- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Ya zaten tatile geldi tamam o konuda birşey demiyorum. Tabi ki keyif yapıcak benim de ablam olsa bende gider keyif yaparım ama yardım da ederim birşey yaparken ben internette dolaşamam. Gezicek,keyif yapıcak ama bunlar saatler sürünce ve o sigaralar bitmedikçe üst üste yaktıkça(ben o sırada mutfakta birşeylerle uğraşırken) o zaman sinirlenirim.
Ben etrafı topluyorken o yerlere kül döküyor,aa döktüm diyip işine devam ediyor. Anlatmadığım birsürü şey de var bu yazdığım sadece anlık olan birşey :)
Ben sabırsız bir insan değilim kimseden de birşey beklemem. Ama bu hareketleri görünce çıldırmamak sinirlenmemek elde değil.
ve sadece canı isterse birşey yapıyor.
Geçen hafta aynı şey başımdaydı, benimki bir de ergen ertesi gün misafir gelecek mutfağı topluyorum, arkamdan gezip her tarafı nutella, sigara külü, çorba vs yapıyor. Ben topluyorum o dağıtıyor, damacanayı devirdi duygusal ergen, bebek uyandı gece gece hooofff seni çok iyi anladım kardeş bir de sen hamilesin. Fedakarlık yapma bundan sonra, yemeği dışardan söyliyelim falan de.