• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız kardeş...

İstediği saatte yatsın kalksın istediği kadar sigara içsin , istediği yemeği yesin ama sizi hizmetçi gibi kullanmasın. Ben olsam sarmaya yardım etmeyeceğini anlayınca belim ağrıdı yapamayacağım hiç der makarna atıverirdim ocağa siz bir de kalkmış çorba yapmışsınız. Kahvesini neden kendisi almıyor? Engeli mi var?

Gocunmak değil kesinlikle. Onun yüzünün düştüğünü görmek istemiyorum. Çünkü gerçekten yüzü düşüyor :))
Düşerse düşsün.Hamile kadından sarmalar şunlar bunlar istiyor. Bi de utanmadan yüzü mü düşüyor. Fazla tepki veriyorum belki ama hiç normal gelmedi. Ezdirmeyin kendinizi. Yanınızda sigara içmesine de müsade etmeyin.

Evli mi ,çocukla kim ilgileniyor.siz ona gidiyor musunuz ,o nasıl davranıyor onlara gittiğin zaman ?

Ne ablalar var. Pankek ha. Nasıl canım çekti. Ablam omlet yapıp beni başından atıyor.

Evli mi ,çocukla kim ilgileniyor.siz ona gidiyor musunuz ,o nasıl davranıyor onlara gittiğin zaman ?

Ayrıldı eşinden kızı da eşinde kaldı eski eşinde çünkü yurt dışına eşinin izni olmadan götüremiyor.
Ben onlara gittiğimde kimseden birşey beklemedim. Çocuğuna baktım,kahvaltı etmiyordu çocuğu süt içiyordu normal kahvaltıya alıştırdım.. ki o zaman bile saat 2 den erken kalkmıyordu çocuk tv başında çizgi film izliyordu o uyanana kadar.

İstediği saatte yatsın kalksın istediği kadar sigara içsin , istediği yemeği yesin ama sizi hizmetçi gibi kullanmasın. Ben olsam sarmaya yardım etmeyeceğini anlayınca belim ağrıdı yapamayacağım hiç der makarna atıverirdim ocağa siz bir de kalkmış çorba yapmışsınız. Kahvesini neden kendisi almıyor? Engeli mi var?

Yapamam ki öyle ya :) zaten çorba istedi kaçar gibi banyoya gitti neye uğradığım şaşırdım yani anlamak için fırsatım olmadı :KK70:
Sonra da yemeğe küsüp öylece bırakamam.
Kahvesini ben ayaktayım diye istemiştir kahve basit zaten makinaya koyuyorum kendi kendine pişiyor.
Engeli yok canım :))) çok da uyanık aslında bakma. İşine gelmiyorsa işine geldiği gibi davranıyor huy ondaki.

Düşerse düşsün.Hamile kadından sarmalar şunlar bunlar istiyor. Bi de utanmadan yüzü mü düşüyor. Fazla tepki veriyorum belki ama hiç normal gelmedi. Ezdirmeyin kendinizi. Yanınızda sigara içmesine de müsade etmeyin.

Ben hamileyim diye şunu yapmiyim,bunu yapmiyim diye düşünmüyorum zaten yani yaparken gocunmam sadece yardım bekledim (bugün) çünkü gerçekten sarma yapmak için saat 5 geç bir saat :) yetişmez.
Bilmiyor diye düşündüm bian ama yerken "ben yaparken şöyle yapıyorum"
filan diyor :)))
Masayı kurarken geldi şunları kıysana dedim dur saçımı topliyim diyip gitti geldiğinde sogra hazırdı bile :)) işten kaçıyor herhalde..

Ayy okurken içim daraldı. Elbette haklısınız. Ama kırmak istemiyorsunuz ve misafir. Dişinizi sıkın birkaç gün daha.
Ama yanınızda sigara içmesine müsade etmeyin. Kendiniz için değilsede bebeğiniz için. Çıksın balkonda içsin.

