Köfteler Kıymalı Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
İşte benim diğer hobim çocuklar canım:)İletişimim çok iyi ,keşke imkanım ve kazanma şansım olsa normal okurdum:KK43:
Aşçılık konularına baktım tam benlik aslında:KK70:
Web tasarmda düşünüyordum önce ama sıkıcı ve zor şeyler yapmak istemiyorum:)
gönlüne göre olsun o zaman kuzucum :KK36:

çocuk diye hobi mi olur beee :olamaz:

Neden Uzaktan Eğitim ? Uzaktan Eğitimin Avantajları Nelerdir?
  • Uzaktan Eğitim; Öğrenci merkezlidir.
  • Uzaktan Eğitim; Fırsat eşitliği sunar.
  • Uzaktan Eğitim; Fiziksel engelli öğrencilere eğitim olanağı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Geniş öğrenci kitlesine eğitim hizmeti sunabilen bir eğitim sistemidir.
  • Uzaktan Eğitim; Zaman ve mekandan bağımsızdır. Coğrafi ve bölgesel engelleri ortadan kaldırır.
  • Uzaktan Eğitim; Gelişmiş araçlarla ders işleme imkanı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Geleneksel eğitimden yararlanamayan kişiler için vazgeçilmezdir.
  • Uzaktan Eğitim; Eğitim ve Öğretim ortamına 7/24 erişim olanağı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; İşte çalışmak zorunda olan kişilerin öğrenimlerine devam edebilmesini sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Evlilik, askerlik, çocuk sahibi olma gibi nedenler sebebi ile eğitimine ara veren kişilere kaldığı yerden devam etme şansı verir.
  • Uzaktan Eğitim; Her bir öğrencinin kendi öğrenme hızında öğrenim görmesine imkan sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Yüzyüze eğitimde gereken ulaşım, barınma, konaklama, beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır.
  • Uzaktan Eğitim; Öğretim elemanlarıyla etkileşimli ve dinamik bir öğrenme süreci yaşatır.
  • Uzaktan Eğitim; Uzaktan Eğitim mekandan bağımsız olması yönüyle öğrencilerin internet erişimi olan her hangi bir yerden istedikleri kalitede eğitim almalarına olanak sağlar.

Biz 7 aydır sürekli sallanıyoruz kafa gitti:/
bizim de bildim bileli oluyor.o beklenen büyük İstanbul depremi fay hattı işte bizden geçen.artık tepki de veremiyorum :)
o 99 depremi çok korkutmuştu bizi,1 hafta çadırlarda kaldık.ama sonra sık sık olunca alışılıyor herhalde

Neden Uzaktan Eğitim ? Uzaktan Eğitimin Avantajları Nelerdir?
  • Uzaktan Eğitim; Öğrenci merkezlidir.
  • Uzaktan Eğitim; Fırsat eşitliği sunar.
  • Uzaktan Eğitim; Fiziksel engelli öğrencilere eğitim olanağı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Geniş öğrenci kitlesine eğitim hizmeti sunabilen bir eğitim sistemidir.
  • Uzaktan Eğitim; Zaman ve mekandan bağımsızdır. Coğrafi ve bölgesel engelleri ortadan kaldırır.
  • Uzaktan Eğitim; Gelişmiş araçlarla ders işleme imkanı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Geleneksel eğitimden yararlanamayan kişiler için vazgeçilmezdir.
  • Uzaktan Eğitim; Eğitim ve Öğretim ortamına 7/24 erişim olanağı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; İşte çalışmak zorunda olan kişilerin öğrenimlerine devam edebilmesini sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Evlilik, askerlik, çocuk sahibi olma gibi nedenler sebebi ile eğitimine ara veren kişilere kaldığı yerden devam etme şansı verir.
  • Uzaktan Eğitim; Her bir öğrencinin kendi öğrenme hızında öğrenim görmesine imkan sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlar.
  • Uzaktan Eğitim; Yüzyüze eğitimde gereken ulaşım, barınma, konaklama, beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır.
  • Uzaktan Eğitim; Öğretim elemanlarıyla etkileşimli ve dinamik bir öğrenme süreci yaşatır.
  • Uzaktan Eğitim; Uzaktan Eğitim mekandan bağımsız olması yönüyle öğrencilerin internet erişimi olan her hangi bir yerden istedikleri kalitede eğitim almalarına olanak sağlar.
Ablam bak bu bölüm:KK66:
IMG_20200806_003621.jpg

bizim de bildim bileli oluyor.o beklenen büyük İstanbul depremi fay hattı işte bizden geçen.artık tepki de veremiyorum :)
o 99 depremi çok korkutmuştu bizi,1 hafta çadırlarda kaldık.ama sonra sık sık olunca alışılıyor herhalde
6.8 depremini unutamıyorum:/Sürekli onu yaşıyorum:)
Normal değilim bu sıra çok paniğim:)

X