E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
sevgilin adem bu kızı istemiyor peki neden bu kızı arkadaş listesine eklemiş?
yada kız arkadaşlık teklifi gönderince kabul etmiş?(facebooktan)
Şimdi canım,erkek arkadaşını sen bizden daha iyi tanırsın,hani dışarıda kötü bir olaya maruz kalmamak için evde görüşmüşler ya,hep bu kadar ince düşünceli bir adam mıdır?Bu hiç doğru bir hareket değil benim gözümde bunu da diyim..
Neden baştan doğruyu anlatmadı?
İlginç olan kızı facebookta arkadaş listesine ekliyor,zaten seninle ilişkisi olduğu belli,kızın sana ulaşmasının da kolay olduğunu tahmin etmeli..
Hani diyorum adamın bir yanlışı olsa neden kızın seni bulmasına izin versin ki?
Nasıl olsa ayrı şehirlerdesiniz,kız seni facebooktan bulmasa sadece erkek arkadaşının anlattığı kadarını bilecektin..
Kız neden bu kadar kafayı taktı adama,tanımaz etmez,evine girmiş,adam kötü niyetli olsa diye düşünmez mi?
O kadar çok soru var ki...
Çok karmaşık geldi bana bu olay..
maalesef ,erkek arkadaşına inanmadım. ne bu bütün kızlar, sonbahar sineği gibi yapışıyor... bekar adamsın. küçük yer ve kız arkadaşı olduğunu herkes biliyor. ne diye, elin kızını evine alırsın.ne demek kahvaltı yapmak filan. bu ne samimiyet....madem kızın ona ilgisini biliyor. yüz vermeyecekti. eve davet etmesi birde kahvaltı hazırlaması, kıza ümit vermesi demektir.,valla bilmiyorum ama bu olayda burnuma kötü kokular geliyor......
bu face bela olmaya başladı dün gece bende dondurdum..
kız sanırım sevgılınızle bı yakınlık çabasında..
sizi olaydan haber dar ederkenkı amacının ıyı nıyetlı bır girişim oldugunuda düşünmüyorum arayı bozmaz ılişkiyi bıtırmek olduğunu düşünüyorum..sevgılınızdekı hata da eve bı yabancı kzı ne olusa olsun kabul etmemelı..
sonuç olarak anın cazıbesıyle baska şeylerde yaşanabılırdı..
okypete'cim, orda evli doktorlara bile sarkıyo kızlar.. kendim şahit oldum evli bi arkadaşına musallat olan bi tane kıza..
allaalla nasıl bir yer burası. bu yerde erkekler mi az......kızlar mı fazla azgın:
Tatlım bu işi kurcala altından başka şeyler çıkacak. Ortalıkta saklanacak bir şey yoksa yalan atılmaz. Kıza suç buluyorum diyorsun ama kız senin muhattabın değil şu anda, sevgilin. Sana olan saygısından dolayı onu eve almaması gerekirdi vs vs...
kızın bunu yapması için erkek arkadaşını saplantı haline getirmesi lazım. benim anlamadığım daha önceki kızda saplantı yapmış sevgilini.
işte bu beni bir kere düşündürüyor. birine yüz vermezsin ,o da vazgeçer ama bu 2 kızda resmen saplantı şeklinde onu taciz etmişler. hadi biri yaptı peki diğeri. ...
okypete, sen kızın tavrını nasıl yprumluyosun? iyi niyetli olabilir mi? vicdan yapmış ve bana anlatmış gibi mi duruyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?