• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kiz isteme :)

cnm hakkıında hayırlısı olsun işin çok zor bir tarafta sevdiğin diğer tarafta amcanın oğlu yani başka biri deseydin belki daha çok yardımcı olurduk ama neden baban seni amcanın oğluyla evlendirmeye çalışıyorki inşallah çözülür cnm herşey

iste canim ben grecekten ne yapacagimi bilemiyorum yerimde olsaydin ne yapardin sen?:çok üzgünüm:

aklimda bundan karisik ya ikiyerde sIkIstim kaldim nasil hareket edecegimi bilemiyorum ki

geçmişi okumadım canım çözüm sundularmı bilmiyorum araya birini girdirsen yakın akrabağ onlar yardımcı olurlar belkide canım başkada çözüm bulamıyorum daha önce başıma gelmediği için

allah hic kimseyi boyle bir durumla karsilastirmasin ...:uhm:dayim son umudum baska bir cozum yok dayim konusabilir oda yapamazsa vay halime kacanlardan olurum galiba baskada yapilacak birsey kalmiyacak cunku offfffff..

her şeyden önce daha lise son sınıfta okuyorum demişsin, evliliği düşünmek için daha çok gençsin . tabii sevdiğinle evlenemezsen sonunda seni gene okutmayıp amcanın oğlu ile evlendireceklerse o daha kötü tabi.
amcanın oğlu nasıl biri peki, yani anlatsan durumunu belki onun da sevdiği biri vardır, o da evlenmek istemiyordur seninle.

kızım sen gerçektenmi lise son öğrencisisin canım daha çok küçüksün sevdiğin kaç yaşında peki

cnm ben fransada okula gidiyorum lise son sinif simdi fransada arkadaslarla gezerim ama cokta degil babam biraz eski kafalardandir birakmiyor yani amcamla ikisi planlamislar illa amca oglun diye annemede soylesemmi diye dusunuyorum ama babaùda hic kimseyi dinlemez ki cunku kullagina az bucuk vardi kiminle konustugumu ogrendi bunu yapanda kuzenim yapti bunu gitti babama haber verdi olan sonra oldu herkesin haberi oldu kiminle konustugum ve butun ailem karsi cikiyor dayim haric yani bir yandandda cok seviyorum askimi..?bilmiyorum neyapacagim

canım daha çok küçüksün sakın akılsızca bişi yapma babana geri kafalı demişsin çok ayıp onlar senin kötü olmanı istemezler o kişi seni kullanıyor olabilir akıllı davran sende aşkın kurbanlarından olma günümüde neler oluyor sana abla hatta anne tavsiyesi

iste canim ben grecekten ne yapacagimi bilemiyorum yerimde olsaydin ne yapardin sen?:çok üzgünüm:

cnm senin yerinde olmak istemezdim baban seni evlendirmek istiyordu annen ne diyor okumuşumdur ama unuttum birde bütün aile neden amcanın oğluna vermeye çalışıyor seni

arkadaşlar yazmış bencede amcanın oğluyla otur konuş yaşımız küçük şimdiden böyle şeylerin konuşulmasını istemiyorum ben evliliği düşünmüyorum gibi

iyi haberlerini bekliyoruz cnmyerimseniben

Sakın amcanın oğluyla evlenmek gibi bi hata yapma.Hangi çağda yaşıyoruz canım.Ne demekmiş yani.Diren biraz sende.Hemen pes etme.Babana anlat seviyorum falan de.Hem Türkiye'de yapabilecekmisin?Bunu bize sorarak karar veremezsin kendin düşünmelisin.Sonuçta sen yaşayacaksın burda. Türkiye bize göre iyi ama sen Fransa'nın yaşam koşullarına alışmışsın bakalım sana iyi gelecekmi? Bunların hepsini iyi düşünmelisin ondan sonra karar vermelisin.En kısa zamanda çözmen dileğiyle bilmiyorumkismile

Ben senin lise son sınıf olduğunu daha yeni gördüm.Evlilik kararı vermen için çok erken değil mi sence?Diğer kızlarında dediği gibi önünde kocaman bi hayat var ve sevdiğin insan seni kullanabilir. Türkiye'ye kaçıp öylece ortada kalmakta var.Neler görüyoruz çevremizde.Sen bi kaç sene bekle bence.Yinede son karar senin.

her şeyden önce daha lise son sınıfta okuyorum demişsin, evliliği düşünmek için daha çok gençsin . tabii sevdiğinle evlenemezsen sonunda seni gene okutmayıp amcanın oğlu ile evlendireceklerse o daha kötü tabi.
amcanın oğlu nasıl biri peki, yani anlatsan durumunu belki onun da sevdiği biri vardır, o da evlenmek istemiyordur seninle.

