- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Ya evet valla komik bende bebeğe baktıkça gülesim geliyorNe komik bir konu böyleGeri almazlarsa eğer sünnet edin kökünden kesin değişim yaparlarsa da yerine verecekleri bebeğin donunu açıp kontrol edin olmadı elle yoklayın. Mazallah başka birşey çıkar falan aman diyim
Sıkıntı da o zaten farkındaysanız bebeğin pipisi haricinde erkek olduğu anlaşılmıyor . Bildiğiniz pespembe bi bebek . Hani erkek bebek diye bilerek alsak sorun değil . Ama kız bebek diye aldık ve 110 tl para verdik . Bu kadar para verdikten sonra da bu sıkıntıyı görmezden gelemiyoruzne olabilir ki bebek erkekse? genital bölgenin bomboş olmasından farkı ne hadi kendinden farklı gelir diyorsanız. o da farklı
Attım ilk sayfa da olması lazım mesajların arasındaMerak ettim bie resmini atarmısınız, şaşırdım doğrusu
Ben bilmiyodum açıkcası cinsel organ yaptıklarını . Yaşı gereği daha yeni bebeklere merak salmıştı . İlk aldığımızda böyle çıktı şansımızaKesinlikle gidin değiştirin.
Besbelli yanlış paketlenmiş,erkek bebek kız gibi giydirilmiş.
Kutu yırtık olacak tabii, böyle birşeyi önceden tahnin edemezdiniz değil mi?
Kabul ettirin değiştirtin zorla
Bu arada bebeklere organ yapıyırlar malesef.
Eskiden oraları düz yaparlardı.Bayadır pipi var.
Hatta kız şeysi bile gördüm. Ortaya çizgi yapmışlardı ne gerek varsa,çok şaşırmıştım.
İnanın internette herşeye denk gelirim bi buna denk gelmemişim . Evet yarın gidip değiştirmek için uğraşıcamPembe giydirilmis ( renk ayrımına karşıyım ancak burada subliminal bit mesaj var ) Kız bandanasi takılmış vr erkek bebek.
Alınmayacak en son oyuncağı almışsınız. Uzun süredir tartışmalı bir oyuncak bu.
Bence değiştirmeye gidin ısrar edin.
Kutusuna dikkat etmedim yazı var mı ama kontrol edicem .Bu firmaya açılmış davalar varmış bu bebekten dolayı. Kutunun üstünde ayrıntılı yazılma şartı varmış.
Ayrıntılı bir yazı Yoksa değiştirmek zorundalar.
Bu 110 lira mi yuh yani ucmus gercekten fiyatlarBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
İnanın internette herşeye denk gelirim bi buna denk gelmemişim . Evet yarın gidip değiştirmek için uğraşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?