Kız bebek diye aldığım oyuncak bebek erkek çıktı

Kızınız oyuncağı görmüş müydü?

26 yasimdayim pipili bebek ben cocukken bile vardi. Böyle keltoş bebekler pipili oluyor galiba, benim gordugum pipili de boyle keltostu, yeni dogmus kivaminda biseydi.

Umarim geri verebilirsiniz.

26 yasimdayim pipili bebek ben cocukken bile vardi. Böyle keltoş bebekler pipili oluyor galiba, benim gordugum pipili de boyle keltostu, yeni dogmus kivaminda biseydi.

Umarim geri verebilirsiniz.
Yani buna benzer kel bi bebeği daha var kızımın ama onda cinsel organ yok .

Kutusunda bebeğin erkek olcağı hakkında bir bilgi yok . Ama şöyle bir yazı var ve vizyon geliştirir diyor . Bu da bi garip yani

Paketin üzerinde cinsiyet yazıyor mu? Bildiğiniz kız görünümlü erkek bebek

ben küçükken bütün bebeklerimin pipisi ve kukusu vardı ve bununla ilgili hiçbir sorun yaşamadığımı düşünüyorum. konuya tam anlam veremedim aslında. bir de benim tavsiyem çocuklarınıza renklerin cinsiyeti varmış gibi göstermemeniz yönünde. her rengi sevip benimsemeli bence çocuklar. yine de her fikre saygı duyuyorum tabii... ama bu konu bana biraz garip geldi.

gülmek isteyenler için de şu bebeği paylaşayım :)

Evet mesela benim pembe kıyafetli erkek bebeğim vardı çocukken ama bu bebek farklı. Yüzünden anlaşılıyor, bariz kız. O yüzden tepki gösteriyor insanlar, elbisesi pembe renkli olduğu için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…