- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
Inanılmaz zor bir durum içindeyim.zor çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanılmaz zor bir durum içindeyim.zor çok zor
Evet amca kizi. Seçtim beğendim aldım demiş kardeşimeAmca kızı mı? Bütün yorumları okumadım
Artık her şeyi açık açık konuşup doktor için ikna etmekten başka çareniz kalmadı.Adam kardeşimle görüşüyor ama. Adam reddetmiş değil. Ve kardeşim sürekli inkar ediyor.
Zaten yaşıyor. 2 gün önce görüşmüşler.opusmus sarılmış. Bir yere gidip bira içmişler. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor..Artık her şeyi açık açık konuşup doktor için ikna etmekten başka çareniz kalmadı.
Kardeşiniz o adamla her şeyi yaşayacak bu çok açık.
Hayır anlıyorsunuz ama kabullenemiyorsunuz.Zaten yaşıyor. 2 gün önce görüşmüşler.opusmus sarılmış. Bir yere gidip bira içmişler. Anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor..
Babasına gidersem iş kan davasına döner mazallah.Yapacak bişey yok mecbur konuşulacak. İş iyice çığrından çıkmaya başlamış çünkü. En baştan adamla konuşulması en iyisiydi. Bu tipler insan içinde rezil olmaktan korkar. Ben olsam direk bu adamın babasına giderim hiç durmam
Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim anneniz keşke arabulucu davransaymış bu anneler hemen olayı büyütüyor. Kardeşin umarım o adamın ne kadar karaktersiz bir pislik olduğunu kabul edip yoluna bakar. Neden bilmiyorum çok sürmez gibi hissettim çünkü adamdan bir halt olmayacağını anlamış gibi geldi. Kim böyle ezik bir adama uzun süre aşık kalabilir ki? Dallas gibi hayatı var sanırım adamın kim kimin neyi belli değil. Umarım kardeşiniz zarar görmeden uzaklaşır.Kötü durumlar var.
Annemle bu olayı paylaştım.. Çok asrın hatasını yaptim. Teyzemi aramış. Kendisine kardeşimin biriyle ilişkisi olduğunu ve ayrı eve çıkıp onunla görüşmek istediğini söylemiş. Ki böyle bir şey yok. Kardeşim mahvoldu. Annem ablan dedi diye topu bana atmış. Şu an ilişkimiz kardeşimle yerlerde.
Benden nefret ediyor. Annemden nefret ediyor.
Eşim nöbette iken kalmaya annemlere gittim.
Tüm gece konuştuk. Beni çok sıkıştırdı. Bende annem yastığının altında çocuğun fotoğrafını buldu dedim.(Ki dogru) Ben demedim bunları dedim. Yani beni suçluyor. Nasıl bana inanmazsın diye suçladı. Şu an abla kardeş ilişkimiz çok kötü.
Uyudu odasında. Bende gene günlüğünü okudum. Adamla yine buluşmuş. Adam bir memleketinin cenazesinden bahsetmiş. Cenazesine bir kadın daha geldi demiş. O da imam nikahlı karısı demiş. Kardeşimde sen ne demek istiyorsun deyince susmuş. Biz ne olacağız demiş. Umarım bu ilişki evlenince sürmez demiş. Bir de bir olay olmuş. Nişanlısına mesaj yazarken iki kadin olunca boyle maalesef demis. Orayı okurken mahvoldum..
Sonuç olarak arkadaşlar, kardeşimle yüzleştim. Sadece günlüğü demedim inkar ediyor. Asla yok arkadaşız diyor. Asla kabul etmiyor. Saatlerce dil döktüm doğruyu demedi..
Ne yapacağım.. bitmiş durumdayım.
Ikide bir evlilik umrumda değil. Evlenmek istemiyorum zaten deyip duruyordu. Ben hiç kondurmadım normaldir diye. Ama artık her cümle altında anlam arıyorum. Ikıncı eş olmaz gibi geliyor.Siz bu iş dallanıp budaklanmadan çözülebilecek mi sanıyorsunuz?? Bakın kaç kez ağzını aradınız inatla reddetti o kadar yanlış olduğunu bilmesine rağmen devam diyor, emin olun imam nikahlı ikinci eş olmayı da kabul edecek. Adam ağzını aramaya başlamış kardeşinizin de mantığına yatar yakında eşiniz de duyacak, konu komşunuz da duyacak vakit kaybetmeden adım atın
Ben adamin düğününe kadar sessiz kalacaktım.Konu sahibi kusura bakmayın ama adamla konuşmuyorsunuz, nişanlısıyla konuşmuyorsunuz, kardeşinize günlükten bahsetmiyorsunuz tam olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kardeşiniz ikinci eş olarak adama kaçınca mi harekete geçeceksiniz. Kardeşinizle aranız zaten kötü ve şuan önemli olan onun iyiliği size güvenip güvenmemesi değil ki zaten güvense her şeyini anlatırdı. Sayfalarca öneri verildi sadece oturup inkâr etmesini dinliyorsunuz.
