- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
abla yaaaaaaaaaa
Ne yaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla yaaaaaaaaaa
GeldimmmÖzledim Canfeb
İnşallah canım sağolhappy happy ol inşallah Canfeb
herkeslere günaydinlar hayırlı cumalar
sana da canımherkeslere günaydinlar hayırlı cumalar
allah korusunnnnnnnnnnnnçarpılmadım kurtulamadınız
Valla hiç basit değildi iç bacaklarım hala açıyor eğilip kalkmaktanAlışkın değilsin canım:)Yani yeni yeni yapıyorsun:)Zamanla sanada basit gelecek:)
evet bende ama o benim hiç aklıma gelmedi annem senin olsun dediTamam sunumu konuşalım:)
Annenin bakır tabağı sende mi
benim düşme ihtimali yok klozet var bizde tek malesefben bi kere düşürdüm teli wc ye
sevgiliyiz yine m.ö.
eşim bana tel almış rahatça konuşalım diye.oturma odasında tv izlerken bizim televizyon titremeye başlıyo,bütün gözler abimde.bi tek onda tel var :) ama bilmiyolar bende de var
bakıyo bakıyo alla allaaa tel de çalmıyo ama diyo.ben pırrrr wc ye
neyse o gün nasıl olduyda pat telefon delikte
kimseye söyleyemem,elimi soktum aldım
sonra da lavaboda bura bura yıkadım
ekran mekran gitti tabi.
hemen güneşe koydum,içini açtım akşamüstü çalıştı.şimdiki teller nerdeeeee banyoda buhardan bile bozuluyo
3 kasa almisstik iki kasasını yaptık ama komşular elekten geçirmeye yardım etti yoksa iki gün kendime gelemezdim20 kilo salca nedir ben on kilo domates konservesi yaptim kolumu bacagimi mutfakta biraktim oyle ciktim sizde nasil bir bünye var Minik Duduklu Tencere
Valla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)Dahliadivin birde şöyle bir durum var mesela iki kasa domatesten güneş salçası yapsan 2-3 kilo civari salça çıkar sanırım tahmin ediyorum
Ekşi salça uapiyorlar burda o daha fazla cikior aynı uğraş veriyorsun ama teknik farklı
Benim yaptığım tatlı salça yiyen ketçap sanıyor burda gördüm bende
Tuzu az bir salça ve sulu oldugu için çok şişe oluyor yani
Evet öyle canım benim yaptığım yıkayıp doğrayıp kaynatiyorsunValla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)
allah korusunGunaydiinn :) dun sabah binada iki eve girmisler ogleden sonra adamlar polise gidince iki eve daha girmisler utanma arlanma korku denen bisey yok ogun olarak geliyor hirsizlar şoktayim