• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeş...

Evli değil şuan yalnız yani teyzemle birlikte.
Orda da kendine yemek bile yapmaya üşeniyor.
Kisilik olarak oyle demekki..her ailede var bu modellerden inan.. birileri yapar digerleri hazira konar :) keske bende biraz boyle olabilseydim.. maslesef dogustan kurtluyum..

Ooo rahatliga gel :kahve:Olamadim hayatim boyunca bole bir insan tipi hamileliginizi bahane edip bu kadar da köle olmayin en azindan kahvaltisini kendi hazirlasin haspam

Artık hazırlamıyorum ki ben erken uyanıyorum. İlk günler hazırlayıp bekliyordum uyanmasını yada uyandırmaya çalışıyordum. Ters tepki alınca kendi kahvaltımı yapıyorum o uyanınca sende birşeyler ye ben yedim diyorum. Ben hazırlamadığım için yemiyor bile :)
İnsanların benden yana beklenti içine girmesi beni çok yoruyor. Bu kız kardeşim olunca,üstelik şuan bu durumda,hamileyken! Canım inanılmaz derecede sıkkın. Bana kimse destek olmuyor bende insanım ya. Dünden beri karnıma kramplar giriyo :(

Kisilik olarak oyle demekki..her ailede var bu modellerden inan.. birileri yapar digerleri hazira konar :) keske bende biraz boyle olabilseydim.. maslesef dogustan kurtluyum..

Malesef bende olamıyorum. Birazcık rahat olabilsem keşke ya :) yok yani illa kendimi paralamam lazım.

Malesef bende olamıyorum. Birazcık rahat olabilsem keşke ya :) yok yani illa kendimi paralamam lazım.
Orasi senin evin o yuzden boylesin birde.. sen yapmasan kim yapacak? Neyseki kisa sureligibe gelmis. Benim kv gibi aylarca gelseydi o zmn kafayi yerdin iste :) benimki birde dogum zamanimda gelmistiki.. lohusaligim mutfakta gecmisti oyoyoy :)

Yanında sigara içmesine müsade etme .. bebeğinin gelişimi açısından hiç uygun değil .. kibarca balkonda icmesini rica et ..

Yardım konusuna gelince , birşey yaparken , sen şunları yaparken ben de bunları yapayım diye iş bölümü yap ..söylersen yapar çünkü o tatile gelmiş ve bunları düşünmez .ablam hamile de olsa benim ablam ,iyi ağırlar ,hicbirseye elimi surdurmez modunda takiliyordur. Durumun farkındaysa bile böyle düşünüyordur ..

O sigara içerken ben çok yanında durmuyorum zaten. Dün yemek yaparken acelem vardı diye surdum. Yoksa rahatsız olur giderim normalde..
yardım konusuna gelince her zaman beklediğim birşey değil. Elbette ağırlarım ama bencil olması canımı sıktı. Biri bişeyler yaparken ben saatlerce kafamı telefondan kaldırmasam rahatsız olurum.
Yemek yerken bile bi elinde çatal bi eli telefonun ekranında. Yemeğini ye telefonla sonra uğraş bütün mikroplar o ekranın üstünde dedim,ay sen hastasın dedi bana. Bırak telefonu gel yardım et desem ofaya poflaya söylene söylene yapar canımı sıkar.

Orasi senin evin o yuzden boylesin birde.. sen yapmasan kim yapacak? Neyseki kisa sureligibe gelmis. Benim kv gibi aylarca gelseydi o zmn kafayi yerdin iste :) benimki birde dogum zamanimda gelmistiki.. lohusaligim mutfakta gecmisti oyoyoy :)

Ooww! Aylarca kesinlikle katlanamam. Katlanamam derken hamileyim kesinlikle kaldıramam. Gerçi doğumuna da gelip 1 ay kalıcam diyor :)
Ne rahat insanlar valla lohusa halinizle bile uğraştırmış. Yazık ya biraz bizim umursamaz olmamız şart böyle çok yıpranırız :)

Asıl canımı sıkan ne biliyor musunuz? Kendisi de hamilelik geçirdi.. ve bana diyor ki ben hamileliğim boyunca yataktan çıkmadım bitek yemek yemeye çıktım. Hiç birşey yapamıyordum diyor. Anlaması gerek yani benim enerjim yüksek evet ama yorulduğumu düşünmesi gerekiyor.

