Ya zaten tatile geldi tamam o konuda birşey demiyorum. Tabi ki keyif yapıcak benim de ablam olsa bende gider keyif yaparım ama yardım da ederim birşey yaparken ben internette dolaşamam. Gezicek,keyif yapıcak ama bunlar saatler sürünce ve o sigaralar bitmedikçe üst üste yaktıkça(ben o sırada mutfakta birşeylerle uğraşırken) o zaman sinirlenirim.
Ben etrafı topluyorken o yerlere kül döküyor,aa döktüm diyip işine devam ediyor. Anlatmadığım birsürü şey de var bu yazdığım sadece anlık olan birşey :)
Ben sabırsız bir insan değilim kimseden de birşey beklemem. Ama bu hareketleri görünce çıldırmamak sinirlenmemek elde değil.
ve sadece canı isterse birşey yapıyor.
Geçen hafta aynı şey başımdaydı, benimki bir de ergenertesi gün misafir gelecek mutfağı topluyorum, arkamdan gezip her tarafı nutella, sigara külü, çorba vs yapıyor. Ben topluyorum o dağıtıyor, damacanayı devirdi duygusal ergen, bebek uyandı gece gece hooofff seni çok iyi anladım kardeş bir de sen hamilesin. Fedakarlık yapma bundan sonra, yemeği dışardan söyliyelim falan de.
Aynen öyle, ben de artık takmıyorum arada bi duygusallaşıyorum hormonlardan ama kimseye de çatmak istemiyorum sessiz kalıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Sizin için de üzüldüm hamilelik gerçekten zor, kardeşiniz düşüncesizlik ediyor ama bir hafta için ne kırmaya ne de kırılmaya gerek yok...İnsan sadece işi düşerken aranması tabi ki de üzücü birşey.. kız kardeş bu canından can yani..
ama malesef huy bu değiştiremiyorsun..
sendd huyunu biliyorsan hiç uğraşma memnun etmek için karşından ne görüyorsan aynısını yap.
Bende öyle yapardım ama kısa süreliğine görüyorum en son geçen yaz gelmişti. Böyle olunca uğraşıyorum mutlu etmek için uzağız bide.
Yoksa kesinlikle yakın olsak ne yiyecekse hazırlasın derim veya söylenirim sende yap diye. Böyle olunca kıyamıyorum.
Aynen öyle, ben de artık takmıyorum arada bi duygusallaşıyorum hormonlardan ama kimseye de çatmak istemiyorum sessiz kalıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Sizin için de üzüldüm hamilelik gerçekten zor, kardeşiniz düşüncesizlik ediyor ama bir hafta için ne kırmaya ne de kırılmaya gerek yok...
Ablaysan kaderin bu çekecenne zmn evlenip çocuk sahibi olursa olgunlaşır. Bi hafta içn keyfini bozma . Şakayla karışık hadii ben lavabodan çıkana kadar süpürge tut de ona yapmazsa baskı yap anan kesinlikle kavga etme. Ben kaç yaşına gelirsem geleyim ablamın yanında çoçuğum
Konuşursam kırarım diye sessiz kaldım o da kırıldığımı bildiği halde ne aradı ne mesaj attı, normalde ben de lafımı esirgemem ama o da hamile üzülsün istemiyorum doğumdan sonra elbet hesaplaşırım :)Gayet normal üzülmeniz heleki şu zamanda :)
Bazen sebepsiz yere ağlayasm bile geliyor :)
Bence çatmak olarak değil de lafınızı esirgemeyin. Ben genelde de lafımı esirgeyen biri değilim ama ona karşı daha sessiz kalıyorum duygusallığını bildiğim için. Bide kısa bir zaman olduğu için kırgın gitsin iatemem yoksa çat diye söylerim :)
İçinizde kalmasın çatmak değil fikrinizi açıkça belirtin her zaman özellikle şimdi hamileyken.
