E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
tatlim daha evvel basiniza buna yakin sevgiline guvenip guvenmemekte tereddutte kaldiginiz bi olay yasadiniz mi?
2 senedir hiç yaşamadım valla.. hareketlerinde hep özenlidir, kafamda bi soru işareti olmasın diye hassas davranır hep.. grup içindeyse mesela dışarda filan, herkesin ismini tek tek sayar bana onların yanındayken.. hiç yaşamadım işte..
Gözden geçir, ona ulaşamadığın zamanları,sana olan tavrını, neleri göze alabildiğini, yalan söyleyip söylemediğini...herkesin dediğini dikkate almaya çalışıyorum.. görmediğim bir detay veya farketmediğim bir bakış açısı yakalayabilirim diye.. gözden geçir derken neyi kastediyorsun? neleri göz önünde bulundurmalıyım? sonuçta böle bi olay oldu evet geri dönemeyiz, belki sevgilim yavşadı öpmeye çalıştı kızı, belki de aslında hiç bu tip bi olay olmadı kız kafadan atıyo.. neyse ne, aslını astarını öğrenme şansım yok..
nası karar vericem? youldum düşünmektenn delikafaduldendelikafadulden
Gözden geçir, ona ulaşamadığın zamanları,sana olan tavrını, neleri göze alabildiğini, yalan söyleyip söylemediğini...
canım senin gönlün inanmaktan yana. belki de sen de kaybetmemek uğruna böyle davranıyorsun inşallah yanlış karar vermezsin ama şöyle düşün yok saydın inandın sevgiline hep kafanda olmicak mı bu durum? eğer olmicaksa içime sindiricem diyosan daha da kurcalama... ama inan erkekler sandığın kadar masum değil, bunu kafandan çıkarma... kafamçokkarıştı
gerçekliğinden emin olamadığın bir durum için 2 senelik emeğini yakar mısın? biraz fevri değil mi? sonuçta doğruluğunu kanıtlayamadığın bi durum var karşında.. kesin emin olsan tabi ki ister at ister sat adamı.. emin olamadığından dolayı, ayrılsan bile içinde hep ukde kalacak acaba yanlış mı yaptım diye.. o karar da içine sinmicek çünkü ..
ben 4 senelik emeğimi düşünerek söyledimbenneyaptımkikosskoca 4 sene
sevgilin de zaten kızın eve geldiğini doğrulamışbenneyaptımki gerçekleiğinden mein olunmayan durum ne kiifisfisfis
kızın da duyguları ve sevgilisi olmasına rağmen senin sevgiline olan saplantısı malum
o eve girmesi o evde rahatça gezinebilmesi sen sevgilinin hasretini çekerken yanında olamazken elin kızının onun evinde gezinmesi:1no2:
arada kalmaktan nefret ediorum
karar verememekten nefret ediorum
beni bu hale düşürenlerden nefret ediorum
sevgilimden de ediorummmm!!!
Ya sakin ol canım ya..
Ben nedense inanmıyorum sevgilinin kötü bir şey yaptığına...
Neden yapsın ki?
%100 olmamakla beraber ben de inanmıorum.. ama bu kadar aleyhine koşul mevcutken mahkemeye çıksa suçlu bulunur.. biraz daha düşünsem ii olacak sanırım.. sakin olayım en iyisi
Tabii ki sakin ol..
Sakin ol ki onun konuşmalarının yalan mı doğru mu olduğunu daha iyi gözlemlersin..
Tamam eve alması hata,çok büyük hata..
Ancak,facebookta seni bulabileceğini bile bile o kızı eklemezdi...
birkaç gün önce bana facebook üzerinden tanımadığım bir kızdan mesaj geldi.. sevgilimle hastanede tanıştıklarını, benle birlikte olduğundan haberdar olmadığını, bir süre telefonlaştıklarını, daha sonrasında sevgilimin kızı evine kahvaltıya çağırdığını söyledi.. sonrasında sevgilim kızı öpmeye çalışmış, beni sevdiğini ama ondan hoşlandığını söylemiş, kız da olmaz öyle şey demiş ve evi terketmiş.. kızın bana bunları anlatmaktaki amacı ise, aynı durumun kendisinin başına gelmesi halinde haberdar olmak istemesiymiş.. sevgilime bana böyle bir mesaj geldiğini, aslını astarını sorduğumda böyle bir olayın olmadığını, iftira atıldığnı, kesinlikle inanmamamı söyledi..
arada kalmaktan nefret ediorum
karar verememekten nefret ediorum
beni bu hale düşürenlerden nefret ediorum
Sevgilinin iyi halinden ( yani önceden bu biçimde bir hadisesi olmamış olduğundan ve arada yaptığın kontrollerde hep temiz çıktığından ) bu olayı unutmayarak devam etmelisin, algılarını daha açık bulundurarak devam etmelisin . . .
:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?