- 24 Eylül 2018
- 98.747
- 295.360
- 698
Nasılsın canım?günaydın güzeller güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canım?günaydın güzeller güzeli
Günaydın şekercigimGğnaydınlar dünya güzellerim
yuh gören evde çoluk çocuk torun var sanacakbu eylül temizliği kızaammmmm
senede 2-3 kere veriyorum ben ya :)
erken kalktım halılar için mutsuzum :)Nasılsın canım?
çok mu ki ama kedim var :)yuh gören evde çoluk çocuk torun var sanacak
2-3 defa nedir ya
hee kedi varsa işler değişirçok mu ki ama kedim var :)
Bünye kaldırmıyor tabii iyiyim ben de,kız kardeşim,yegenler burda, onları bekliyorum kahvaltı için:)erken kalktım halılar için mutsuzum :)
gelselerde yatsam yine
sen nasılsın
Ben de dedim aynı şeyi,kesin bir fikri gelmiş dedimorta sehpanın başına ne gelecek acaba
çok istiyolar yahu koltuk için :)hee kedi varsa işler değişir
2-3 kerede koltukları yıkat abla
Tövbeler olsun,köften köftemdir hemsire,hemen adıma geciririmavizeyi değiştiricem çarğışırsam köftemi kimsesiz komayın
ohh bugün sana güzelBünye kaldırmıyor tabii iyiyim ben de,kız kardeşim,yegenler burda, onları bekliyorum kahvaltı için:)
siyah bulaşık makinasından sonra herşeyi bekliyoruzBen de dedim aynı şeyi,kesin bir fikri gelmiş dedim
aaa yok çok ayıp baloncukçok istiyolar yahu koltuk için :)
buharlıyla siliyorum onları büyük temizliklerde
sen dalga mı geçiyon kız ablayla sabah sabah,ayılamadım da taş olursun valla
tamam sendeyse gözüm açık gitmezTövbeler olsun,köften köftemdir hemsire,hemen adıma geciririm
Yanlış eve geldim diyecek adamsiyah bulaşık makinasından sonra herşeyi bekliyoruz
enişte birgün olurda işi çıkar şehir dışına giderse.. eve geldiği zaman ben nereye geldim diyebilir
aaa yok çok ayıp baloncuk
Baltamam sendeyse gözüm açık gitmez
afiyet olsun jennamBünye kaldırmıyor tabii iyiyim ben de,kız kardeşim,yegenler burda, onları bekliyorum kahvaltı için:)
Aynen öyle,sağol canımohh bugün sana güzel
afiyet olsun şimdiden
neşen hep böyle bol olsun kuzummmmmmsiyah bulaşık makinasından sonra herşeyi bekliyoruz
enişte birgün olurda işi çıkar şehir dışına giderse.. eve geldiği zaman ben nereye geldim diyebilir
aaa yok çok ayıp baloncuk
Sağol cukumafiyet olsun jennam