• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeş...

O kadar iyi anladın ki evet düşüncesizliğinden bunaldım.
Geçen gün 3 saat konuştum ama başka bir konuda. Ama anlamıyor evet anlıyorum diyor ama aynen devam ediyor.
Telefonu bırak dediğim zaman beni rahat bırak ben buraya kafa dinlemeye geldim diye tepki verdi bende artık birşey demekten vazgeçtim çünkü sinirleniyorum başım ağrıyor :)
Gitmesine çok var mı ? Son bir kez konuşup ,akışına bırak artık .. biraz bencil görünüyor .daha fazla sıkma canını ..bir haftayı bir yıl gibi geçirme ..

Gitmesine çok var mı ? Son bir kez konuşup ,akışına bırak artık .. biraz bencil görünüyor .daha fazla sıkma canını ..bir haftayı bir yıl gibi geçirme ..

Pazar sabahı gidiyor :)
Konuşamam son konuştuğumda beni anlamıyorsun bilmeden konuşuyorsun sen ne biliyorsun tepkiler aldım:)
Hak verdiği tek birşey oldu ama ona da öylesine hak verdi gibi görünüyor..

Sana yardim etmesi gerekli .Demmekki kendisi dusuncesiz hamile halinle senin yorulcagini tahmin etmeli.
O senin kardesin sonucta acikca soyle yardim et yoruluyorum diye yada eline bir is tutusturu ver mecbur yapar.

O zaman küçüktü ama 18 yaşında doğum yaptı işte. Düşünemiyordu kendi bile çocuktu. Süt veriyordu uyandığında öyle alışmış çocuk o yüzden yemiyordu.
Ama şimdi kocaman kadın :)
Hamilelikten dolayı yoruluyorum. Mesela dün kramplar girmeye başladı karnıma sabah da yaşadım. Şimdi durdu Allahtan. Gidene kadar bunalmasam iyidir hiç iyi hissetmiyorum kendimi bugün :KK43:

neden o yaşta doğum yaptı aileniz neden izin verdi evlenmesine neyse bunlar başka başka problemler de.. sonuç olarak kendinizi fazla da yorup kullandırmadan haftayı bitirin. sürekli de iş yapmanıza gerek yok. sarma istiyosa ben hastayım karnım ağrıyor sen sarar mısın deyin.

Pazar sabahı gidiyor :)
Konuşamam son konuştuğumda beni anlamıyorsun bilmeden konuşuyorsun sen ne biliyorsun tepkiler aldım:)
Hak verdiği tek birşey oldu ama ona da öylesine hak verdi gibi görünüyor..
Ooo gözün aydın, az kalmış :)

Anlatmazsa nerden bileceksin :) boşver sayılı gün , bugünü saymazsan son birgün ..resmen şafak gibi :D

Sana yardim etmesi gerekli .Demmekki kendisi dusuncesiz hamile halinle senin yorulcagini tahmin etmeli.
O senin kardesin sonucta acikca soyle yardim et yoruluyorum diye yada eline bir is tutusturu ver mecbur yapar.

Bazen soruyor yardım edeyim mı diye ama işim bittiğinde :kahve: "yardım ister misin" :kızgın:
Açıkça biçok şeyi ilk günler söyledim,ama tepkileri gördükçe sinirlendim. İlk iki gün olanlar yüzünden artık kendi haline bıraktım.

Ben buraya uzun uzun yazacagıma aklımdan ne geçiyosa gider ona söylerdim. Ortamı germemek için şakayla karışık derdim. Bizde böyle.

Ben kardeşinin yerinde olsam öz ablam hakkımda bu kadar rahatsız oluyor asla bi daha ona kalmaya gitmezdim. Kardeşiniz zor bir dönemden geçiyor olabilir manevi boşlukta olabilir adı üstünde kardeş bu ya ..aranızda duygusal bağ yok gibi . İnsan yedi kat ele de misafire yemek yapıp önüne kor. buraya kadar şikayete gelmişsiniz çok yadırgadım doğrusu ..madem bu kadar yorgunluk oluşuyor annenizi de çağırın destek alın olsun bitsin

neden o yaşta doğum yaptı aileniz neden izin verdi evlenmesine neyse bunlar başka başka problemler de.. sonuç olarak kendinizi fazla da yorup kullandırmadan haftayı bitirin. sürekli de iş yapmanıza gerek yok. sarma istiyosa ben hastayım karnım ağrıyor sen sarar mısın deyin.

Nedeni canı öyle istedi :) kimse izin vermedi kıyafetlerini bile almadan gitti size soran yok dendi. anneme teyzeme küfürler etti,istediğini yaptı.

