Kız kardeş...

Evet anliyorum huyu buysa degismez bu saatten sonrada zaten. Sende surekli oram buram agriyor deseydin. Hamile halinle herseye evet diyemezsin. Seni kendiliginden anlamasini bekleme. Ima yollu hamis oldugunu dile getirseydin. Baci bu yapacak birsey yok. Sen de bulasigida sen yoksan bacim yoruldum. Sunada soyle etsen sana zahmet . Incitmeden soylesen belki ise yarar. Yinede kizginligini ofkeni sakin belli etme. Hhemen istenmedigini dusunmeye baslar

Bende izin zamanlarında ablama giderdim sırf beraber vakit geçirelim diye, hiç bu tür bir rahatlığa girmedim, doğrusu girmekte istemem. Ona çok fazla yardımcı oluyordum. Seni kız kardeşin anlamamış, başkası nasıl anlar ki? İngiltereden veya nereden gelmiş olursa olsun bu bahane değil kaldı ki yaşantısı hep bu şekildeymiş,

Üstelik hamileymişsiniz bilemiyorum insanlar nasıl böyle vurdumduymaz ve bencil... Ben sinir oldum okurken..

4 yildir hatta evliyken depresyonda olabilir bazilaei yillarca depresyon yasiyor.Kolay degil onu atlatmak.Tanimadigim icin bilemiyorum.

Depresyon geçirdi,tedavi oldu hatta hala da tedaviye devam ediyor. İlaçları doktoru en düşük doza almış. Psikolojik olarak iyi. Bende depresyon geçirdim depresyondayken nasıl olur biliyorum onun keyfi yerinde :) zaten dediğim gibi onun küçüklüğünden beri olan bir rahatlığı var. Yani depresyondayken de gördüm o zaman evden dışarı çıkmak istemiyor yüzü gülmüyor,hep kötü şeyler anlatıyor şimdi öyle değil. Keyifli,kendine bakıyor,gözleri parlıyor gülüyor..

Belli etmiyorum evet.. sinirleniyorsam bende elime telefonu alıp onu sinlemiyorum :)))

Keşke benim de ablam olsa :) böyle mı ablalık :))
Yaparım fazlasını da yaparım ama bende yardım istiyorum bende bunalıyorum. Bende yoruluyorum. Ben hiç şımaramıyorum kimseye. Kimseden birşey istemiyorum zaten kimsem de yok bu şehirde. Ondan da birley beklemiyorum ama herşey ayağıma gelsin tavrı insanı deli ediyor. Bi kahve yapmak bi yemek yapmak değil mesele. Hamileyim bende ilgi göstermek yerine ilgi bekleyebilirim aylar sonra kız kardeşim gelmiş dur nazlaniym diyebilirim. 1 bardak su istedim geldiğinden beri
Bide bikere internetim yok diye bir tarife bakıcaktım internetini açar mısın bişeye bakmam lazım dedim keyifli keyifli,bana bi bağırdı
Bu ne ya yine mı başlıyorsun dedi!
Ne zaman başladım anlamadım ki :)) geçen yaz benim internetimi kullanıp bide telefonumdan 200 e yakın resim attım gıkım çıkmadı. Ve 2 dk için istediğim internet yüzünden azar yedim ve sustum. Ne diyim?

Ablalık bu değil, bende çok abla var ama hiçbir ablamı bu şekilde kullanmaya çalışmadım. İş te beklemedim, yemekte.. Ablalık kendini ezdirmek değildir.. Bir kere ben kendim rahat edemem ya karakterim buna imkan vermez yani. İnsanı en iyi kız kardeşi anlar, anlamalı...

Kız kardeşiniz çok fazla şımartılmış, siz o kadar emek vermişsiniz ama o bir internet için bile tartışmış sizinle, internet nedir ki..

Ama sinirlerinizi bozmayın pozitif düşünün size şuan bu gerekiyor, bebeğinizi hatırlayın gerisini boş verin gitsin... Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah...

Zaten öyle yapıyorum canım sinirlenmemeye çalışıyorum :) benişimle keyifleniyorum. Kız kardeşimle de keyifli zaman geçiriyorum tabi.. düşünmüyorum o anki sinirle yazdım zaten sonra geçti..

