son zamanlarda gerek ben gerekse arkadaşlarım bu tarz saçma sapan şeylerle karşılaşıyoruz.
bir arkadaşım facebooktan biriyle tanıştı, daha doğrusu ortak arkadaşları vardı ama hiç tanışmamışlardı önceden.çocuk bunu ekledi, sonra facebook, msn derken kıza ümit vermeler falan..sonra yüzyüze görüştüler, çocuk heyecandan ne yapacağını bilememiş, titremiş resmen arkadaşımın karşısında...tam arkadaşım ona tutulmaya başladı çocukta bir garip davranışlar, arayıp sormamalar, konuşmamalar...arkadaşım açık açık ne olduğunu sordu, yok bişey cevabını aldı.çocuk yüzünden saçma sapan şeyler yaşadı, çok üzüldü. neyse çocuğun başka bir şehirde kız arkadaşı varmış ve meğer onunla küs olduğu bir dönemde arkadaşıma yavşamış.şimdi çocukla kız hala birlikte, kızın hiç birşeyden haberi yok. bazen konuşuyoruz acaba kızın bu durumu bilmeye hakkı var mı diye, çünkü arkadaşım çocuğa çok kızgın ve kalbi çok kırık, diğer kızı üzemesini istemiyor, ama bir yandan da bana ne diyor..
flirteuse,
şimdi senin sevgilinin bir hastasını facebookta eklemesi yanlış bir kere, herkesi listesine ekleyen insanlardansa bilemem ama normal şartlar altında insan neden hastasını eklesin ki???
ikincisi çok küçük bir yerde her ne kadar doktor meraklısı olsa da bir erkeğin evine gitmeyi göze alamaz bir kız, çok çok adı çıkmış biri değilse.
sevgilinin çağırması zaten yanlış, ne konuşcaksa marketin önünde konuşurdu, kaldı ki bu kadar uzun konuşacak bir mevzuunun olmaması lazım, naber nasılsında öte ne gibi bir muhabbeti olabilir ki insanın hastasıyla? hastalığıyla ilgili birşeyse ertesi gün hastaneye gel bakarız diye kestirip atması gerekirdi.mümkün olduğunca çabuk başından savmaya çalışmalıydı.
hadi kız eve geldi diyelim, bu ne rahatlık kızın yanında kahvaltı hazırlamalar falan, 2 dakika daha yemek yemese ölmez herhalde, neydi konu deyip evden bir an önce yollamaya bakması gerekirdi. kaldı ki kızdaki de ne rahatlık evi gezmek falan...buna da izin vermemeliydi sevgilin, insan samimi olduğu kişilerin yanında böyle davranır, yani kız ve sevgilin doktor hasta ilişkisi gibi bir resmiyet içinde değiller.
bir de şu var, madem sevgilin itibara, laf söz gelmemesine bu kadar dikkat ediyor, küçük bir yerde bir kızı evine davet etmenin nasıl bir dedikodu malzemesi olduğunun nasıl farkında olmaz? kız; bana saldırdı diye çığlık atsaydı ne olurdu mesela?
bütün bunları göz önüne aldığında ister kız ona sarkmış olsun ister sevgilin onu öpmeye çalışmış olsun çok da önemli değil...bu yanlışları yüzünden sevgilinin ciddi ciddi burnunu sürtmen lazım.
sevgilin 20 gün sonra geri döneceğine göre kız aranızı bozup sizi ayırsa bile kız ve sevgilin arasında pek birşey gelişme olasılığı olmaz, o kadar vakitleri yok çünkü.
sen kendi kafandaki soruları yok etmek için bence ne olursa olsun oraya gidip ikisini yüzleştirmelisin.
ama bunu hemen şimdi değil, sevgilinin gelmesine yakın yap, hatta son bir iki günde olursa daha iyi.
daha önce yaparsan sen buraya döndüğünde kız aranızdaki bu güvensizliği kullanabilir; sevgilin suçsuz bile olsa aklına girmeye çalışabilir.
şimdilik benim düşüncem bu, biraz senaryo gibi oldu ama şu sıralar saçma sapan olaylar yüzünden bu kadar detaylı düşünen birisi oldum çıktım malesef..