Herşey senin için nevroş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey senin için nevroş
kız deli misin sen ne gelişimi ne çoçuğu bu yaştan sonra bırak artık kendi kendilerine gelişsinlerBen çocuk gelişimi veya aşçılık istiyorum:)
Hatta burada 2 yıllık aşçılık bölümü var.Okul uzak olmasa onu bile yazmayı düşündüm ama okul uzak yetişemem:)
Ben hiç merak etmiyorumHerşey senin için nevroş
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
hani canfebe aldığın kürek varya hah işte onunla vurılmuş gibi hissediyorsun foruma giremeyinceO zaman editör olamazdım
Bende senin kaleni bozarımben ona küreğimle vururum
İşte benim diğer hobim çocuklar canım:)İletişimim çok iyi ,keşke imkanım ve kazanma şansım olsa normal okurdumkız deli misin sen ne gelişimi ne çoçuğu bu yaştan sonra bırak artık kendi kendilerine gelişsinler
aşçılık iyiymiş ama ben konudan sıkılınca derse girmem beni atarlar
Ben ölürüm galibahani canfebe aldığın kürek varya hah işte onunla vurılmuş gibi hissediyorsun foruma giremeyince
Canim uzaktan eğitim ile açıköğretim aynı değil. Uzaktan eğitim internet ortamında canlı ders yapıyorsun hocalara soru sorabiliyorsun. Dönem sonunda sınavlar oluyor.Geçmiş olsun canımSana bir şey soracağım:)
Açıköğretim bölümleri var :)İstanbul açık ve uzaktan eğitim yazıyor:)O uzaktan eğitim mi acaba yoksa açıköğretim mi bilgin var mı?
Dün biri ile tanıştım burada uzaktan eğitim okumuş ama bazı sınavlara girmiş:)
Bu açıköğretimde aynı mı bilgin var mı:)Ne işim var İstanbul'da ona göre tercih yapacağım:)
Çiklotalı pasta gibi, şerbetli baklava gibi, sanki tıpatıp tantuni gibi tadıBen hiç merak etmiyorum
amannnn marmara fayı benim evin altından geçiyo napalımOrasıda yakın:/
Amin canım Allah'a emanet olalım canım
Dışardan okuyup bir döner edasıyla kendini yiyip bitiriyorsunhani canfebe aldığın kürek varya hah işte onunla vurılmuş gibi hissediyorsun foruma giremeyince
ay çok ağlarım yapmaBende senin kaleni bozarım
Ablam o zaman ben onu hiç yazmayayım:)Yani gitme imkanım olmaz boşa kazanmış olurum:)Canim uzaktan eğitim ile açıköğretim aynı değil. Uzaktan eğitim internet ortamında canlı ders yapıyorsun hocalara soru sorabiliyorsun. Dönem sonunda sınavlar oluyor.
aynen hemen gizli sekmedenDışardan okuyup bir döner edasıyla kendini yiyip bitiriyorsun
Biz 7 aydır sürekli sallanıyoruz kafa gitti:/amannnn marmara fayı benim evin altından geçiyo napalım
Hiç merak etmedimaynen hemen gizli sekmeden
ama yazamamak çok koyuyo be
Bir yere gitmeyeceksin kuzum. Evde derslere baglanacaksin.Ablam o zaman ben onu hiç yazmayayım:)Yani gitme imkanım olmaz boşa kazanmış olurum:)
Şimdi diyete girdimÇiklotalı pasta gibi, şerbetli baklava gibi, sanki tıpatıp tantuni gibi tadı
Bakınız bir yemek bolümü editörü nasıl kandırılır beni feyz alınız
Ablam sınavlara gidip girmek gerekiyor denildi:)Bir yere gitmeyeceksin kuzum. Evde derslere baglanacaksin.