Nişanlı adamla görüşen evlenince ne olacak da vazgeçecek bu mantığı anlamadım ? Adamın hayatında legal olarak birinin olması kız kardeşe engel olacak olsa , şuanda da legal olarak biri var zaten. Kardeşinizin günlüğünü okumanız hoş değil , buna katılıyorum. Kardeşimde tuhaflıklar sezsem ve iyiliğinden şüphe duysam belki bende yapardım bilemiyorum,çaresiz hissedince neler yapardım kestiremiyorum. Olan olmuş öğrenmişsiniz bu saatten sonra karışmamak olmaz, çünkü belliki fena tutulmuş adam evlenince de görüşecek. O adamla konuşmanızın bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum, zaten utanan biri olsa yapmaz. Kardeşinizle konuşmanız da adama yaklaştırır. Ben yerinizde olsam ilk sayfadaki arkadaşın yaptığı gibi adama ve kardeşinize fake mesaj atardım. Sizi gördüm ve devam ederseniz bu duruma nişanlınıza söyleyeceğim gibi . Kız kardeşe de seni rezil ederim , nişanlı adamdan uzak dur gibi. Korkuyla uzak durmalarını sağlamak da doğru değil, ama hikaye zaten baştan doğru değil. O adam nişanlısı duyacak diye geri duracak kardeşinizden. Ben nişanlıya üzüldüm, adam ileride yine kendine birini bulur çünkü , keşke nişanlıyı öğrenip sonrasında da onu haberdar edebilseniz . Mağdur çünkü o kız. Kardeşiniz korkudan uzak durur , mesele en derinden çözülmese de zarardan dönülmüş olur kısacası ben böyle yapardım