• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Kıymalı Köfte Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    450
  • Anket Kapalı .
Bende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorum:KK70:
Ben 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beni :KK12::63:

evet temizlik takıntım var ama ben ve eşim tüm gün evde yokuz.. çocukta yok
valla kasımda serip nisan başı kaldırıyorum o süreçte sadece süpürüyorum
hiç kaldırıp yıkatamam valla :KK12::KK12:
Benim fazla halım var özellikle mutfak ,çocuk odası ve oturma odası için ara ara değiştiriyorum:)

Deme öyle bak,sana da bulaşabilir:KK70:
bana anamda süperme silme cam felan fazlasıyla bulaşmış.. perdeleri bile yıkadıktan sorna ütülüyorum o derece manyağım ama yokkkkkkkkkkkkkkkk halıları 2 ayda bir kaldırmak nedir :KK12: :KK12: :KK12:

bana anamda süperme silme cam felan fazlasıyla bulaşmış.. perdeleri bile yıkadıktan sorna ütülüyorum o derece manyağım ama yokkkkkkkkkkkkkkkk halıları 2 ayda bir kaldırmak nedir :KK12: :KK12: :KK12:
Halıları da ütülersin sen :P

Benim fazla halım var özellikle mutfak ,çocuk odası ve oturma odası için ara ara değiştiriyorum:)
değişim olabilirde fazla halı varsa.. ama çıkar yıkat geri koy felan :D
çocuk olunca belki :KK12::KK12::KK12:

Halıları da ütülersin sen :p
eskiden kuzenime gülerdim len donlarını ütülüyorsun diye.. enfeksiyon kaptıktan sonra bende ütüler oldum o yüzden halıları ütülemem diyemem :D :D:D büyük konuşmayacam artık :D:D

Back