• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kiz isteme :)

ashiq_kiz

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
313
47
318
Fransa
arkadaslar benim bir sevgilim var 8 aydir konusuyoruz bu sene nasip olursa izine gittigimizde beni istemeye gelicek ben yurtdisindayim, sizce ben turkiyede alisabilirmiyim ?herkes zorlanirsin iyi dusun diyor ama benimde kucuklukten beri hayalim turkiyede yasamak:)tecrubeli ablalarimizdan cevap bekliyorum surda sayili gunler kaldi cunku simdiden cok heycanliyim herkese tesekkur ediyorum opuldunuz :teytey::teytey:

Son düzenleme:
arkadaslar benim bir sevgilim var 8 aydir konusuyoruz bu sene nasip olursa izine gittigimizde beni istemeye gelicek ben yurtdisindayim, sizce ben turkiyede alisabilirmiyim ?herkes zorlanirsin iyi dusun diyor ama benimde kucuklukten beri hayalim turkiyede yasamak:)tecrubeli ablalarimizdan cevap bekliyorum surda sayili gunler kaldi cunku simdiden cok heycanliyim herkese tesekkur ediyorum opuldunuz :teytey::teytey:

sevgilinin şartlarını da bir düşün.ordaki koşullarının üstünde olmalı ki; yadırgamayasın. şahsen benim fikrim bu. sonuçta ülkemiz güzel; ama yurtdışının imkanları ve orada insana verilen değer farklı.

arkadaslar ben tam aciklayamadim ya :D simdi biz 8 aydir konusuyoruz ve ailem hic istemiyor cunku babamin aklinda beni amcamin ogluna vermek istiyor tabi kuzende olmaz demiyor buda isi tamamen bozdu ben arada kaldim yani baski yapiyorlar sevgilim illaki kacalim demiyor ben gerekirse 10 kere isterim diyor yani bekleyecek ama bende biliyorum ki babam inat ve hayir deyip gonderecek sonucta kacacagim belli vermezse kacarim ben sundan korkuyorum kactigimda ailem yanimda olmayacak tek basima tamam sevgilim olacak yanimda ama iste:/ bilemiyorum ki?aklim cok karisik

fransaki ortamini ve buraya gelicegin ortami tam bilemeden yorum yapmak yanlis olur.
Turkiyede de Fransada da cok farkli yasam sartlari var, Fransadan cok daha kotu sartlara da gelebilirsin cok daha iyisine de . 8 aydir konusuyoruz demissin ama iki farkli ulkedeyken konusmak derken nasil bir iletisim halindesiniz, 8 aydir sadece telefon ya da internet uzerinden anlastigin bir insansa bu evlilik karari yanlis olabilir, hos amcanin ogluyla evlenmen de yanlis olur.

iste cnm ama 8 aydir telefondan konusuyoruz biz daha onceden seviyorduk birbirimizi yani tanisiyorduk ama uzaktan kismek eylul ayinda oldu ancak acilabildik yani sanal hayatinda tanisma degil bizimkisi cnm severek ben fransada oluncada konusma imkanlari olarak internet ve telefon var iste:/

peki sen fransada nasıl yaşıyorsun onu anlat
baban seni amca oğluna vermeyi düşünüyorsa aile yapını tahmin edebiliyoruz zaten
Fransada diye gez istediğini yap bir hayatın yok anladığım kadarıyla
türkiyede de ne kadar kötüsü olabilir ki
ama sen bu adama nasıl güvenip de her şeyi geride bırakıp kaçacaksın bilemiyorum
allah yardımcın olsun

bu arada belki annene söyleyebilirisn
ben başkasını seviyorum diye
o babana söyler, istemeye gelirler olur belki
söylemeden bilemezsin ki

Canım kaçmakta ne demek, sakın böyle bir hata yapmayasın.
Annenle yakınsanız bu konuyu ona aç,o seni anlayacaktır. ıstemediğin biriyle evlenmek tabiki de olmaz ama kaçmakta çözüm değil inan!!! Ailene sırtını çevirmek,onları silmek demek,bu da çok ağır bişey. Belki ileride pişman bile olabilirsin. Olayları tatlı dille çözmeye çalış bence.

cnm ben fransada okula gidiyorum lise son sinif simdi fransada arkadaslarla gezerim ama cokta degil babam biraz eski kafalardandir birakmiyor yani amcamla ikisi planlamislar illa amca oglun diye annemede soylesemmi diye dusunuyorum ama babaùda hic kimseyi dinlemez ki cunku kullagina az bucuk vardi kiminle konustugumu ogrendi bunu yapanda kuzenim yapti bunu gitti babama haber verdi olan sonra oldu herkesin haberi oldu kiminle konustugum ve butun ailem karsi cikiyor dayim haric yani bir yandandda cok seviyorum askimi..?bilmiyorum neyapacagim

Anladığım kadarıyla sadece dayın karşı çıkmıyor. Eğer öyleyse git dayınla konuş, seni en iyi anlayacak insan o dur! Ama inanki kaçmak çözüm değil. Olayların daha da kötüye gidebileceğini aklından çıkarma.

valla canim sen beni anladin:)ama iste dayimda bir yere kadar konusa bilir babam enistesi yani boyle bir konuya acilir insallah ama vermez diye dusunuyorum inat ya sence babami nasil ikna edebilirim bir fikrin varmi ki tatlim ?

Sen her zaman olumlu düşün. Gerçekten zor bir durum,seni çok iyi anlıyorum ama açık açık konuşmaktan başka çare yok gibi... ıstemediğin bir insanla evlenme tabiki de,zamanla yoluna girecektir işler. Tekrar söylüyorum,herşeyin iyisini düşün ki iyi olsun...

ben ne yapacagimi bilmiyorum gercekten herkes bisey soyluyor ..... gecenlerde babama durumu acik acik soylesemmi diye dusundum,ama ben boyle birsey yaparsam yanlis anlayacagi kesin hic bir baba anlayisli olamaz bu konularda galiba :)son cagre sevgilim konusacak olmadi baska birsey kalmiyor yapilacak dayim yapar yapsa yapar en yakin zamanda konusacagim dayimla zaten durumlardan haberdar ederim ben seni cnm :) yazdiklarin cok iyi geldi bana

Sevgilinin konusması yanlıs olur. Y sen acık acık konus ya da dayın konussun bence. Allah yardımcın olsun canım,ama bu kadar da kafana takma herşey olacağına varır...

cnm hakkıında hayırlısı olsun işin çok zor bir tarafta sevdiğin diğer tarafta amcanın oğlu yani başka biri deseydin belki daha çok yardımcı olurduk ama neden baban seni amcanın oğluyla evlendirmeye çalışıyorki inşallah çözülür cnm herşey

Back