- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Pipisini mi . Eğer onu diyosanız hayır ben görünce üstünü giydirdim hemenKızınız oyuncağı görmüş müydü?
Firmaya şikayet dilekçesi yazın, şikayetim var â da yazın. Firma size muhakkak döner degistirmezlerse.
Bebeği görüp oynadıysa vermenizi istemeyebilir.Pipisini mi . Eğer onu diyosanız hayır ben görünce üstünü giydirdim hemen
O konuda sıkıntı olmaz zaten oyunakcıya girince hemen unuturBebeği görüp oynadıysa vermenizi istemeyebilir.
Yani buna benzer kel bi bebeği daha var kızımın ama onda cinsel organ yok .26 yasimdayim pipili bebek ben cocukken bile vardi.Böyle keltoş bebekler pipili oluyor galiba, benim gordugum pipili de boyle keltostu, yeni dogmus kivaminda biseydi.
Umarim geri verebilirsiniz.
Yok hayır iyice inceledim ne erkek yazıyor ne kız . Ama pembe kıyafetli yani .Paketin üzerinde cinsiyet yazıyor mu? Bildiğiniz kız görünümlü erkek bebek
Bence götürürseniz değişim yaparlar. Çünkü renk pembe, görüntü kız.Yok hayır iyice inceledim ne erkek yazıyor ne kız . Ama pembe kıyafetli yani .
Ben görmedimYazdım ama
Evet teşekkürler yarın götürücemBence götürürseniz değişim yaparlar. Çünkü renk pembe, görüntü kız.
Evet mesela benim pembe kıyafetli erkek bebeğim vardı çocukken ama bu bebek farklı. Yüzünden anlaşılıyor, bariz kız. O yüzden tepki gösteriyor insanlar, elbisesi pembe renkli olduğu için değil.ben küçükken bütün bebeklerimin pipisi ve kukusu vardı ve bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadığımı düşünüyorum. konuya tam anlam veremedim aslında. bir de benim tavsiyem çocuklarınıza renklerin cinsiyeti varmış gibi göstermemeniz yönünde. her rengi sevip benimsemeli bence çocuklar. yine de her fikre saygı duyuyorum tabii... ama bu konu bana biraz garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?