canım çok haklısın hamile halinle sana yardım edeceğine birde yük oluyor. Geçenlerde benimde başımdan geçti kardeşim iki günlüğüne gelmişti yeme içme hiçbir şeye yardım etmedi aynı senin anlattığın gibi ben çalışıyorum o internette geziyor sigara içiyor. hadi ona takılmadım birde eşimin yanında eski erkek arkadaşlarımın konusu açıyor patavatsızlık yapıyor adamla birbirimize giriyoruz arkadaşlarımı kötülüyor ona falan. Özel ve aramızda kalması gereken şeyleri pat diye söyleyiveriyor. Bende artık ne kadar sevsem de gel diye çağırmam yani kardeşimi evimde huzursuzluk olmasındansa az görüşelim daha iyi. Sende çağırma artık bence. Az görüş başın ağrımasın.

ya kadının kendi çocuğuna hayrı yokmuş. ona bile kahvaltı hazırlamıyor yedirmiyor. seni mi düşüncek :)
pazara kadar az kalmış sık dişini napalım.. üzüldüm hem de çok. o kadının çocuğu için..

canım çok haklısın hamile halinle sana yardım edeceğine birde yük oluyor. Geçenlerde benimde başımdan geçti kardeşim iki günlüğüne gelmişti yeme içme hiçbir şeye yardım etmedi aynı senin anlattığın gibi ben çalışıyorum o internette geziyor sigara içiyor. hadi ona takılmadım birde eşimin yanında eski erkek arkadaşlarımın konusu açıyor patavatsızlık yapıyor adamla birbirimize giriyoruz arkadaşlarımı kötülüyor ona falan. Özel ve aramızda kalması gereken şeyleri pat diye söyleyiveriyor. Bende artık ne kadar sevsem de gel diye çağırmam yani kardeşimi evimde huzursuzluk olmasındansa az görüşelim daha iyi. Sende çağırma artık bence. Az görüş başın ağrımasın.

Aa şaka gibi neden öyle yapıyormuş ki konuştun mu? Hoş değil huzur bozması bence de ya konuş yada çağırma. Eski sevgili mevzusu açılsa patlatırdım bitane heralde :)

Zaten en son geçen yaz gördüm çok sık görüşmüyoruz o yurt dışında yaşıyor.

O sigara içerken ben çok yanında durmuyorum zaten. Dün yemek yaparken acelem vardı diye surdum. Yoksa rahatsız olur giderim normalde..
yardım konusuna gelince her zaman beklediğim birşey değil. Elbette ağırlarım ama bencil olması canımı sıktı. Biri bişeyler yaparken ben saatlerce kafamı telefondan kaldırmasam rahatsız olurum.
Yemek yerken bile bi elinde çatal bi eli telefonun ekranında. Yemeğini ye telefonla sonra uğraş bütün mikroplar o ekranın üstünde dedim,ay sen hastasın dedi bana. Bırak telefonu gel yardım et desem ofaya poflaya söylene söylene yapar canımı sıkar.
Söz konusu kardeşlik olunca kardeşinin davranışları çok anormal ..kendisi de evli ve çocuk doğurmuş bir kadın ..bazı şeyleri sen söylemeden dusunebilmeli .. hamileliğin sebebiyle hormonların herşeyi ×5 olarak sunuyor sana ama bu başka .. bide yurt dışında yaşıyor ..ha diyince de gidilmez ..insan ablasını özlemez mi ? Bir 5 dk telefonu bıraksa oksijensiz kalmaz merak etmesin ..bence konuş ve duygularını net bir şekilde ifade et ..anladığım kadarıyla yardımından çok dusuncesizliginden bunalmissin ..

ya kadının kendi çocuğuna hayrı yokmuş. ona bile kahvaltı hazırlamıyor yedirmiyor. seni mi düşüncek :)
pazara kadar az kalmış sık dişini napalım.. üzüldüm hem de çok. o kadının çocuğu için..

