• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
ooooo tebrik ederim canım 😍
darısı mezuniyetine inşallah ❤
Sağol canım bakalım kısmet:60:
Bilmediklerim vardı:)Mesela 4 yıllık bölümler için AYTye girmem gerekiyormuş ben ne de olsa oluyor ve sadece kendimi denemek için girdim diye pek araştırmadım:)Neyse artık sonra ya geçiş yaparım yada yeniden girerim:)

Sağol canım bakalım kısmet:KK60:
Bilmediklerim vardı:)Mesela 4 yıllık bölümler için AYTye girmem gerekiyormuş ben ne de olsa oluyor ve sadece kendimi denemek için girdim diye pek araştırmadım:)Neyse artık sonra ya geçiş yaparım yada yeniden girerim:)
bi söylenti var,psikoloji açıköğretime açılacak diye :)
ben epey niyetine girdim 😬

Amin canım 😘.
Fay hareketi sizin ordan çekilmiş ama ben öyle okudum bu depremi tahmin eden öyle açıkladı Allah esirgesin🤲
Canım Erkenek-Maraş diyorlar bize 2-3 saat mesafede:( Yani yine çok etkileniriz:(Keşke öyle olsa korkuyorum:(

bi söylenti var,psikoloji açıköğretime açılacak diye :)
ben epey niyetine girdim 😬
Ben çocuk gelişimi veya aşçılık istiyorum:)
Hatta burada 2 yıllık aşçılık bölümü var.Okul uzak olmasa onu bile yazmayı düşündüm ama okul uzak yetişemem:)

Canım Erkenek-Maraş diyorlar bize 2-3 saat mesafede:KK43: Yani yine çok etkileniriz:KK43:Keşke öyle olsa korkuyorum:KK43:
Bitlis tarafı diye okudum ben canım.Allah im hiç bir yere vermesin merhamet etsin kortuklarimizdan emin kılsın inşallah .

Back