Yahu ne abartmışsınız hayret ediyorum. Hergün dediğiniz 5 gün ya. Gurbetten gelmiş ne var şımartsanız. Sanki hergün evinizde. 5 günlüğüne gelmiş tabi ki de hergün gezmek isteyecek. Hamile olduğunuz için yardım etmesi beklenir. Mutlu etmek için bayaaa çalışmışsınız orasını anladık da içten içe bu kadar da kendinizi doldurmayın. Sinirlenmeyin de. Adı üstünde kardeş atsan atamazsın

Ben ne diyerek abartmışım peki? Ne yaparak abartmışım daha doğrusu? Buraya konu açarken iç dökmek amacıyla açtım şikayet etmek değil.
Eğer abartacak birşey yapmış olsaydım yeter diye isyan ederdim kendi yemeğini kendin yap derdim. Dünden beri kasıklarıma kramp giriyor! Dönüp neyin var bile demedi! beklediğim de evi silip süpürsün yemeğimi yapsın değil. Gezmeye götürmüyor olsam yan gelip yatsam hamileyim diye şu yorumunuza eyvallah derim ama saçmalıyorsunuz daha ne tepkiler aldığımı dahi yazmadım bile! Bu sadece bir günlük bir olay ve onu yazdım. Belime ağrı giriyor gezerken de evde uğraşırken de ve 5 dk bile oturamıyorum!

bir haftalıgına annemin veine gitsem işin ucundan tutaruım ama sizinde yönlendirmeniz lazımdı

bana yardım edrmisin sarma konsuunda corbayı da sen yap diye

ünide bir kız arkadasım benim sehrime gelip ögrenci evimde 5 gün kalmıstı .okadar yoruldumki anlatamam kahvaltı yemek gezdir derken . hala hatırlarım

onada iş verin cay koysun en azından

Bir beklenti içine girince kendimizi yıprattığımızla ve kırıldığımızla kalıyoruz. Yapmıyor madem siz söyleyin, kardeşiniz sonuçta yabancı değil. Yorulduğunuzu söyleyip yardımını isteyebilirsiniz. Böylelikle 1 haftalık ziyaret ikiniz için de huzurlu bir şekilde sonlanmış olacaktır...

Sormayın bitmiyor ki keyfi. Ben sigara da içmiyorum üstelik ama bunu sorun etmedim bile.
Keyfinin bitmemesine sinirleniyorum ben bütün gün dünya kadar iş yaparken o sadece keyfine düşkün olması ilginç.
teyzemde böyledir almanyadan gelir sigara kahve herkes kendine hizmet etsin ister . bide eskiden hep bir yiğen dolastırırdı yanında kahvesini yaptıtrrdı.
annemi ozman anlamazdım annm kızardı cünkü gercekten cokrahat kadın misafirim havalarında

ama simdi anlıyorum

Kardesin yurt disinda evli mi yanliz mi? Baya rahat bi kizmis.. kiz kardesse kiz kardes.. hamile halinle sana eziyet etmeye mi gelmis.. duyarsiz resmen baska soz yok...

Ooo rahatliga gel Olamadim hayatim boyunca bole bir insan tipi hamileliginizi bahane edip bu kadar da köle olmayin en azindan kahvaltisini kendi hazirlasin haspam

Yanında sigara içmesine müsade etme .. bebeğinin gelişimi açısından hiç uygun değil .. kibarca balkonda icmesini rica et ..

Yardım konusuna gelince , birşey yaparken , sen şunları yaparken ben de bunları yapayım diye iş bölümü yap ..söylersen yapar çünkü o tatile gelmiş ve bunları düşünmez .ablam hamile de olsa benim ablam ,iyi ağırlar ,hicbirseye elimi surdurmez modunda takiliyordur. Durumun farkındaysa bile böyle düşünüyordur ..

Ben birşeyler yaparken sigara kahve içen birine ne denilebilir? Yada dünden örnek veriyorum ben sarma yapmaya çalışırken keyfi bittikten sonra ben gidip duş alayım diyip gittiğindr kolundan tutup otur yardım et mı diyeyim?
Acıktım ben diyor yemek pişerken,madem acıktın sofrayı kurmama yardım et mı diyim? Tatsızlık çıkartmak istemedim beklenti içine girmek değil bu ayrıca. Beklenti içine girmek akşama kadar ayakta durmak anlamına gelmiyor. 26 yaşında çocuk sahibi biri eğer yardım etmeyi düşünemiyorsa ben ona söylenmem. çocuk değil karşımda ki koca kadın.

Çorba türk usulü çorbaydı bilmez yapmayı..
benim tek beklediğim sarmalara yardım etmesi. Ben onlarla uğraşırken 1 saat keyif yaptı bare bitince geç karşıma dimi? Üf neyse ya canım o kadar sıkkın ki bu sabah anlatamam..

Kardesin yurt disinda evli mi yanliz mi? Baya rahat bi kizmis.. kiz kardesse kiz kardes.. hamile halinle sana eziyet etmeye mi gelmis.. duyarsiz resmen baska soz yok...
Evli değil şuan yalnız yani teyzemle birlikte.
Orda da kendine yemek bile yapmaya üşeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…