O zaman küçüktü ama 18 yaşında doğum yaptı işte. Düşünemiyordu kendi bile çocuktu. Süt veriyordu uyandığında öyle alışmış çocuk o yüzden yemiyordu.
Ama şimdi kocaman kadın :)
Hamilelikten dolayı yoruluyorum. Mesela dün kramplar girmeye başladı karnıma sabah da yaşadım. Şimdi durdu Allahtan. Gidene kadar bunalmasam iyidir hiç iyi hissetmiyorum kendimi bugün :(

O zaman küçüktü ama 18 yaşında doğum yaptı işte. Düşünemiyordu kendi bile çocuktu. Süt veriyordu uyandığında öyle alışmış çocuk o yüzden yemiyordu.
Ama şimdi kocaman kadın :)
Hamilelikten dolayı yoruluyorum. Mesela dün kramplar girmeye başladı karnıma sabah da yaşadım. Şimdi durdu Allahtan. Gidene kadar bunalmasam iyidir hiç iyi hissetmiyorum kendimi bugün :KK43:

Birşey yapma bırak ne hali varsa görsün resmen kendimizi kullndırıyoruz bile bile abla olmak sanırım bu

Söz konusu kardeşlik olunca kardeşinin davranışları çok anormal ..kendisi de evli ve çocuk doğurmuş bir kadın ..bazı şeyleri sen söylemeden dusunebilmeli .. hamileliğin sebebiyle hormonların herşeyi ×5 olarak sunuyor sana ama bu başka .. bide yurt dışında yaşıyor ..ha diyince de gidilmez ..insan ablasını özlemez mi ? Bir 5 dk telefonu bıraksa oksijensiz kalmaz merak etmesin ..bence konuş ve duygularını net bir şekilde ifade et ..anladığım kadarıyla yardımından çok dusuncesizliginden bunalmissin ..

O kadar iyi anladın ki evet düşüncesizliğinden bunaldım.
Geçen gün 3 saat konuştum ama başka bir konuda. Ama anlamıyor evet anlıyorum diyor ama aynen devam ediyor.
Telefonu bırak dediğim zaman beni rahat bırak ben buraya kafa dinlemeye geldim diye tepki verdi bende artık birşey demekten vazgeçtim çünkü sinirleniyorum başım ağrıyor :)

Aa şaka gibi neden öyle yapıyormuş ki konuştun mu? Hoş değil huzur bozması bence de ya konuş yada çağırma. Eski sevgili mevzusu açılsa patlatırdım bitane heralde :)

Zaten en son geçen yaz gördüm çok sık görüşmüyoruz o yurt dışında yaşıyor.

Sonuçlarını düşünemiyor konuşurken nereye gider bilmiyor ona göre söylediklerinde kötü bir şey yok. yaşına veriyorum 18 yaşında küçük de sayılmaz ama.

Birşey yapma bırak ne hali varsa görsün resmen kendimizi kullndırıyoruz bile bile abla olmak sanırım bu

İstanbulda bitane daha kız kardeşim var 19 yaşında,hem okuyor hem çalışıyor.. hemde elinden geldiğince evde yardım ediyor.
O olsa her konuda yardım eder etmese bile sohbet eder. Yani bişey yaparken keyifli geçer zaman. Yapmadığı zaman söyleyebiliyorum kalkk tembel diye şakalaşabiliyorum.
Ama bu farklı. Bu gerçekten eleştiriye gelmiyor düşüncesiz. Aslında düşüncesiz değil de düşünmeyi red ediyor diyebilirim. Bunalttı beni ya :) bugün gerçekten sanki bunalıma girmiş gibi hissediyorum isyan edesim geliyor bana kimse destek olmuyor diye.
Geçecek biliyorum ama çok sıkıldım insanlar memnun edilmeyi bekliyor resmen. Ben böyle değilim niye değilim diye kendi kendimi yiyip bitiricem :))

Sonuçlarını düşünemiyor konuşurken nereye gider bilmiyor ona göre söylediklerinde kötü bir şey yok. yaşına veriyorum 18 yaşında küçük de sayılmaz ama.

Karakter meselesi. Kesinlikle karakter benim 19 yaşında kız kardeşim daha var resmen yetemediğim yerlerde bana akıl verebiliyor..

Back
X