Ayy okurken içim daraldı. Elbette haklısınız. Ama kırmak istemiyorsunuz ve misafir. Dişinizi sıkın birkaç gün daha.
Ama yanınızda sigara içmesine müsade etmeyin. Kendiniz için değilsede bebeğiniz için. Çıksın balkonda içsin.

Ben o sigara içerken yanında durmuyorum zaten yemek filan yapıyorsam anca ama o zaman da etkilenmiyorum.
Evet kırmak istemiyorum ama pazar günü olsun biran önce diyorum hergün. Neyse ki az kaldı :)

Üzüldüm size,bir şey söyleseniz ters anlar kötü ayrılırsınız aklınız kalır,böyle de yoruluyorsunuz.Zor...
Bence 2 gün daha sıkın dişinizi,en fazla şaka yollu bir şeyler söyleyin,ciddi ciddi tartışırsanız siniriniz bozulur gerek yok.

aynen sinirim bozulsun istemiyorum. Bebişim etkilenmesin :))

Kardesin cok vicdansiz,sinir bozucu ve bencil okurken ben sinirlendim,sonuna kadar haklisin ama yinede sabret derim,sabret derken onu uzecek birsey deme fakat bu kadarda kendini hirpalama,mesela kahvaltimi hazirladi ona toplattir,disari ciktiniz geldiniz yemege yardim ettir,sen talep etmiyorsan onunda isine gelir,yardim iste yapmasi gerekenleri soyle,aptal gibi gormesine musaade etme...hamile olmasan gidecek idare et derdim ama hhamilesin,kendini cok yorma...

Kardesin cok vicdansiz,sinir bozucu ve bencil okurken ben sinirlendim,sonuna kadar haklisin ama yinede sabret derim,sabret derken onu uzecek birsey deme fakat bu kadarda kendini hirpalama,mesela kahvaltimi hazirladi ona toplattir,disari ciktiniz geldiniz yemege yardim ettir,sen talep etmiyorsan onunda isine gelir,yardim iste yapmasi gerekenleri soyle,aptal gibi gormesine musaade etme...hamile olmasan gidecek idare et derdim ama hhamilesin,kendini cok yorma...

Yok üZecek birşey demem zaten ufacık birşey söylesem suratı düşüyor. Eleştiriye dahi gelemiyor. Artık kahvaltı hazırlamıyorum ben o kalkmadan kahvaltımı yapıyorum o uyandığında sende birşeyler ye. Diyorum. Uğraşmıyorum artık. Bazen ben işlerim bitince sigarası bittiğinde geliyor 10 dk sonra :)
Ben de yardım ediym mı diyor ama işim bitmiş oluyor o zaman da :))
Sigarayı bırak gel de diyemem. Bikere söyledim şu sigarayı sonra iç diye üüf içemem bekleyemem dedi. O yüzden söylenmeyip kendi haline braktım.

Kardeşiniz resmen bayan kapris.
Misafir değil o kardeşse yardım etmeli elbet.
Gelip sarmalari sizinle sarmasini isteydiniz siz ablasiniz iş buyurup ona haddini bildirebilirdiniz.
Kimse kimsenin hizmetcisi degil.

Kardeşiniz resmen bayan kapris.
Misafir değil o kardeşse yardım etmeli elbet.
Gelip sarmalari sizinle sarmasini isteydiniz siz ablasiniz iş buyurup ona haddini bildirebilirdiniz.
Kimse kimsenin hizmetcisi degil.

Sigarası bitmiyor ki yardım istiyim :) bitince de kaçar gibi banyo yapmaya girdi dur benimle sar diyemem ters birşey söyler bütün keyfim kaçar diye. Sırf sinirlenmemek için birşey demiyorum inan çünkü tepkilerini biliyorum.

