Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Ben olsam oynatmazdım galiba zaten o dönem kendilerini tanıma dönemi kişilik gelişiminin önemli zamanları aklı karışsın istemezdim

bu ne be trans bebek gibi ay güldüm ama.oyuncak bebeklere cinsel organ yaptıklarını bilmiyodum.paketleme hatası olmuştur.fişi duruyorsa götürün.
Fişi duruyor . Pketinin bi kısmını yırtmıştım ama bantla hallederim . Yarın götürücem .

Bu cocuklar icin ozellikle yapılıyor bilincaltina islemek için instagramda bir sayfa var cocukkitabidok....tam yazmiyorum orda bunlarin incelemesi var eşcinselliğin normal oldugunu aşılıyor kesinlikle gidin iade edin oynatmayın. Gecen oraya bir anne foto atmıştı bebegin ozel bolgesinden bir parca cikmis kiz oyuncak bebek bildiginiz penis tak cikar oraya.
Lutfen herkes dikkat etsin kitap içeriklerine ve oyuncaklarla verilen mesajlara.

Hayir üretim hatasi degil son zamanlarda bu sekilde cok var instada bir sayfada onlarca anne yollamış.

Teşekkür ederim bilgi için hemen takip edicem

Yani o da bi şey mi insanlar 9 ay kız zannedip erkek doğuruyorlar Ben bunun üretim hatası filan olduğunu düşünmüyorum. Bazı şeyler artık kasıtlı yapılıyor. Değişik değişik oyuncaklar var kafa insan gövde hayvan filan. Kutusu yırtılmış da olsa ben gidip iade ederdim ve iade almama şansları olmazdı olamazdı böyle bir durumda.

Tövbe yarabbim nasıl birşey o
bence geri alırlar

Pipisini kesin çok hoşsunuz ya. Komik geldi. Yani yanlışlık olmuş sonuçta kıyafetini başka bir bebekle değiştirebilirler. Erkek bebeklerin içinde kız olabilir

Ben cocukken vardi pipili kukulu bebekler. Ama boyle degil, daha gercekci yenidogan goruntusunde. Amaaan ne istemistim pipiliden ben 8 9 yaslarindaydim ama. 2 yas icin uygun degil. Daha cinsiyet farkina tam aymamisken kafa karisikligi yaratmanin anlami yok. Cinsel konularda durduk yere bilgi uyaran sunmak dogru degil. Onlar merak edip sorduklarinda, sadece sorduklari kadarina, dogru bir sekilde yanit vermeliyiz.
Paranoyak homofobik teorilere guldum ama. Evet lgbti lobisi is basinda. Bebeklere pipi yapip pembe giydirme taktigiyle cocuklarimizi escinsel yapacaklar Emin olun boyle bir seye ihtiyac yok. Escinsellik insanlik tarihi kadar eski. Var ve var olmaya devam edecek. Cogunuzun evladi var. Biraz daha hos gorulu olmaya calisin.

Daha önce bayağ bilindik bi oyuncak mağazasında çalıştım, normalde kutuyu da isterler yani öyle söylerler ama biraz konuşursanız yani ısrar ederseniz alırlar çünkü şöyle yapılıyor, fişi olduğu sürece, mesela arızalı ya da bozuk olan bir oyuncak genelde geri yollamak için depoya koyuluyor, eğer depoda sizin bu aldığınız bebekten iade edilmek üzere olan bitane varsa onun kutusunun içine de mesela sizin kutusu olmadan götürdüğünüzü koyuyorlar ve böylece sizin iade ettiğinizi de reyona koyabiliyorlar  yani alırlar bence. Bu arada ilk kez gördüm pipili bebek

Hayir hakikaten emzik var ve agzi kapali bu bebek baya sornlu uretim hatasi cok 2 sebeple iadeyi gerceklestirrsn diye dusunuyorum .

Bizim pipili bebegn elbisesi dikili ustune cikmiyor kizim farketmedi o yuzden .

Kızın açıp da her gün pipiye kukuya mı bakıyor ? Ne farkeder ki bebek işte.Ayrıca çocuk şu an anal dönemde yavaş yavaş cinsel kimliği oluşmaya başlıyor farklı cinsiyeti de görüp öğrenmeli bu bebekler de o amaçla üretilmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…