Kız kardeş...

Geçen hafta aynı şey başımdaydı, benimki bir de ergen ertesi gün misafir gelecek mutfağı topluyorum, arkamdan gezip her tarafı nutella, sigara külü, çorba vs yapıyor. Ben topluyorum o dağıtıyor, damacanayı devirdi duygusal ergen, bebek uyandı gece gece hooofff seni çok iyi anladım kardeş bir de sen hamilesin. Fedakarlık yapma bundan sonra, yemeği dışardan söyliyelim falan de.

Hahahaha en azından çorba yapıyormuş ya
Kıyamam bide çocuk var..
Bundan sonra kalan günlerde makarna filan yapıcam
Tükendim artık

Aynen öyle, ben de artık takmıyorum arada bi duygusallaşıyorum hormonlardan ama kimseye de çatmak istemiyorum sessiz kalıyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Sizin için de üzüldüm hamilelik gerçekten zor, kardeşiniz düşüncesizlik ediyor ama bir hafta için ne kırmaya ne de kırılmaya gerek yok...

Gayet normal üzülmeniz heleki şu zamanda :)
Bazen sebepsiz yere ağlayasm bile geliyor :)
Bence çatmak olarak değil de lafınızı esirgemeyin. Ben genelde de lafımı esirgeyen biri değilim ama ona karşı daha sessiz kalıyorum duygusallığını bildiğim için. Bide kısa bir zaman olduğu için kırgın gitsin iatemem yoksa çat diye söylerim :)
İçinizde kalmasın çatmak değil fikrinizi açıkça belirtin her zaman özellikle şimdi hamileyken.

Ablaysan kaderin bu çekecen ne zmn evlenip çocuk sahibi olursa olgunlaşır. Bi hafta içn keyfini bozma . Şakayla karışık hadii ben lavabodan çıkana kadar süpürge tut de ona yapmazsa baskı yap ama kesinlikle kavga etme. Ben kaç yaşına gelirsem geleyim ablamın yanında çoçuğum

8 yaşında çocuğu var :)
Tabi ki ablayım yanımda huzurlu hissediyor,keyif yapıyor ablasına güveniyor ama insaf insaf
1 haftada beni yorduğu kadar eşim beni 1 senede yormadı

Konuşursam kırarım diye sessiz kaldım o da kırıldığımı bildiği halde ne aradı ne mesaj attı, normalde ben de lafımı esirgemem ama o da hamile üzülsün istemiyorum doğumdan sonra elbet hesaplaşırım :)

Sizi kullaniyor siz de musaade ediyorsunuz ama. Izin vermeyin, hamileyken onun size hizmet etmesi lazim. Yarin obur gun ufacik biseyden de siz kotu olursunuz, bu yaptiklariniz silinir gider zaten

Hmmm o zaman susmalısın tabi :) hamileleri üzmemek lazım zaten hormonlar tavan yapmış,içimizde canavardan farksız birşey büyüyor
Bu bıdış da kıpır kıpır üstelik biri karnımda biri yanımda iki tane de kedi var bide koca allahtan o yormuyor :)

İşiniz zor Allah yardımcınız olsun

Sizi kullaniyor siz de musaade ediyorsunuz ama. Izin vermeyin, hamileyken onun size hizmet etmesi lazim. Yarin obur gun ufacik biseyden de siz kotu olursunuz, bu yaptiklariniz silinir gider zaten

Yakın olsa hayatta müsade etmem ki :) ama taa dünyanın öbür ucundan geldi. Susuyorum bende mecbur idare etmeye çalışıyorum. Silinsin alıştım zaten bu kız kardeşim öyle yapılanı unutmayacak biri değil :) bile bile de mutlu etmeye devam ederim 1 haftadan birşey olmaz. Yakın olsa o zaman farklı olur tabi ki..

