Adamın ablasıyla konuşursanız adamı savunur, kardeşiniz hakkında kaba tabirle laf çıkartır, kardeşimin peşine düşmüş diye . En iyi ihtimalle böyle yapmaz , kardeşiyle konuşur. Adam kız kardeşinize söyler, kardeşiniz sizden kaynaklandığını öğrenir ve sizle ipleri koparır. Kardeşinizin yazdıklarında pişmanlık gibi bir şey hissetseydiniz ona yaklaşıp kendini açmasını sağlayın derdim ama bu yok sanırım. Dişer yazdıklarınızı okudum, adamla cinsellşk hoş olmaz, bu olmadan tedbir almalı. Cinsellşk hoş olmaz demiyorum kendisiyle devam etmeyecek biriyle hoş olmaz. Bunun vebalini geçtim diğer kızdan dolayı, bu durum kardeşinizde onarılması zor yaralar açar. Fake hesaptan yazıp onlar okur okumaz hesabı tamamen kapatın öğrenmesinler siz olduğunuzu. Evet kardeşiniz Özgür, evet başkasının hayatına karışamayız evet kendisi yaşamalı vs vs. Herkes hatasını veya yanlışını kendisi anlayıp geri durmayı bilseydi ne dinler olurdu ne hukuk ne toplumsal kurallar , ne de kültür. Ayrıca geçmişte yaptığım bazı hatalarda ailem bana engel olsaydı şuan daha mutlu olurdum. Ben kardeşinizin yerinde olsam ileride bugünleri düşününce birinin bana engel olmasını dilerdim, kardeşiniz de zaten doğruyu görünce ileride buna benzer bir şey düşünür. Bence biraz düşünüp bir adım atın, fake hesabı instadan yapsanız daha iyi hemen tamamen silersiniz hesabı Mesajlar okununca. Siz yine kendiniz bilirsiniz tabii oturup düşünün eğrisini doğrusunu, eşinize de çaktırmayın, insanlara pek güvenmiyorum ileride yüzünüze vurmasın veya kardeşinize karşı bir soğukluğu olmasın