Peki kardeşime söyler mı?
Ben ondan korkuyorum.
Bir sorun olur mu..
Duygusallığa bağlasam bak bu vebali alma seninde kardeşlerin varmış desem. Ters tepermi
Adamla konuşsam olmaz mı?
Bir de adam nişanlısı için kardeşime onu seveceksin demiş. inanamıyorum ya.
Kardesinizde gram akil yokAdamın nişanlısı süphelenmiş zaten kardeşimi instagramdan aramış. adama sormuş.
Mesela adamla kordonda görüşmüşler balıkçıya gitmişler. Sonra adam bunun elini tutmuş.
Anlamıyorum ki.. Nasıl olur bu.. kardeşim vebal almaktan korkardı. Nasıl bunu yapar..
Yani bilemedim. Kardeşin erkeklerin arayıp bulamadığı bir tür. Saf, temiz, itaatkar. Biraz direnebilir adam. Ama direnmeye kalkarsa onu mahvedeceğinden emin olmalı ki çeksin gitsin.O lafı neden etti nasıl edebildi bende bilmiyorum.
Aklım durdu. Bizi annem gururlu yetiştirdi.
Şu an evliyim. Eşim aldatsa Allah muhafaza bir dakika durmam.
Nasıl şeyler dedi ki adam bu durumu dillendirdi..
Adamla konuşsam kardeşime der mi ablan biliyor beni tehdit etti diye..
Kimseyi yargiladigim yok saçmaliyorsunuz. Esiniz psikiyatristmis belki yardimci olur veya bir arkadasina yonlendirir demek yargilamak olmus.Konumun basından beri kardeşime de suç buluyorum.
Kardeşim masum değil.. ama adamın niyeti daha bozuk..
Kardeşim 25 adam 28 yaşında.
Siz beni yargılamak için yazıyorsunuz.
Neden?
Kardeşimi zaten yargıladınız. Eşimi yargıladınız.
Beni yargıladınız.
Çözüm yazsanız daha iyi olurdu..
Kurtarirsiniz insaAllah.Bende adama yazacağım.
Instagram adresini buldum.
Kizkardesimle olan iliskimi goz onunde bulundurup yazıyorum, tesbihte hata olmaz, adam oldursem anlatirim.Zaten kardeşimle sürekli iletişim halindeyiz
Şu an gene annemlere geldim.
Bugün eşimle planımız vardı iptal ettim.
Kardeşim uyuyordu odasında.
Günlükte çekmecesine baktım. Dediği fotoğrafı buldum.
Adamın adresi instagram adresi elimde.
Burada denilen gibi arkadaşlarında ekliymis.
Evet günlüğü okudum. Pişman degilim.
Bize söylemiyor. Kaç kere konuşmaya çalıştım.
Geçiştiriyor. Adam nişanlı. Olay özel alan durumundan çıkmak üzere.
Ben söyledim , söyleyenler de oldu. Nişanlı mağdur hak veriyoruz onaHayır neden biri çıkıp nişanlısına yani kıza söyle demiyor ????
kızı bulun fake’den anlatın sizin olduğunuz ortaya çıksın istemiyorsanız
aldatılan nişanlı bir kız var ortada
O hadi kendini geçtim sizi ve ailesini düşünmeden hareket ettiği için ailenize birşey olursa; allah korusun annenize babanız bir sağlık sıkıntısı yaşarsa siz ne yapacaksınız. Bence madem karışacaksınız kardeşinizi değil ailenizi düşünün. Psikolog olan eşinizin bile kardeşinizi suçlayacağını biliyorsunuz; çünkü suçlu olan kendini bu duruma düşüren kendisi. Bence artık onunla ilişkinizden daha önce düşünmeniz gereken şeyler var.Ya beni affetmezse?
Ben de dedimHayır neden biri çıkıp nişanlısına yani kıza söyle demiyor ????
kızı bulun fake’den anlatın sizin olduğunuz ortaya çıksın istemiyorsanız
aldatılan nişanlı bir kız var ortada