- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Ben olsam oynatmazdım galiba zaten o dönem kendilerini tanıma dönemi kişilik gelişiminin önemli zamanları aklı karışsın istemezdimSelam kızlar . Başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün kızıma oyuncak bebek alayım dedim . Malum biliyorsunuz artık bebeklerde ateş pahası . Küvetli banyo yapan bebek diye bir bebek aldım kıyafet ve küveti pembe olanda vardı mavi olan da . Biz kızımız olduğu için pembe aldık ve 110 tl ödedik . Ama eve gelince bebeğin kıyafetini çıkarttım ve resmen bebeğin pipisi var . Bebeğin saçı vs yok ama yüzüne bakınca bildiğiniz kız bebek alta bakınca pipi var . Ben bu bebeği değiştirmek istiyorum ama kutusunu açarken yırtmıştım . Sizce bu bebeği değiştirler mi ?Yoksa önemsiz mi sizce ? Kızım şuan iki yaşında bir sene sonra bu ne der diye çekiniyorum .
bu ne be trans bebek gibiBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
Fişi duruyor . Pketinin bi kısmını yırtmıştım ama bantla hallederim . Yarın götürücem .bu ne be trans bebek gibiay güldüm ama.oyuncak bebeklere cinsel organ yaptıklarını bilmiyodum.paketleme hatası olmuştur.fişi duruyorsa götürün.
Bu cocuklar icin ozellikle yapılıyor bilincaltina islemek için instagramda bir sayfa var cocukkitabidok....tam yazmiyorum orda bunlarin incelemesi var eşcinselliğin normal oldugunu aşılıyor kesinlikle gidin iade edin oynatmayın. Gecen oraya bir anne foto atmıştı bebegin ozel bolgesinden bir parca cikmis kiz oyuncak bebek bildiginiz penis tak cikar oraya.aynen yapılmıyor bende o yuzden resım ıstedım
eger altına cıs yapan bebekse toto kısmına yakın bır kucuk delık koyuyorlar sırf o su cıksın dıye popo bıle tam popoya benzemıyor
yanı konu sahıbı oyuncak bebeklere organ yapmıyorlar
hatta bırebır et bebek aldık bız bıldıgınız gercek bebek sanırsınız onda bıle yok
o yuzden bebegın resmı lazım yuzu baska altı baska dıyor
onlar tabuları yıkmışlar kutu ne kiEvet yahani mavi olanı aldım desem neyse . Ama kutusunu yırttım baya değiştirirler mi ki
Hayir üretim hatasi degil son zamanlarda bu sekilde cok var instada bir sayfada onlarca anne yollamış.hem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız
manyak mı bunlar
fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası
Teşekkür ederim bilgi için hemen takip edicemBu cocuklar icin ozellikle yapılıyor bilincaltina islemek için instagramda bir sayfa var cocukkitabidok....tam yazmiyorum orda bunlarin incelemesi var eşcinselliğin normal oldugunu aşılıyor kesinlikle gidin iade edin oynatmayın. Gecen oraya bir anne foto atmıştı bebegin ozel bolgesinden bir parca cikmis kiz oyuncak bebek bildiginiz penis tak cikar oraya.
Lutfen herkes dikkat etsin kitap içeriklerine ve oyuncaklarla verilen mesajlara.
Pipisini kesinçok hoşsunuz ya. Komik geldi. Yani yanlışlık olmuş sonuçta kıyafetini başka bir bebekle değiştirebilirler. Erkek bebeklerin içinde kız olabilir
Evet bu bebekten bizde de var kuvetli degl ama ben de bi tuhaf olmstum elime bisey degdi bebekte baktm ki erkek bi bebekmis ust kiyafeti pembeBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?