- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
Evet anliyorum huyu buysa degismez bu saatten sonrada zaten. Sende surekli oram buram agriyor deseydin. Hamile halinle herseye evet diyemezsin. Seni kendiliginden anlamasini bekleme. Ima yollu hamis oldugunu dile getirseydin. Baci bu yapacak birsey yok. Sen de bulasigida sen yoksan bacim yoruldum. Sunada soyle etsen sana zahmet . Incitmeden soylesen belki ise yarar. Yinede kizginligini ofkeni sakin belli etme. Hhemen istenmedigini dusunmeye baslarKız kardeşim hep böyleydi. Evliyken de,bekarken de,boşandıktan sonra da.. depresyonda filan değil karakter bu huy. Dişimi sıkmıyor olsam tepki verirdim buraya yazmazdım zaten :) yada sessiz kalmazdım. Yada belim ağrımasına rağmen sofrayı da kurar kaldırmazdım.
Yaptığım iyiliği konuşmuyorum kız kardeşe yemek yapmak gezdirmek iyilik olmuyor. Birlikte vakit geçirmek oluyor ama ben bu kadar uğraşırken tek başıma! Böyle rahat olması zoruma gidiyor. Hamile olmasam bunları zerre kafama takmam ilk defa gelmiyor neticede ve her geldiğinde böyle.
4 yildir hatta evliyken depresyonda olabilir bazilaei yillarca depresyon yasiyor.Kolay degil onu atlatmak.Tanimadigim icin bilemiyorum.
Evet anliyorum huyu buysa degismez bu saatten sonrada zaten. Sende surekli oram buram agriyor deseydin. Hamile halinle herseye evet diyemezsin. Seni kendiliginden anlamasini bekleme. Ima yollu hamis oldugunu dile getirseydin. Baci bu yapacak birsey yok. Sen de bulasigida sen yoksan bacim yoruldum. Sunada soyle etsen sana zahmet . Incitmeden soylesen belki ise yarar. Yinede kizginligini ofkeni sakin belli etme. Hhemen istenmedigini dusunmeye baslar
Bende izin zamanlarında ablama giderdim sırf beraber vakit geçirelim diye, hiç bu tür bir rahatlığa girmedim, doğrusu girmekte istemem. Ona çok fazla yardımcı oluyordum. Seni kız kardeşin anlamamış, başkası nasıl anlar ki? İngiltereden veya nereden gelmiş olursa olsun bu bahane değil kaldı ki yaşantısı hep bu şekildeymiş,
Üstelik hamileymişsiniz bilemiyorum insanlar nasıl böyle vurdumduymaz ve bencil... Ben sinir oldum okurken..
Keşke benim de ablam olsa :) böyle mı ablalık :))
Yaparım fazlasını da yaparım ama bende yardım istiyorum bende bunalıyorum. Bende yoruluyorum. Ben hiç şımaramıyorum kimseye. Kimseden birşey istemiyorum zaten kimsem de yok bu şehirde. Ondan da birley beklemiyorum ama herşey ayağıma gelsin tavrı insanı deli ediyor. Bi kahve yapmak bi yemek yapmak değil mesele. Hamileyim bende ilgi göstermek yerine ilgi bekleyebilirim aylar sonra kız kardeşim gelmiş dur nazlaniym diyebilirim. 1 bardak su istedim geldiğinden beri
Bide bikere internetim yok diye bir tarife bakıcaktım internetini açar mısın bişeye bakmam lazım dedim keyifli keyifli,bana bi bağırdı
Bu ne ya yine mı başlıyorsun dedi!
Ne zaman başladım anlamadım ki :)) geçen yaz benim internetimi kullanıp bide telefonumdan 200 e yakın resim attım gıkım çıkmadı. Ve 2 dk için istediğim internet yüzünden azar yedim ve sustum. Ne diyim?
Ablalık bu değil, bende çok abla var ama hiçbir ablamı bu şekilde kullanmaya çalışmadım. İş te beklemedim, yemekte.. Ablalık kendini ezdirmek değildir.. Bir kere ben kendim rahat edemem ya karakterim buna imkan vermez yani. İnsanı en iyi kız kardeşi anlar, anlamalı...
