsi okadar cok sey icin pisman oluosub ki sonradan ahhh diosun ah.....o yuzden henuz kucuk die siniflandirmiorum tecrubesizsin.....sadece zamana birakmayi firsatlari beklemeyee calis....

Varya cidden çok iyi yapmışım şu kk ye üye olarak hepsinize tekrardan teşekkür ediyorum gerçekten iyiki sizler gibi insanlar var .. iyi ki bi başkasının hatta bi yabancının derdine ilgi gösterip kendi derdi gibi çözmeye çalışan iyi kalpli insan var ..sizi seviyorum.... ve evet tecrübesizim küçüğüm bilmiyorum başka şekilde de tanımlanabilir .ama yaşadığım duygular benim için ilk ve tanımsız belki size çok bi zaman gibi gelmez ama nerdeyse 7 aydIr kalbim onunla çarpıyo...etrafımdakiler sürekli onu anlatmamdan bıkmış durumda ama elimds değil anlatmak istiyorum .sürekli anlatmak .ve işin garibi ben böyle biri değildim.erkekleri umursamazdım bile ama şimdi o çok değerli benim için.ve değer verdiğim ilk erkek tarafından umursanmamak kötü hissettiyor.ama onunla bi çok şeyi ilk kez yaşıyorum.öğreniyorum hiç tatmadığım duyguları .ama asla bu yaşadIklarIma aşk demiyorum .aşk değil çünkü onu tanımıyorum...ve dediğinizi yapıcam .zaten sınav haftam da başlIyor mesaj atmicam karşısına bilerek çkmıcam ve onun durağında beklemicem ...gelişmeliri de yaxıcam inşAllah .Tekrardan çooooook teşekkür ederim ....

Bence kesinlikle aşkı için savasmali. Ekim 2012 de onu tanidim. Deliler gibi savastim onun icin. Ocak 2014 te sevmesini asik etmesini basardim diyebiliriz. Hep beraberdik ama onun sevgisi eksikti biliyordum. Ama bu iliskiyi ben yarattim, ben savastim ve basardim. Pisman degilim ama cektiklerim de kolay seyler değildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben zaten 7 aydır peşinde gibiyim ama ama sonuç 0..birde öbür yöntemi denemeliyim...

Sonuç sıfır sayılmaz aslında sonuçta onunla kaç defa konuşum :) tamam benim israrimla oldu ama konuştum :)

Yorumunuzu yeni gördüm kusuruma bakmayın .. cidden öyle mi ya .off ....

Zeynepcim sen tavsiyelerimize kulak ver olur mu

Hiç değilse bu işin sonunda yalnız bile olsan gururlu bir kız olursun kendine güvenin olur

Zeynepcim sen tavsiyelerimize kulak ver olur mu

Hiç değilse bu işin sonunda yalnız bile olsan gururlu bir kız olursun kendine güvenin olur

Evet kesinlikle tavsiyelerinizi uygulicam. §u an okuldayım arkadadaşı bizim katta nöbetçi ama o hiç gelmedi arkadaşının yanIna takmıyo bu çocuk beni ya....ama dediğiniz gibi en kötu ihtimal gururlu biri olarak.kalIrım.aklInda.....

Canim sana arkadaslik istegi gonderdim. Kabul edip, bana ozel mesaj gonderebilirmisin ? Konusmak istedigim bi konu varda seninle :) telefondan gonderemedim mesaj, o yuzden senden rica ediyorm kusura bakma lutfenn

Tamam canIm ama mobilden giriyorum ..nerden kabul edicem bilmiyorum

Canim sana arkadaslik istegi gonderdim. Kabul edip, bana ozel mesaj gonderebilirmisin ? Konusmak istedigim bi konu varda seninle :) telefondan gonderemedim mesaj, o yuzden senden rica ediyorm kusura bakma lutfenn

Kabul edemedim ama mesaj attım canımmm

rica ederiz biz cikar gozetmeksizin bir aileyiz burda.....askin icin bisiler yapmaktan korkma...ben 7 yil sawastim simdi 4 yillik ewliyim 11 yildir da bi gram azalmadi askim.....o boynuzlanma hikayesinden sonra tanistim kocisle iste lise 2den beri ayni adama asigim sanirsam bisilerden korkmadan yasanmali sawasmali ama deger insallah sonunda.....

savasmaktan kastınız nedır acaba ? :)

Allah huzurunuzu mutluluğunuzu aşkınızı daim kılsıninşAllah ...peki hiç mesaj atmazsa napıcam .unutmaya mı çalışıcamm?? Bugün sadece bi kere karşılaştık.ama yüzüne bile bakmadım tam önümden geçmiş olmasaına rağmen...

amin tatlim....cok zor bi surecc canin cok yanar gercekten anliyabiliorum....fakattt eger o kisi sana karsi bisi hissetmiosa....malesef umidin yok...bunu anlamak icin de cesur ol hayatimmmmmmm....

şu an 24 yaşın dayım ve seninle aynı durumu yaşadım. hep ben adım attım. hep ben mesaj attım o cevap verdi hep bazen çok samimi bazen soğuk. hiç bir şekilde bana bir kere msj atmadı. bu saatten sonrada atmaz. sana şunu söyleyeyim o istese atardı sana mesaj attacağı insanlara nasıl atıyor kim bilir kimlere. benim ki öyle samimi normal arkadaşları var bayan onlarla gayet de mesajlaşıyor bana bir kere bile msj atmadı. neden biliyor musun beni arkadaşı olarak görmüyor görse zaten çok da takmaz atardı sürekli mesaj. ama cepte biliyor. senin kide öyle canım. seni cepte biliyor normal arkadaş olmadığını biliyor senin ona yazıldığınıda ama nasıl olsa o hep yazıyor diye sana adım atmıyor.
şunu söyleyeyim o eski kız arkadaş falan bahane normalde okuldada slm vermesi gerekirdi sana çok saçma. benimki hiç değilse okulda halimi hatırımı sorardı o konuşmuş ben konuşmuşum pek sıkıntı değildi.
sen adım atma bir süre bak göreceksin o da sana adım atmayacak. çünkü sen onun umrunda bile değilsin. bir an önce unutmaya bak yapabilirsen
dene bak adım atarsa gel burda söyle banada sen haksızsın diye. tecrübe ile sabit ne kadar çok ilgi gösterirsen erkek milletine o kadar az ilgi ya da hiç ilgi. ilgi göstermezsen de seni havalı bulp uzak dururlar bunla varya nasıl yaratık ben hiç çözemedim. ne yaptımsa olmadı. gidişatına bırak çok takma. mesaj atmayı bir süre için bırak kolay gelsin.

amin tatlim....cok zor bi surecc canin cok yanar gercekten anliyabiliorum....fakattt eger o kisi sana karsi bisi hissetmiosa....malesef umidin yok...bunu anlamak icin de cesur ol hayatimmmmmmm....

HaklIsınız zorla güzellik olmaz zaten... ne yapayalım unuturuz bizde :)

Yani umut yok diyorsunuz...Ve anlattıklarınıza bakılırsa kesin hoşlanmIyor.bu saatte sonra yapılcak bişi yok gibi mi . başta berbat etmişim..keşke yapmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…