Kız kardeşimin sevgilisi

Migrenim azdı okurken atlayarak okudum. Yalnız sorun dediğiniz herşeyi beni alakadar etmez diye bitirmeniz Olur veya olmaz evlenecek olan kardeşin. Ayrıca Sokma akılla değirmen dönmez. Kardeşinin kendi hayatı tecrübe etmesi gerek. Kim nasihat verirse versin he deyip geçer bu toyluk döneminde.

Bende bu işte bi yalan olduğunu düşünüyorum. Çocuk fazla güzelliyo gibi. Belki aile cidden öyle hissettiriyo o da genç zaten kavrayamıyo belki durumu bilemeyiz. Fark şu abiyle. Abi okumuş hemşire olmuş çocuk direk babasının işini yapmış. Abi işi bırakıp aile işinde çalışmaya başlayınca da aba elini çekmiş çocuk biliyo diye onu oturtmuş öyle anladım gibi yalanım olmasın

Beni alakadar etmeyen önceden aile içinde yaşananlar. Ama kardeşim bu aileye gelin gidecekse o zaman gittiği yer tabiki önemli?
Hayat tecrübesi edinsin diye de karartmasına izin vermek istemiyorum normal olarak. Engellemekte ziyade doğru yönetmesine yardım etmeye çalışıyorum. İki kardeşiz birbirimize sahibiz sadece kimse başına bişey gelse benim kadar üzülemez. Ablası olarak doğruyu anlatmaya çalışmayacaksam neden varım?

Araları çok okuyamadım eski işyeri olduğunu görmemiştim o zaman baba açmıştır zaten.
Kesinlikle babası kontrol ediyordur 21 yaşında dahiyane bir ticari zekası yoksa
Bütün her şey çocuğa geçtiyse yasal bir şeylerden kaçmak içinde yapmışlar olabilir babası neler olabilir onlardan anlamam ama normal değil:)

hmm ya mermer işinde para yok diyemem
benim bi arkadaşım reklamcıydı mermerci müşterisi vardı
onlara bi dönem bilmem kaç yüz binlik iş yapmıştı sırf ürün etiketlerine ayırdıkları bütçe o kadardı
kazandıkları daha fazladır
ama benim bahsettiğim büyük bi firmaydı
küçük çaplıları bilemiyorum ama sıfır kazançlı da değil diye biliyorum
bi bakkaldan esnaftan daha fazla kazanıyordur gibime geldi

Okumuş etmiş yaşca buyuk abi lise mezunu kardeşinin yaninda işci olarak kardesinden daha az gelirle calişmaz hic akla mantiga uymuyor.
Cocuk kendini bir sey saniyor veya oyle anlatiyor ama abisi yurutuyordur işleri.

Zaten uyeler de yazmis ortak gelir, aile apartmani 21 yasinda cocuk evlilikte kardesiniz cok ezilir.

Umarım izin vermez iş kardeşimde bitiyo

Çok karışık ve uzun o yüzden okumadım.

Bende evlendiğimde 20 yaşındaydım ama eşim benden yaşça büyük ve işini kurmuştu. O yüzden ben rahat rahat okulumu bitirip iş hayatına atılabildim. Bi geçim sıkıntısına düşmedim.
Manevi olarakta bazen zorlandım çünkü daha gençtim. Şuan çok iyiyiz ama başlarda idare eden alttan alan taraf eşim oldu hep.

Yaşları henüz çok küçük. İkiside dünya iyisi olsa maddi manevi zorlanabilirler.

Ters tepki verirseniz inada bindirebilirler. O yüzden güzellikle karşı olmadığınızı ama biraz daha zamanı olduğunu söyleyebilirsin.

Sanırım işçilik olarak aldıkları mebla yüksek. Zaten yaptıkları işte hafif bi iş değil olabilir

Olabilir bu kardeşinizin hata yapamayacağı anlamına gelmez. Kimse istemez sevdiği biri hata yapsın. Böyle şeyler karakter meselesidir. Kimi dinler ders çıkarır kimi kafasının dikine gider. O zaman herkes herkese müdahale etsin öyle mi? Bu arada kimsenin ailesi dört dörtlük değil okuyoruz işte buralarda

Bende 23 yaşındaydım eşimde 20 yaşındayken tanıştım. Ama eşim o zaman 27 yaşındaydı. O zaman bile olgunluklarımız anca denk geliyordu. Hadi kardeşim bi nebze olabilir ama çocuk çok genç aynı çocuk belki 26-27 olsa o zaman bu kadar endişe de etmezdim.

Aynı dediğinizi yapmaya çalışıyoruz ailem de memnun değil ama sırf çekinmesin ne olduğunu nerde olduğunu bilelim diye ses etmiyolar. Erken olduğunu söylüyorum en az bi kaç seneye ihtiyaçları var da pek dinlemeyecekler gibi

Yapmasın demiyorum ki. Ama göz göre göre de bişeye düşmesin. Eğer ben yanlış görüyosam zaten susar otururum ama yorumlardan anladığım kadarıyla endişemde haksız değilim. Herkes için değil kardeşim için birşeyler yapmaya çalışıyorum. İlişkini bitir demedim hiç zaten müdahale etmeye değil doğru şekilde adım atması için yol göstermeye çalışıyorum çünkü bana ne düşündüğümü soruyor. Doğru cevabı verebildiğimden emin olmak istiyorum.
Tam olarak burada okuduklarım sebebiyle eskiden olduğundan daha endişeliyim

Hepsini okumadım ama ikiside cooook küçük evlilik için tam oturmamış yaşları karakterleri vs lutfen acele etmesinler uzun süre görüşsünler 5 ay nedir ki

Sana sus otur mu dedim ben? Zaten iki tarafında yaşı küçük. Bu yaşlarda çok özgüven oluyor ya hani kardeşinin karakterini gözardı etme diyorum. Bazısı nasihatten alamayabilir diyorum sen elinden geleni yaparsın kardeşin anlarsa anlar. Anlamazsa yapabileceğin bir şey yok diyorum

Böyle aile dinamiklerin icine evlenmek güclü sìnir sistemi gerektirir. Aile isletme aile apartmanlari felan. Burda öyle konular dolu. Üstüne yaslar kücük. Abooo diyorum sadece

Valla canım benim kardeşini buraya üye yap. Gelsin bir gününü burda aile apartmanında yaşayan ablalarının dertlerini okumaya ayırsın. Sevgi, aşk çok hoş ama işin içine aile girince çok boş oluyor. Çok seviyorsa çocuk feragat etsin ayrı eve çıksınlar.

Gördüğümü atıcam sana diyodum bu daha mantıklıymış katılıyorum evlilik yürütmek aşkla sevgiyle bitmiyo ki

Böyle aile dinamiklerin icine evlenmek güclü sìnir sistemi gerektirir. Aile isletme aile apartmanlari felan. Burda öyle konular dolu. Üstüne yaslar kücük. Abooo diyorum sadece
O sinir sistemi benim kardeşim de yok çok hırpalanır. Bunu yaşasın istemiyorum

Hepsini okumadım ama ikiside cooook küçük evlilik için tam oturmamış yaşları karakterleri vs lutfen acele etmesinler uzun süre görüşsünler 5 ay nedir ki
Bende acele etme diyorum ama o tanışın diyo e tanışınca iş ciddiye binmez mi biner. Sonra kurtaramayız ah akılsız kafam demesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…