geçen hafta kız kardeşim geldi yurt dışından gezmek,kafa dinlemek bizimle vakit geçirmek için. Kendisi 26 yaşında.
Çok seviyorum,çok mutlu da oldum hatta gelmesi için sabırsızlandım diyebilirim. Fakat geldiği günden beri benim sinirlerim alt üst oldu :KK57:
1 hafta katlanamıyor musun diyeceksiniz belki ama cidden şuan hal ve hareketlerini gördükten sonra katlanamıyorum!
Bunu söylerken de hiç vicdan azabı çekmiyorum hemde zerre kadar.
Geldiği ilk gün kahvaltı sofrasını donalttım,pankek,börek,akla gelebilecek herşeyi yaptım burada ki kültürü ona yaşatmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
saat 14:30 da uyanır,kahvaltı sofrasına oturur,yemeğini yer ve kalkar sigara keyfi yapar.. bense sofrayı etrafı toplarım sonra gezmek için dışarı çıkarız..
zaten bir yere gidip gelene kadar akşam 7 oluyor çünkü erken kalkmıyor. Uyandırmaya da uğraştığım zaman
" offff" larla karşılaşırım...
Bugün yine rutin bir şekilde o 1 de uyandı,ki bugün şaşırdım erken uyanmasına,uyanınca 3 sigara içti kahve içti,sonra kahvaltı vs saat 2 buçuk oldu..
dışarı çıkalım diye hazırlandık bir yerlere gittik saat 4oldu ve bana canım sarma çekti sarma yapalım mı dedi.. tamam yapalım tabi bende severim.. eve geçmemiz gerek ama hala mağazada kıyafet deniyor ve hadi acele edelim dediğimde ben hemen karar veremem bekle diye trip atıyor..
neyse eve gelmemiz saat 5 i buldu..
Lahana yapraklarını kaynattım,harcı hazırladım, o sırada kız kardeşim kahve istedi,kahvesini de yaptım.. o kahve,sigara,internet keyfi yaptı mutfakta. 3 tane mutfakta,3 tane de balkonda sigara içip internette dolaştı...
ben sarmaları sarmaya başladım,balkondan içeri girdi ve çorba da yapalım mı,şu çorbadan yapmayı biliyor musun dedi? Tamam yaparız dedim bana sarmalara yardım edecek sanıyorum,birden ben bi duşa gireyim dedi :bicak:
Ben sarmaları bitirince geldi,çorbayı da yaptım etrafı toparlamak kaldı bikaç bişey kaldı etrafta.. o sırada lavaboya girdim çıktım o hala elinde telefonla "su kaynıyor bi bak istersen" dedi :KK70:
Bare onun altını kapatsaydın diyince de yüzü düşüyor.. etrafı da toparladım,şimdi yemeğin pişmesini bekliyorum daha sofrayı kurucam! O hala elinde telefon internet keyfi yapıyor.
Annemi de aradı sarma yapıyoruz dedi :)))
Bunları yazarken sadece iç dökmek için yazıyorum çünkü 1 hafta geldi ve patlamak istemiyorum. Verdiği gereksiz tepkileri hiç yazmadım bile. Bazen neye uğadığımı şaşırıyorum,bikere benimle konuşurken laflarına dikkat et diye sesimi yükselttim dayanamadım çünkü,ama o zaman bile benden fazla bağırdığı için ve sinirlendiğim zaman başım ağrıdığı için susuyorum çünkü hamileyim ve zırt pırt ilaç içmek istemiyorum. Bu aralar sinirlenmiyorum alıştım,ama içimde şişmesin diye yazmak istedim :) eşim saat 7,7 bucuk gibi geliyor,yemek gecikse sorun olmaz fakat ben de acıktım ve yardım etmiş olsaydı şimdiye kadar pişerdi.
şimdi de ben acıktım diyor.

Kızlar ben mı abartıyorum hamilelikten dolayı?
Hamilesin bi de.. kardeşiniz yaptiği cok ayip. Sonuna kadar haklisiniz

Ayrıldı eşinden kızı da eşinde kaldı eski eşinde çünkü yurt dışına eşinin izni olmadan götüremiyor.
Ben onlara gittiğimde kimseden birşey beklemedim. Çocuğuna baktım,kahvaltı etmiyordu çocuğu süt içiyordu normal kahvaltıya alıştırdım.. ki o zaman bile saat 2 den erken kalkmıyordu çocuk tv başında çizgi film izliyordu o uyanana kadar.
kocasından bu tavırları yüzünden mi bosandi

Back