Okudum yine olsa yine okurum sen benim kardeşimsin göz göre göre seni ateşe atamam beni silersen de sil diyin ve her şeyi bildiğinizi söyleyin.
Evliliğiniz niye bitsin? Bu sadece sizin ailenizi ilgilendirir. Eşinizin size daha çok destek olması gerekir hatta.Ben adamin düğününe kadar sessiz kalacaktım.
Düğünden sonra bile devam ederse müdahale etmeyi düşünüyordum. Eşim de cok supheleniyor. Onlar mersinli. Asla bu durumu hoş görmezler. Bir de eşimin babası asker emeklisi. Evliligim de biter mazallah. Çok çıkmazdayim
Zaten günlükte adam sinüzit ağrım var demiş. O da masaj yapıp sırtına seni keşke uyutsam demiş.Hayır anlıyorsunuz ama kabullenemiyorsunuz.
Ben yazayım. Bu buluşup içip öpüşmelerin sonu er geç yatakta bitecek. Kardeşiniz gebe kalsa mutlu olacak ve metresliğe razı olacak.
O yüzden beklemenizin bir anlamı yok.
Annem olayı mahvetti. Ben ona 1 ay bekleyelim adam evlensin dedim. O sırada günlüğü takip edeyim. Baktım devam ediyor ilişkileri o zaman herşey konuşulsun dedim. Tamam dedi. Sonra gidip milletten bilgi almaya çalışmış. Haliyle kuzen de kardeşime haber uçurmuş. Şu an durum o yüzden çıkmazda.Ben artık anneme hiç güvenmiyorum.Çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim anneniz keşke arabulucu davransaymış bu anneler hemen olayı büyütüyor. Kardeşin umarım o adamın ne kadar karaktersiz bir pislik olduğunu kabul edip yoluna bakar. Neden bilmiyorum çok sürmez gibi hissettim çünkü adamdan bir halt olmayacağını anlamış gibi geldi. Kim böyle ezik bir adama uzun süre aşık kalabilir ki? Dallas gibi hayatı var sanırım adamın kim kimin neyi belli değil. Umarım kardeşiniz zarar görmeden uzaklaşır.
Yok iki kardeşiz. Sadece kız kardeşim var.Sır tutmayı bilen tanıdığınız bir erkek varsa babanız gibi arasın. Kızımla bir daha görüşme desin. Belki bir işe yarayabilir.
Bakın o bu şu mu derken sadece zaman kaybediyorsunuz.Zaten günlükte adam sinüzit ağrım var demiş. O da masaj yapıp sırtına seni keşke uyutsam demiş.
Adamda cinselligi tercih ederim demiş.
Bu ne demek..bunlar beraber oldu mu yoksa..
Dün uyuyamadım sinirden.
Adamı aradınız ve tamam görüşmem dese bile kardeşiniz vazgeçmez ki.Yok iki kardeşiz. Sadece kız kardeşim var.
Kardesinzi acaba neden noktası noktasına yazıyor günlüğe ben anlamadm valah. :))))Zaten günlükte adam sinüzit ağrım var demiş. O da masaj yapıp sırtına seni keşke uyutsam demiş.
Adamda cinselligi tercih ederim demiş.
Bu ne demek..bunlar beraber oldu mu yoksa..
Dün uyuyamadım sinirden.
Çünkü günlük.. Ben yazdıklarını buraya yazıyorum zaten akıl almak için..Kardesinzi acaba neden noktası noktasına yazıyor günlüğe ben anlamadm valah. :))))
Değil tabi ki. Yoksa çoktan derdim adama. Coktan numarasi var.Adamı aradınız ve tamam görüşmem dese bile kardeşiniz vazgeçmez ki.
Vazgeçen şimdiye kadar vazgeçerdi.
Ve adam ailen beni aradı diyecek.
Kardeşiniz size düşman olacak.
Bu mu istediğiniz?