Geçmişi silmekte yeterliaynen hemen gizli sekmeden
ama yazamamak çok koyuyo be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi silmekte yeterliaynen hemen gizli sekmeden
ama yazamamak çok koyuyo be
gönlüne göre olsun o zaman kuzucumİşte benim diğer hobim çocuklar canım:)İletişimim çok iyi ,keşke imkanım ve kazanma şansım olsa normal okurdum
Aşçılık konularına baktım tam benlik aslında
Web tasarmda düşünüyordum önce ama sıkıcı ve zor şeyler yapmak istemiyorum:)
Ozamansa kuregime vurma bidaha , çok sinirlenince kendimi tutamıyorumay çok ağlarım yapma
ilkinde öyle diyosun da sonraları çok acıtmıyoBen ölürüm galiba
Benim var:)gönlüne göre olsun o zaman kuzucum
çocuk diye hobi mi olur beee
Siz beni bölümden attırmak istiyorsunuz galibailkinde öyle diyosun da sonraları çok acıtmıyo
bizim de bildim bileli oluyor.o beklenen büyük İstanbul depremi fay hattı işte bizden geçen.artık tepki de veremiyorum :)Biz 7 aydır sürekli sallanıyoruz kafa gitti:/
Ablam bak bu bölümNeden Uzaktan Eğitim ? Uzaktan Eğitimin Avantajları Nelerdir?
- Uzaktan Eğitim; Öğrenci merkezlidir.
- Uzaktan Eğitim; Fırsat eşitliği sunar.
- Uzaktan Eğitim; Fiziksel engelli öğrencilere eğitim olanağı sağlar.
- Uzaktan Eğitim; Geniş öğrenci kitlesine eğitim hizmeti sunabilen bir eğitim sistemidir.
- Uzaktan Eğitim; Zaman ve mekandan bağımsızdır. Coğrafi ve bölgesel engelleri ortadan kaldırır.
- Uzaktan Eğitim; Gelişmiş araçlarla ders işleme imkanı sağlar.
- Uzaktan Eğitim; Geleneksel eğitimden yararlanamayan kişiler için vazgeçilmezdir.
- Uzaktan Eğitim; Eğitim ve Öğretim ortamına 7/24 erişim olanağı sağlar.
- Uzaktan Eğitim; İşte çalışmak zorunda olan kişilerin öğrenimlerine devam edebilmesini sağlar.
- Uzaktan Eğitim; Evlilik, askerlik, çocuk sahibi olma gibi nedenler sebebi ile eğitimine ara veren kişilere kaldığı yerden devam etme şansı verir.
- Uzaktan Eğitim; Her bir öğrencinin kendi öğrenme hızında öğrenim görmesine imkan sağlar.
- Uzaktan Eğitim; Bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişme imkanı sağlar.
- Uzaktan Eğitim; Yüzyüze eğitimde gereken ulaşım, barınma, konaklama, beslenme gibi ek harcamaları ortadan kaldırır.
- Uzaktan Eğitim; Öğretim elemanlarıyla etkileşimli ve dinamik bir öğrenme süreci yaşatır.
- Uzaktan Eğitim; Uzaktan Eğitim mekandan bağımsız olması yönüyle öğrencilerin internet erişimi olan her hangi bir yerden istedikleri kalitede eğitim almalarına olanak sağlar.
yirim senin siniriniOzamansa kuregime vurma bidaha , çok sinirlenince kendimi tutamıyorum
Nevroşun kafası karıştı abla , istersen sina şekli açık öğretim ve uzaktan öğretimde nasıl oluyor onu anlatBir yere gitmeyeceksin kuzum. Evde derslere baglanacaksin.
Çok yogunum dedim yaaa boş biri değilimNeredesin ses vermiyorsun
6.8 depremini unutamıyorum:/Sürekli onu yaşıyorum:)bizim de bildim bileli oluyor.o beklenen büyük İstanbul depremi fay hattı işte bizden geçen.artık tepki de veremiyorum :)
o 99 depremi çok korkutmuştu bizi,1 hafta çadırlarda kaldık.ama sonra sık sık olunca alışılıyor herhalde
Biz boşmuyuz yaniÇok yogunum dedim yaaa boş biri değilim
Bana gün doğmuş nasıl karışmaSen karışma
silemem :)Geçmişi silmekte yeterli
Bilmem aynı apartmanda yaşamıyoruzBiz boşmuyuz yani
Ben sildim bugün düzeldi:)silemem :)
sonra bütün kayıtlı şifrelerim gidiyo
tamam hobinle sana mutluluklarBenim var:)
Yemeğe ilgim sönük kalıyor o derece:)
Nasıl yani:)Bana gün doğmuş nasıl karışma