Bazen soruyor yardım edeyim mı diye ama işim bittiğinde :kahve: "yardım ister misin" :kızgın:
Açıkça biçok şeyi ilk günler söyledim,ama tepkileri gördükçe sinirlendim. İlk iki gün olanlar yüzünden artık kendi haline bıraktım.
Sabret canim ozaman gidene kadar ama sende kuzkardesinin evine gidersen ayni davranislari ona sergile.Hic bir is yapma yardim etme senin durumunu anlasin.

Ben kardeşinin yerinde olsam öz ablam hakkımda bu kadar rahatsız oluyor asla bi daha ona kalmaya gitmezdim. Kardeşiniz zor bir dönemden geçiyor olabilir manevi boşlukta olabilir adı üstünde kardeş bu ya ..aranızda duygusal bağ yok gibi . İnsan yedi kat ele de misafire yemek yapıp önüne kor. buraya kadar şikayete gelmişsiniz çok yadırgadım doğrusu ..madem bu kadar yorgunluk oluşuyor annenizi de çağırın destek alın olsun bitsin

Yadırgamaya devam edin öyleyse ben çünkü kendime yemek yapıp onun önünde yiyorum :KK45: o da bakıyor bana..

Sabret canim ozaman gidene kadar ama sende kuzkardesinin evine gidersen ayni davranislari ona sergile.Hic bir is yapma yardim etme senin durumunu anlasin.

:KK51: Kız kardeşimin evine gittiğimde herşeyi yine ben yaptım. Kahveler bile bendendi. O genelde kendi kahvesini yapar balkona çıkıp kahve içerdi:KK70:

Ben buraya uzun uzun yazacagıma aklımdan ne geçiyosa gider ona söylerdim. Ortamı germemek için şakayla karışık derdim. Bizde böyle.

:110: İlk iki gün böyleydim zaten. Ama evde,balkonda bağıra bağıra beni çileden çıkarttı. Küstü,bağırdı,beni rahat bırak hastasın sen takıntılısın dendi..
bende ne sinirlenmek istiyorum,ne tatsızlık çıksın istiyorum. Sinirden titrediğimi biliyorum yahu sırf ona birşey söyledim diye. Ki sakin sakin tane tane konuştum..

:KK51: Kız kardeşimin evine gittiğimde herşeyi yine ben yaptım. Kahveler bile bendendi. O genelde kendi kahvesini yapar balkona çıkıp kahve içerdi:KK70:
Ooo kizkardesin tam keyfine düskun desene:))
Ne de olsam ablam yapar diye alismis sana .yerinde olsam bende hic yapmam takikirim oyle acikirsamdan dolaptan çikarir kendim yerim doyarim .Mecbur kendisi hazirlar.sık sık mi gorususuyorsunuz acaba.

Ooo kizkardesin tam keyfine düskun desene:))
Ne de olsam ablam yapar diye alismis sana .yerinde olsam bende hic yapmam takikirim oyle acikirsamdan dolaptan çikarir kendim yerim doyarim .Mecbur kendisi hazirlar.sık sık mi gorususuyorsunuz acaba.

En son geçen yaz gelmişti. Ondan önce de ben gittim senede 1 defa görüşüyoruz. Çok sık değil. Normalde alışığım batmıyor gözüme ama şuan hamilelikten dolayı ve verdiği tepkilerden dolayı bunaldım sanırım ve herşey gözüme batar oldu.

Ben birşeyler yaparken sigara kahve içen birine ne denilebilir? Yada dünden örnek veriyorum ben sarma yapmaya çalışırken keyfi bittikten sonra ben gidip duş alayım diyip gittiğindr kolundan tutup otur yardım et mı diyeyim?
Acıktım ben diyor yemek pişerken,madem acıktın sofrayı kurmama yardım et mı diyim? Tatsızlık çıkartmak istemedim beklenti içine girmek değil bu ayrıca. Beklenti içine girmek akşama kadar ayakta durmak anlamına gelmiyor. 26 yaşında çocuk sahibi biri eğer yardım etmeyi düşünemiyorsa ben ona söylenmem. çocuk değil karşımda ki koca kadın.
kardeşiniz hakkında: ne kadar düşüncesizmiş yazıklar olsun falan yazdığımda mı mutlu olacaksınız? onu yapmak kolay. sonuçta kardeşiniz, düşünmüyor madem tamam sizde söylemeyin kendi kendinizi üzün o zaman

En son geçen yaz gelmişti. Ondan önce de ben gittim senede 1 defa görüşüyoruz. Çok sık değil. Normalde alışığım batmıyor gözüme ama şuan hamilelikten dolayı ve verdiği tepkilerden dolayı bunaldım sanırım ve herşey gözüme batar oldu.
Haklsin arkadasim ya bunu insan kardesinr nasil yapar anlamiyorum .Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin:anne:

Back