Kayınvalidem neden böyle yapıyor?

Yazamadığım şeyler var dedim ama pat diye yazmışsınız jocasta sendromun ne olduğunu biliyorum inanın psikiyatriye gitmezse bir adım sonrası oralara gidiyor.

Offf çok ağır ithamlar bunlar. Şu an yaptığınız iftiraya giriyor farkında mısınız? 33 yaşındaki bir adamı annesi ile yakınlaşmakla itham ediyorsunuz. Çok kötü düşünceler bunlar

Psikolog değilseniz teşhis koymayı bırakın çünkü yaptığınız itham etmek oluyor

Offf çok ağır ithamlar bunlar. Şu an yaptığınız iftiraya giriyor farkında mısınız? 33 yaşındaki bir adamı annesi ile yakınlaşmakla itham ediyorsunuz. Çok kötü düşünceler bunlar

Psikolog değilseniz teşhis koymayı bırakın çünkü yaptığınız itham etmek oluyor
İtham değil eşimde farkında annesinin kardeşine olan saplantılı ilgisini keşke itham olsa gerçek şeyler.

Bu kadar süper mükemmel kocanın beşer şaşar kılıfına girme lüksü yok herşeyin en iyisini veriyor nede olsa e ozaman diğer kısımlarlada ilgilenmeyin kayınvalide kendi çalsın kendi oynasın ne bu korku

Sizin eşinize karşı olan aşırı aşırı düşkünlüğünüz, hayaytta başka bir şeyiniz yokmuş gibi merkeze onu koymanız, bir nevi görmemiş haliniz her şeyden nem kapmaniza sebep olabilir. Kayinvalideye yakıştırdiginiz sey çok çirkin. Bu kadar ödünüz kopmasın kocaniza, yuvaniza bir şey olacak diye. Kocanızın böyle dertleri yoktur eminim. Kendinize kocanız dışında meşgaleler bulun. Ne kadar koca demişim yahu koca koca koca. Elde tutulup kaçırılmamasi gereken varlık :deli:

Sizin eşinize karşı olan aşırı aşırı düşkünlüğünüz, hayaytta başka bir şeyiniz yokmuş gibi merkeze onu koymanız, bir nevi görmemiş haliniz her şeyden nem kapmaniza sebep olabilir. Kayinvalideye yakıştırdiginiz sey çok çirkin. Bu kadar ödünüz kopmasın kocaniza, yuvaniza bir şey olacak diye. Kocanızın böyle dertleri yoktur eminim. Kendinize kocanız dışında meşgaleler bulun. Ne kadar koca demişim yahu koca koca koca. Elde tutulup kaçırılmamasi gereken varlık :deli:

Kocasını kaybetmekten o kadar korktu ki üyeliğini kapattı.

X