• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Alışkın değilsin canım:)Yani yeni yeni yapıyorsun:)Zamanla sanada basit gelecek:)
Valla hiç basit değildi 😂 iç bacaklarım hala açıyor eğilip kalkmaktan 🤦🏼‍♀️

Tamam sunumu konuşalım:)
Annenin bakır tabağı sende mi:KK70:
evet bende ama o benim hiç aklıma gelmedi :rolleyes: annem senin olsun dedi :D
ben bi kere düşürdüm teli wc ye :KK70:
sevgiliyiz yine m.ö. :KK45:
eşim bana tel almış rahatça konuşalım diye.oturma odasında tv izlerken bizim televizyon titremeye başlıyo,bütün gözler abimde.bi tek onda tel var :) ama bilmiyolar bende de var :KK70:
bakıyo bakıyo alla allaaa tel de çalmıyo ama diyo.ben pırrrr wc ye :KK70:
neyse o gün nasıl olduyda pat telefon delikte :KK70:
kimseye söyleyemem,elimi soktum aldım :olamaz:
sonra da lavaboda bura bura yıkadım :KK70:
ekran mekran gitti tabi.
hemen güneşe koydum,içini açtım akşamüstü çalıştı.şimdiki teller nerdeeeee banyoda buhardan bile bozuluyo
benim düşme ihtimali yok klozet var bizde tek malesef 🤭
20 kilo salca nedir ben on kilo domates konservesi yaptim kolumu bacagimi mutfakta biraktim oyle ciktim sizde nasil bir bünye var 😒 Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
3 kasa almisstik iki kasasını yaptık ama komşular elekten geçirmeye yardım etti yoksa iki gün kendime gelemezdim

Salçayı kaynatıp birde makarna suzgusunden geçirdik 🤦🏼‍♀️

Kimse canını üzmüyor burda makina da geçiyorlar ben az diye çağırmaya utandım :olamaz:

Dahliadivin Dahliadivin birde şöyle bir durum var mesela iki kasa domatesten güneş salçası yapsan 2-3 kilo civari salça çıkar sanırım tahmin ediyorum

Ekşi salça uapiyorlar burda o daha fazla cikior aynı uğraş veriyorsun ama teknik farklı

Benim yaptığım tatlı salça yiyen ketçap sanıyor :D burda gördüm bende

Tuzu az bir salça ve sulu oldugu için çok şişe oluyor yani

Dahliadivin Dahliadivin birde şöyle bir durum var mesela iki kasa domatesten güneş salçası yapsan 2-3 kilo civari salça çıkar sanırım tahmin ediyorum

Ekşi salça uapiyorlar burda o daha fazla cikior aynı uğraş veriyorsun ama teknik farklı

Benim yaptığım tatlı salça yiyen ketçap sanıyor :KK70: burda gördüm bende

Tuzu az bir salça ve sulu oldugu için çok şişe oluyor yani
Valla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)

Valla ben tam olarak bilmiyorum salca yapimini detaylarini falan o yuzden bisey diyemiyorum ama cok ugrastirici oldugunu biliyorum bir kere izlemistim tvde :)
Evet öyle canım benim yaptığım yıkayıp doğrayıp kaynatiyorsun

Kaynattigin copunden arinsin diye eze eze makarna suzgusunden geçiriyorsun metal olandan :)

Sonra tekrar kaynatiyorsun ve onları şişelere dolduruyorsun

Öğlen 3 de geldi domates biz gece 1 de eve girdik 🤭

Gunaydiinn :) dun sabah binada iki eve girmisler ogleden sonra adamlar polise gidince iki eve daha girmisler utanma arlanma korku denen bisey yok ogun olarak geliyor hirsizlar şoktayim
allah korusun :KK43:
bize giren hırsız yakalandı da noldu,parmak izine rağmen ben girmedim dedi.1 sene yattı 20 bin yanına kar kaldı çıktı 😡

Back