Kız kardeşim neden böyle yapıyor?

biz zaten bırakmıştık onları kendi hallerine yane dedim ya öle çok sıkan birileri değiliz ama ne bilim herhalde arkasına düşmedikçede iyce yabancılaştırıyorlar bu sefer bize...yane boşa koyuyoruz dolmuyo doluya kouyoruz almıyo anlamadım:)
siz arayı uzatmayın arayın kardeşinizi canım..damata bakmayın evinede gidin. hatta habersiz gidin..eğer bende elimi ayağımı çekmiş olsaydım şimdi daha çok kızıma hasret kalırdım ama öyle yapmadım sürekli gittim çağırdım benim kararlılığımı gördükten sonra damatım kızımı yatılığa bile yolladı bize..şimdi damatımlada aramız iyi....kusura bakma su perisi kızım kendi dertlerime döndüm..ama eski geçirdiklerimi hatırlayınca kötü oluyorum ne yapayım senağlama senağlama senağlama bana buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldu..onların yazdıklarını hep uyguladım..sağolsunlar olumunekankayizsmile :enbuyukkk: Arkasına düşün tabiikide ama şöyle ikisinide özlediğinizi söyleyerek..Onu nasıl olduğunu merak ettiğinizi deyip gidin .size çağırın görüşün onunla ..kardeşininde sizinle görüşmek istemeyeceğini sanmıyorum a.s.

eşimin ailesinden örnek vericek olursam
gelinler kendi ailesiyle az görüşüp eşinin ailesiyle çok görüşücek

eltimler gölcükte iş nedeniyle kaynımda sürekli seyirde
2 çocuk var ve yardım için annesini çağırıyor eltim
kayınvaldem belli etmesede bana eşimle konuşmalarına şahit oluyorum
rahatsızlık duyuyor:KK43:(
nasıl bir düşünce yapısı çözemedim
kesin benim içinde aynı şeyleri düşünüyordur
kendi ailemle aynı şehirdeyim kayınvaldemler şehirdışındalar
ama ben eşime böyle saçmalıklara tahammül edemeyeceğimi söylediğim için eşim hiçbirşey demez,karışmaz

belki ablanızın eşi yada ailesi sürekli gitmenizi istemiyordur
ablanızda kırmadan sizi bahane buluyor belliki
ama bence ablanıza darılmaktansa onu daha da sahiplenin

Son düzenleme:
ama bence ablanıza darılmaktansa onu daha da sahiplenin
Aysun ege hanıma katılıyorum vereliniortak

Son düzenleme:
aceba hamile olmak piskolojisini mi degistrdi diye düsündüm...cünki yaptigi seyler gercekten de normal degill

X