- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Hklısınız . Bi deneyeyim şansımı yoksa pipisini kescem galibaBu bebek sosyal medyada paylasildi
Bu konu cok derinlere gider
Yarin aldiginiz yer ile gorusun belki alirlar
Evet zaten çirkeflikte üstüme yokture sız ne bıleceksınız paketı acarken aysenın ıcınden haydar cıkacagını
bılmeden acarken yırttınız normal
sız parasını odeyıp aldıgınız seyı ıstıyorsunuz hakkınız olarak
gıdın kutusuyla fısıyle bence bırazda dişli olmak gerek degısım veya iade ısteyın hatta bu ne bıcım bebek cocuklara uygun mu sosyal medyaya bıle tasırım bu mevzuyu dıyın gerekırse
hem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız
manyak mı bunlar
fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası
Trans birey bebek
Kiz diye aldik erkek çıktı diye degiştirseniz yardimcı olurlar benceBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
Ay krize girdim ya siz cok yaşayınhem pipili hem sunnetlı bu ne bıcım oyuncak
hadı koydun pipi yuz goz nıye kız
manyak mı bunlar
fısıyle ve kutuyla gıdın sız en ıyısı bellıkı karısıklık olmus yuzu kız altı erkek bebek degıl butun tum olarak ya kız ya erkek ıstıyoruz sunun kafasını veya govdesını degıstırın deyın
bellı kı uretım hatası
Evet zaten bunu değiştirip kontrol ederek başka tarz bi bebek alacağım . Yani pili takın deneyin çalışıyor mu dedik hatta denediler ama hiç bu konuda uyarı yapılmadı bizde sadece sesini duyduk bebeğin eğer görseydim almazdımÇocuğunuzun bu tip şeyleri yakın zamanda sorması normal ve gerekli zaten. Çocuğu uzak tutmaya çalışmayın, cinsiyetleri tanımak isteyecek hatta sizin ve babasının cinsel organlarınızı bile görmeyi isteyebilir çok yakında.
Ama oyuncak bebeklerde cinsel organların olması doğru değil. Ambalajını atsanız dahi bu sebeple iade yapabilirsiniz. Bence bu bebeğin herhangi bir versiyonunu almayın, yani değişim değil iade talep edin.
Normalde böyle şeyleri umursamam ama bu ciddi bir konu. Böyle bir bebek çocuklarda cinsiyet karmaşası oluşturabilir sanki bilinçli yapılmış gibi çok ilginçBebek bu arkadaşlar Eki Görüntüle 2588229 Eki Görüntüle 2588232
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?