O zaman cok stres olmamaya calisin bari hamile hamile hic cekilmez valla. Allah kolaylik versin, allah kurtarsin diyelim

Bosanma yasamis zor gunler geciriyordur depresyona girmistir.Cunku ben de bazen salas yasiyorum boyle.Ablasinin nazini cekecegini dusunmustur.Ama hamileymissin.Yardim etmesi gerekirdi.Iki elin sesi bir de cabuk biter.Gunluk rrutin degil gezide bir silkinir insan sanki..Onceden nasildi bu insan sana karsi hayata karsi.Uzun donemde yani.Evliylen de depresyonda olabilir.Bosanma yuz biber olur..Bu halin ne diye sor.Bu salaslik ne depresyona mi girdin de.Bana da hamile halimle yardim etmedin bosvermissin herseyi deyip guzelce kirmadan konusAnlayacaktir..Tahmin ettigim degilse rahat bir tiptir.Cok sigara icmesi de depresiflik cagristirdi gerci.Dr bir yonlendir sen onu.Birlikte gidin.

Benim de yegenim baska sehirdeki diger ablamda kaliyor calisiyor orda kanser etmis kadini.Hicbirsey denmiyormus beyefendiye.Icime atiyorum kendi ecimde rahat degilim diyor.Abla sabret misafirin o. Kendi gidene kadar diyorum.
Burdakiler de beni uzuyor bazen dusuncesizlikleriyle.Bencil kisiliklerle karsikarsiyayiz ailece boyle cunku bunlar

Son düzenleme:
Yaa bacim. 1 hafta dişini sık sende. Belki oda kafa dinlemek icin gelmistir. Gidecegi gunde gelir, yapilan iyilik kalir birtek yanina. O yapmiyorsa sen cagir hadi sunu yapalim ama birlikte deyin gulerek. Surekli kahve sigara icmeside hic iyi degil. Gec saate kadar uyumasida. Kardesiniz depresyonda falan mi yoksa?

Boşanmayı 4 sene önce yaşadı. Durumu bununla alakalı değil zaten her zaman böyleydi. Evliyken de uğraşmayı sevmez. Çoğu şeyi yapmak zor gelirdi. Tamam nazını çekerimde bu naz değil ki. Sen yap ben duş alayım bide çorba yap moduna girmiş yani :)
Her neyse gene de yapıyorum sadece biraz olsun sinirlerimi atmak için yazdım yarın istese gene yaparım. Yapmak değil sorun o saatten sonra yetiştirmeye uğraştığım halde 6 tane üst üste sigara içmesi internette dolaşması sinirlerimi bızuyor.

Kız kardeşim hep böyleydi. Evliyken de,bekarken de,boşandıktan sonra da.. depresyonda filan değil karakter bu huy. Dişimi sıkmıyor olsam tepki verirdim buraya yazmazdım zaten :) yada sessiz kalmazdım. Yada belim ağrımasına rağmen sofrayı da kurar kaldırmazdım.
Yaptığım iyiliği konuşmuyorum kız kardeşe yemek yapmak gezdirmek iyilik olmuyor. Birlikte vakit geçirmek oluyor ama ben bu kadar uğraşırken tek başıma! Böyle rahat olması zoruma gidiyor. Hamile olmasam bunları zerre kafama takmam ilk defa gelmiyor neticede ve her geldiğinde böyle.

Hahahaha en azından çorba yapıyormuş ya
Kıyamam bide çocuk var..
Bundan sonra kalan günlerde makarna filan yapıcam
Tükendim artık

Kız hayır benim yaptığım koca tencere çorbayı yemiş bitirmiş afiyet olsun bir de her yere dökmüş üstüne de nutella yemiş zevksiz arkasında bıraktığı izlerden anladım. En son bağırmışım SEN ARTIK YATSANA diye

4 yildir hatta evliyken depresyonda olabilir bazilaei yillarca depresyon yasiyor.Kolay degil onu atlatmak.Tanimadigim icin bilemiyorum.

Aaa bende çorba yapıyor sandımmm :))) ayy tam çıldırmalık :)
Ergen işte ne zevki olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…