Kız kardeşiniz çok fazla şımartılmış, siz o kadar emek vermişsiniz ama o bir internet için bile tartışmış sizinle, internet nedir ki..
Ama sinirlerinizi bozmayın pozitif düşünün size şuan bu gerekiyor, bebeğinizi hatırlayın gerisini boş verin gitsin... Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...
Yahu ne abartmışsınız hayret ediyorum. Hergün dediğiniz 5 gün ya. Gurbetten gelmiş ne var şımartsanız. Sanki hergün evinizde. 5 günlüğüne gelmiş tabi ki de hergün gezmek isteyecek. Hamile olduğunuz için yardım etmesi beklenir. Mutlu etmek için bayaaa çalışmışsınız orasını anladık da içten içe bu kadar da kendinizi doldurmayın. Sinirlenmeyin de. Adı üstünde kardeş atsan atamazsınMevzu kahve değil ki. Mevzu sabahtan akşama kadar gezmeyi istemek,akşam sarma canı çekip yapalım mı demek,ve ben mutfakta 5 den sonra sarmalarla uğraşırken onun internet,kahve,sigara keyfi yapması.
Kaldı ki tek bugünlük bir durum değil bu hergün böyle geçiyor. belim kopuyor mutfakta yemek bulaşık sofra kur sofra kaldır. Bunlar yapılırken o sadece yemeğini yiyor! Ve bu kız 26 yaşında 18 değil.
Burda yapılan bir haksızlık yok kız kardeşime karşı. Gayet de mutlu etmek için uğraştığımı düşünüyorum. Duş almak için daha çok vakit vardı sırası değildi yani.
Bu mesajı görmeden yorum yapmıştım şimdi boş yere yazmışım keşke yazmasaymışım ya! Zaman kaybıHe yaw he!
Yahu ne abartmışsınız hayret ediyorum. Hergün dediğiniz 5 gün ya. Gurbetten gelmiş ne var şımartsanız. Sanki hergün evinizde. 5 günlüğüne gelmiş tabi ki de hergün gezmek isteyecek. Hamile olduğunuz için yardım etmesi beklenir. Mutlu etmek için bayaaa çalışmışsınız orasını anladık da içten içe bu kadar da kendinizi doldurmayın. Sinirlenmeyin de. Adı üstünde kardeş atsan atamazsın
Bu mesajı görmeden yorum yapmıştım şimdi boş yere yazmışım keşke yazmasaymışım ya! Zaman kaybı
teyzemde böyledir almanyadan gelir sigara kahve herkes kendine hizmet etsin ister . bide eskiden hep bir yiğen dolastırırdı yanında kahvesini yaptıtrrdı.Sormayın bitmiyor ki keyfi. Ben sigara da içmiyorum üstelik ama bunu sorun etmedim bile.
Keyfinin bitmemesine sinirleniyorum ben bütün gün dünya kadar iş yaparken o sadece keyfine düşkün olması ilginç.
Bir beklenti içine girince kendimizi yıprattığımızla ve kırıldığımızla kalıyoruz. Yapmıyor madem siz söyleyin, kardeşiniz sonuçta yabancı değil. Yorulduğunuzu söyleyip yardımını isteyebilirsiniz. Böylelikle 1 haftalık ziyaret ikiniz için de huzurlu bir şekilde sonlanmış olacaktır...
bir haftalıgına annemin veine gitsem işin ucundan tutaruım ama sizinde yönlendirmeniz lazımdı
bana yardım edrmisin sarma konsuunda corbayı da sen yap diye
ünide bir kız arkadasım benim sehrime gelip ögrenci evimde 5 gün kalmıstı .okadar yoruldumki anlatamam kahvaltı yemek gezdir derken . hala hatırlarım
onada iş verin cay koysun en azından
Evli değil şuan yalnız yani teyzemle birlikte.Kardesin yurt disinda evli mi yanliz mi? Baya rahat bi kizmis.. kiz kardesse kiz kardes.. hamile halinle sana eziyet etmeye mi gelmis.. duyarsiz resmen baska soz yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?