Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Bu bebek sosyal medyada paylasildi
Bu konu cok derinlere gider
Yarin aldiginiz yer ile gorusun belki alirlar
Hklısınız . Bi deneyeyim şansımı yoksa pipisini kescem galiba he bu arada bebekle birlikte emzik var ama ağzında delik yok . Ağzına delik açıcaklarına pipisine mi açtılar be

Evet zaten çirkeflikte üstüme yoktur

Sünnetli değil ve bir oyuncak bebeğin pipisini inceleyip ciddi yorum yaptığım gerçeğiyle biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var şu an.

Çocuğunuzun bu tip şeyleri yakın zamanda sorması normal ve gerekli zaten. Çocuğu uzak tutmaya çalışmayın, cinsiyetleri tanımak isteyecek hatta sizin ve babasının cinsel organlarınızı bile görmeyi isteyebilir çok yakında.
Ama oyuncak bebeklerde cinsel organların olması doğru değil. Ambalajını atsanız dahi bu sebeple iade yapabilirsiniz. Bence bu bebeğin herhangi bir versiyonunu almayın, yani değişim değil iade talep edin.

Tamam arkadaşlar yarın gidip şansımı deneyeceğim . Bana da garip geliyor yani olmamamsı lazımdı . Dediğim gibi bir yıl sonra zaten kızım kendi bedenini tanımaya başlar . Bu bebek baya kafasını karıştırabilir

Ay krize girdim ya siz cok yaşayın

Evet zaten bunu değiştirip kontrol ederek başka tarz bi bebek alacağım . Yani pili takın deneyin çalışıyor mu dedik hatta denediler ama hiç bu konuda uyarı yapılmadı bizde sadece sesini duyduk bebeğin eğer görseydim almazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…