- 8 Nisan 2017
- 56.967
- 299.971
- 698
Ben 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beniBende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beniBende öyle 2 ay kalsın yerde kirlendi diye dolanıyorum
Deme öyle bak,sana da bulaşabilirasla kötü örnek örnek değildir
bgünde kaynanayı andıkBen 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beni
Benim fazla halım var özellikle mutfak ,çocuk odası ve oturma odası için ara ara değiştiriyorum:)evet temizlik takıntım var ama ben ve eşim tüm gün evde yokuz.. çocukta yok
valla kasımda serip nisan başı kaldırıyorum o süreçte sadece süpürüyorum
hiç kaldırıp yıkatamam valla
Senin mi zaten enteresanBen 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beni
bana anamda süperme silme cam felan fazlasıyla bulaşmış.. perdeleri bile yıkadıktan sorna ütülüyorum o derece manyağım ama yokkkkkkkkkkkkkkkk halıları 2 ayda bir kaldırmak nedirDeme öyle bak,sana da bulaşabilir
Senin ki*Senin mi zaten enteresan
Halıları da ütülersin senbana anamda süperme silme cam felan fazlasıyla bulaşmış.. perdeleri bile yıkadıktan sorna ütülüyorum o derece manyağım ama yokkkkkkkkkkkkkkkk halıları 2 ayda bir kaldırmak nedir
değişim olabilirde fazla halı varsa.. ama çıkar yıkat geri koy felanBenim fazla halım var özellikle mutfak ,çocuk odası ve oturma odası için ara ara değiştiriyorum:)
BilirsinSenin mi zaten enteresan
Halıları da ütülersin sen
eskiden kuzenime gülerdim len donlarını ütülüyorsun diye.. enfeksiyon kaptıktan sonra bende ütüler oldum o yüzden halıları ütülemem diyemem büyük konuşmayacam artıkHalıları da ütülersin sen
Yani halı,koltuk,perde takıntım var diyebilirim:)Titiz hatun :)
O potansiyel var valla
Şimdi konu kaynanaya nasıl geldiBen 3 kere verince halıyı kaynana söyleniyor sanki parasını ondan istiyoruz hey Allahım gıcık kaynana yine sinir etti beni
Yaparsın valla,hiç sasirmameskiden kuzenime gülerdim len donlarını ütülüyorsun diye.. enfeksiyon kaptıktan sonra bende ütüler oldum o yüzden halıları ütülemem diyemem büyük konuşmayacam artık
Bende ne potansiyeller varda frenliyorumO potansiyel var valla
Yıkatıyorum olmadı kendim siliyorum ayda bir falan:)değişim olabilirde fazla halı varsa.. ama çıkar yıkat geri koy felan
çocuk olunca belki
Ondan hiç gitmiyor kiŞimdi konu kaynanaya nasıl geldi
Valla her zaman getirebiliyorum benŞimdi konu kaynanaya nasıl geldi