ah keske cnm anlatabilsem ama nerde gozu bendeymis zaten ben onu abi olarak goruyordum ama o beni seviyormus amcamla babam konusmuslar kuzenimle oda olur demis ben kime ne anlatayim ki bu durumda senağlama

cnm senin yerinde olmak istemezdim baban seni evlendirmek istiyordu annen ne diyor okumuşumdur ama unuttum birde bütün aile neden amcanın oğluna vermeye çalışıyor seni

arkadaşlar yazmış bencede amcanın oğluyla otur konuş yaşımız küçük şimdiden böyle şeylerin konuşulmasını istemiyorum ben evliliği düşünmüyorum gibi

iyi haberlerini bekliyoruz cnmyerimseniben

cnm keske iyi haberler verebilsem size ama durum soyle ilk baska soyle basladi benim sevgilim kuzenimin kuzeni yani enistemin yegeni ben kuzenime soylemek istememmistim onceden sonrada ne olur ne olmaz hani belki darilir falan diye soyledim ona oda cekemesi nedense gitti turkiyedeki butun aileme anlatti herseyi sonrada bunlar babamin kulagina geldi ve inandi cunku kuzenimin elinde bizim msn konusmalrimiz varmis elinde msn sifremi biliyordu onceden ben bunu ondan beklemedigmden sifremi falan degistimemistim nerden bilebilirdim ki boyle yapacagini guveniyordum yani ona,butun ailem istemiyor konusmami anneme bu durumu anlattim cok zor olacak diyor cunku babam cok inat bir cozum bulamiyoruz iknada edemeyiz diyor annem ne yapabiliriz ki ya bu durumda ?senağlama

Ben senin lise son sınıf olduğunu daha yeni gördüm.Evlilik kararı vermen için çok erken değil mi sence?Diğer kızlarında dediği gibi önünde kocaman bi hayat var ve sevdiğin insan seni kullanabilir. Türkiye'ye kaçıp öylece ortada kalmakta var.Neler görüyoruz çevremizde.Sen bi kaç sene bekle bence.Yinede son karar senin.

beklemeyi dusunuyorum zaten cnm cunku dediginiz gibi daha erken sevgilimde beklerim seni diyor ama baban beklermi bilemiyorum diyor iste offf ya .eyvahedigeldismile

beklemeyi dusunuyorum zaten cnm cunku dediginiz gibi daha erken sevgilimde beklerim seni diyor ama baban beklermi bilemiyorum diyor iste offf ya .eyvahedigeldismile

sende babana desene ben daha çok küçüğüm önümde çok zaman var sizin yanınızda biraz daha vekit geçirmek istiyorum diyerek yumuşatmaya çalış

cnm keske iyi haberler verebilsem size ama durum soyle ilk baska soyle basladi benim sevgilim kuzenimin kuzeni yani enistemin yegeni ben kuzenime soylemek istememmistim onceden sonrada ne olur ne olmaz hani belki darilir falan diye soyledim ona oda cekemesi nedense gitti turkiyedeki butun aileme anlatti herseyi sonrada bunlar babamin kulagina geldi ve inandi cunku kuzenimin elinde bizim msn konusmalrimiz varmis elinde msn sifremi biliyordu onceden ben bunu ondan beklemedigmden sifremi falan degistimemistim nerden bilebilirdim ki boyle yapacagini guveniyordum yani ona,butun ailem istemiyor konusmami anneme bu durumu anlattim cok zor olacak diyor cunku babam cok inat bir cozum bulamiyoruz iknada edemeyiz diyor annem ne yapabiliriz ki ya bu durumda ?senağlama

cnm eniştenin yeğeniymiş sevgilin enişten yardımcı olamaz mı ? bir de kusura bakma ama ben sizin aileye bir anlam veremedim kuzenin seni babana şikayet ediyor kuzeniyle berabersin diye :umursamaz:

babanla sen birebir konuşamazsın bu durumda annen seninle birlikte olursa problemler biraz azalır sana yardım edecek enişten dayın ve annen var cnm en azından herşeyin olma sürecini yavaşlatsanız bari
:sm_confused:

cnm eniştenin yeğeniymiş sevgilin enişten yardımcı olamaz mı ? bir de kusura bakma ama ben sizin aileye bir anlam veremedim kuzenin seni babana şikayet ediyor kuzeniyle berabersin diye :umursamaz:

babanla sen birebir konuşamazsın bu durumda annen seninle birlikte olursa problemler biraz azalır sana yardım edecek enişten dayın ve annen var cnm en azından herşeyin olma sürecini yavaşlatsanız bari
:sm_confused:

kiskancligindan yapti ama bende bir anlam bulamiyorum babama soylemekle eline bunlar gecti enistem ne yapsin yaza hersey belli olacak iste bakalim yumstabilirsek ne mutlu bize ama bilmiyorum sonum ne olacak hani hareket etmeden sizden fikirlerinizi alayim dedim

canım bak sen sakın yakınlaşma benim kanımca o kişi senden faydalanmak istiyor olabilir sana nasıl davranıyor yanına fazla yaklaşıyormu

cnm ben onu coktan taniyorum galiba iyi anlatamadim:sm_confused: ben onu seviyorum oda beni yazlari gorusebiliyoruz ancak taniyorum onu hani bir telefon gorusmesiyle evlenecegim degil coktan taniyorum onu sende haklisin boyle dusunmeyle sence beni kullanip kullanmadigini nerden cozebilirim?ama ben boyle birsey yaptigina inanmiyorum ama olurmu olur ortalikta birsey yokken emin olmamdan zara gelmez :umursamaz:

sende babana desene ben daha çok küçüğüm önümde çok zaman var sizin yanınızda biraz daha vekit geçirmek istiyorum diyerek yumuşatmaya çalış

ben boyle dedim zaten keske dinlese beni bana diyorkikuzeninle sen bizim evde yasayacaksiniz ne diye bilirsin ki baska boyle degince ?eyvahedigeldismile

Back