Konuşursam kırarım diye sessiz kaldım o da kırıldığımı bildiği halde ne aradı ne mesaj attı, normalde ben de lafımı esirgemem ama o da hamile üzülsün istemiyorum doğumdan sonra elbet hesaplaşırım :)
İşiniz zor Allah yardımcınız olsunHmmm o zaman susmalısın tabi :) hamileleri üzmemek lazımzaten hormonlar tavan yapmış,içimizde canavardan farksız birşey büyüyor
Bu bıdış da kıpır kıpır üstelik biri karnımda biri yanımdaiki tane de kedi var bide koca allahtan o yormuyor :)
Sizi kullaniyor siz de musaade ediyorsunuz ama. Izin vermeyin, hamileyken onun size hizmet etmesi lazim. Yarin obur gun ufacik biseyden de siz kotu olursunuz, bu yaptiklariniz silinir gider zaten
O zaman cok stres olmamaya calisin bari hamile hamile hic cekilmez valla. Allah kolaylik versin, allah kurtarsin diyelimYakın olsa hayatta müsade etmem ki :) ama taa dünyanın öbür ucundan geldi. Susuyorum bende mecbur idare etmeye çalışıyorum. Silinsin alıştım zaten bu kız kardeşim öyle yapılanı unutmayacak biri değil :) bile bile de mutlu etmeye devam ederim 1 haftadan birşey olmaz. Yakın olsa o zaman farklı olur tabi ki..
Bosanma yasamis zor gunler geciriyordur depresyona girmistir.Cunku ben de bazen salas yasiyorum boyle.Ablasinin nazini cekecegini dusunmustur.Ama hamileymissin.Yardim etmesi gerekirdi.Iki elin sesi bir de cabuk biter.Gunluk rrutin degil gezide bir silkinir insan sanki..Onceden nasildi bu insan sana karsi hayata karsi.Uzun donemde yani.Evliylen de depresyonda olabilir.Bosanma yuz biber olur..Bu halin ne diye sor.Bu salaslik ne depresyona mi girdin de.Bana da hamile halimle yardim etmedin bosvermissin herseyi deyip guzelce kirmadan konusAnlayacaktir..Tahmin ettigim degilse rahat bir tiptir.Cok sigara icmesi de depresiflik cagristirdi gerci.Dr bir yonlendir sen onu.Birlikte gidin.Ayrıldı eşinden kızı da eşinde kaldı eski eşinde çünkü yurt dışına eşinin izni olmadan götüremiyor.
Ben onlara gittiğimde kimseden birşey beklemedim. Çocuğuna baktım,kahvaltı etmiyordu çocuğu süt içiyordu normal kahvaltıya alıştırdım.. ki o zaman bile saat 2 den erken kalkmıyordu çocuk tv başında çizgi film izliyordu o uyanana kadar.
Bosanma yasamis zor hunler geciriyordur depresyona girmistir.Cunku ben de bazen salas yasiyorum boyle.Ablasinin nazini cekecegini dusunmustur.Ama hamileymissin.Yardim etmesi gerekirdi.Gunluk rrutin degil gezide bir silkinir insan sanki..Onceden nasildi bu insan sana karsi hayata karsi.Uzun donemde yani.
Yaa bacim. 1 hafta dişini sık sende. Belki oda kafa dinlemek icin gelmistir. Gidecegi gunde gelir, yapilan iyilik kalir birtek yanina. O yapmiyorsa sen cagir hadi sunu yapalim ama birlikte deyin gulerek. Surekli kahve sigara icmeside hic iyi degil. Gec saate kadar uyumasida. Kardesiniz depresyonda falan mi yoksa?
Hahahaha en azından çorba yapıyormuş ya
Kıyamam bide çocuk var..
Bundan sonra kalan günlerde makarna filan yapıcam
Tükendim artık
4 yildir hatta evliyken depresyonda olabilir bazilaei yillarca depresyon yasiyor.Kolay degil onu atlatmak.Tanimadigim icin bilemiyorum.Boşanmayı 4 sene önce yaşadı. Durumu bununla alakalı değil zaten her zaman böyleydi. Evliyken de uğraşmayı sevmez. Çoğu şeyi yapmak zor gelirdi. Tamam nazını çekerimde bu naz değil ki. Sen yap ben duş alayım bide çorba yap moduna girmiş yani :)
Her neyse gene de yapıyorum sadece biraz olsun sinirlerimi atmak için yazdım yarın istese gene yaparım. Yapmak değil sorun o saatten sonra yetiştirmeye uğraştığım halde 6 tane üst üste sigara içmesi internette dolaşması sinirlerimi bızuyor.
Kız hayır benim yaptığım koca tencere çorbayı yemiş bitirmiş afiyet olsun bir de her yere dökmüş üstüne de nutella yemiş zevksiz arkasında bıraktığı izlerden anladım. En son bağırmışım SEN ARTIK YATSANA diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?