Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Son derece haklılık payınız var müşteriyi yanıltma şikayeti ile giderseniz sonuç alabilirsiniz biraz da sesiniz çıkacak tabi değiştirin yoksa bebeginiz kimyası değişmiş bir bebegi rol model alabilir barbie bebekleri aldıgı gibi.

Bunu böyle ögrenmemeli diye düşünüyorum,

Çocuk 2 farklı cinsiyeti öğrenmeli ama bu bebekte cinsiyet karmaşası var sıkıntı orda zaten

Merhaba ins... Adlı sosyal medyada buna benzer çokça oyuncagın paylasıldıgı annelerın uyarıldığı bir sayfa var. İsterseniz bi bakıp. Oyuncak deyıp gecmemek lazım. Çocuklarımıza neler asılamaya çalısıyorlar düşünmek lazım

Konuyu yanlış yere açmışım o yüzden ceza aldım iki gün . Dün gittim hiç ısrar etmememe rağmen hemen haklısınız diye geri aldıkar . Sonra melis bebek diye bi bebek vardı ona baktım . Açın kutuyu kontrol edicem dedim ve ikinci şok yaşadım . Bebeğin bacak arasında bi delik var ve içinde ufak bi plastikten çubuk var . Yarım kibrit kadar . Çocuk takıp çıkarabiliyor çubuğu . Resmen penis ve vajina canlandırılmış bebekte . Artık bebekleri falan bıraktım daha tararlı oyuncaklar aldım onun yerine

Şaka gibi ya kusura bakmayın canım sıkıldı bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…