• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun kuzum,en iyisi kapat her şeyi uyumaya çalış,karanlık iyi gelir. Ben de çok uykusuzum
Sağol kuzum Yaa birde panik atak geldi uzun zamandır böyle olmamıştım .aslında kafamı dağıtmaya calisiyorum ilaç icmeyeyim dedim ama😒.
Dua et bana 😔

Evet canım bizede öyle geldi:)Taşındığımız dönemde kayısı yapıyorlardı:)Bayrama yakın bitti:)Şimdi hediye durumu var:)
Bende gelin diyemiyorum:)
olsun valla ne anlayışlı kv maşallah 😍 başkası olsa eksik gedik aramaya damlar hemen :)

olsun valla ne anlayışlı kv maşallah 😍 başkası olsa eksik gedik aramaya damlar hemen :)
Yok canım öyle karışan biri değil:)Hatta yardım etmeye çalışıyor:)Maddi olarak destek olabiliriz dedi:)

Geçmiş olsun canım:KK60:Sana bir şey soracağım:)
Açıköğretim bölümleri var :)İstanbul açık ve uzaktan eğitim yazıyor:)O uzaktan eğitim mi acaba yoksa açıköğretim mi bilgin var mı?
Dün biri ile tanıştım burada uzaktan eğitim okumuş ama bazı sınavlara girmiş:)
Bu açıköğretimde aynı mı bilgin var mı:)Ne işim var İstanbul'da ona göre tercih yapacağım:)
aaa senin sonuçlar ne oldu sahi

Sağol kuzum Yaa birde panik atak geldi uzun zamandır böyle olmamıştım .aslında kafamı dağıtmaya calisiyorum ilaç icmeyeyim dedim ama😒.
Dua et bana 😔
Allah yardımcın olsun canım:60:
Bende bugün paniğim eşim yok deprem olacak sanıyorum:(

Allah yardımcın olsun canım:KK60:
Bende bugün paniğim eşim yok deprem olacak sanıyorum:KK43:
Amin canım 😘.
Fay hareketi sizin ordan çekilmiş ama ben öyle okudum bu depremi tahmin eden öyle açıkladı Allah esirgesin🤲

Back